Gość: karol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 21:32 Witam, Możecie mi polecić jakiś dobry horror, najlepiej żeby można było wypożyczyć na VHS...dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nexxt Re: dobry horror IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 03:53 "prima aprilis" (lub podobnie) "texxanska masakra..." itd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: dobry horror IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 07:49 C A N D Y M A N Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: dobry horror 15.04.03, 18:31 Event Horizon czy jakoś tak albo W paszczy szaleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: dobry horror IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 20:11 ayya napisała: > Inni albo Cheepers Creepers (Smakosz) chyba Ci się z Chippendales pomyliło: Jeepers Creepers :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COMC Re: dobry horror IP: *.dami / 192.168.3.* 17.04.03, 23:53 ayya napisała: > Inni albo Cheepers Creepers (Smakosz) Smakosz, ten "horror" na który poszedłem w ostatnim dniu jege wyświetlania pozostawił w mojej psychice wielką dziure. Myślałem, ze zjebie sie ze smiechu, jak jakis pterodaktyl latał sobie mimo, iż auto jeździło po nim pół dnia. "Cięzarówka" która wsytepuje w kazdej recenzji tego dnna to jakis samochód dostawczy, albo pojazd z okresu I Wojny Światowej. A gdy seans sie zakoczyl głosno zadałem pytanie "dlaczego wydałem pieniądze na takie gówno"??? I mogłem śmiac sie z muzyki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Re: dobry horror 16.04.03, 12:57 Stry nie wiem czy da się go wypożyczyć,ale powinieneś oglądnoąć "Noc żywych trupów" Georga A.Romero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: dobry horror IP: *.chello.pl 16.04.03, 13:49 Martwica mózgu(Braindead; Dead alive) i Martwe Zło(Evil Dead I, II, III) tylko trzeba miec odrobine humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: dobry horror IP: 213.77.7.* 16.04.03, 13:57 Krzyk (ale tylko 1-wsza część) Od zmierzchu do świtu Koszmar z ulicy Wiązów (tylko 1-wsza i 3-cia część) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: dobry horror IP: 217.30.133.* 18.04.03, 09:08 Koniecznie wypożycz "Szósty zmysł", jeśli jeszcze nie widziałeś. Dobre są też wspomniane tutaj "W paszczy szaleństwa" i "Evil Dead". Freddy Kruger też nie jest w sumie zły. Poleciłbym ci jeszcze "Wąż i tęcza" oraz "Thinner" i "Burza stulecia" na podstawia Kinga. No, to na razie na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: dobry horror IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.03, 12:32 Jak do tej pory naprawdę bałam się po trzech filmach: "Inni" "The Ring" (amerykański! japonski to tylko w ramach poznawania folkloru) "Co kryje prawda" Tak reklamowany "Szósty Zmysł" zostawił, owszem, wrażnie dobrego filmu, natomiast nie bałam się prawie wcale. Trochę jeszcze przestraszył mnie "Austostopowicz", ale to było dawno i nie wiem, jakbym podeszła do niego teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe_a Re: dobry horror IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 12:56 Krzyk - koniecznie - i pierwszy i drugi (i strasznie i smiesznie - a przy tym swietnie wygrane wszystkie konwencje rzadzace horrorami :)))), a do tego wszystkiego dosc wdzieczna gra - who-did-it?) Martwica mozgu - jeden z pierwszych filmow mistrza LOTR - Petera Jacksona - bardzo duza doza groteski, a przy tym troche psychoanalizy i uroki nowozelandzkiej metropolii hihi Oba tytuly (a nawet trzy - jezeli wezmie sie pod uwage KRZYK2 - trojka, niestety bardzo odstaje od reszty)- to przednia i inteligentna zabawa, z dreszczykiem rzecz jasna. A z horrorow, ktore glownie bawia, a nie strasza (a z inteligencja wiele wspolnego nie maja, przez co tez mozna sie niezle bawic w czasie ich ogladania - to najgorsza chala ostatnich miesiecy - 13 duch - tak zly film, tak beznadziejny, ze az chyba mozna go obejrzec - ale ostrzegam - chala totalna) A tak po srodku pozostaja jeszcze Koszmary z ulicy wiazow, za ktorymi osobiscie nie przepadam, ale - klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: dobry horror IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 18.04.03, 16:32 Gość portalu: karol napisał(a): > Witam, > Możecie mi polecić jakiś dobry horror, najlepiej żeby można było wypożyczyć > na VHS...dzięki. SZOSTY ZMYSŁ THE BES Odpowiedz Link Zgłoś