Gość: jonasza IP: *.j.pl / 192.168.0.* 03.05.03, 22:06 ten film jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jonasaz Re: PI IP: *.j.pl / 192.168.0.* 03.05.03, 22:06 ten film jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: PI 04.05.03, 16:37 Nowy talent recenzecki sie nam objawil, widze. Jego minimalistyczne recenzje i echem jakby powracajace frazy tak dobitnie pokazuja wtornosc wspolczesnej kinematografi. Przenikliwosc ta nie musi nawet byc poparta zadymi merytorycznymi argumentami. Gdy on mowi, ze do dupy, to koniec na tym dysputy! Roody ___________ "Oddychasz warszawskim powietrzem To zupelnie tak jak ja" Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stazzio Re: PI IP: *.tcz.pl / 10.25.33.* 05.05.03, 04:09 Święte słowa... na wieść o tém objawieniu Kornatowska dostała zawału, a Sobolewski wyemigrował... Zakładam fan-club jonasza - guru postmodernistycznej krytyki filmowej... Kto się dołącza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: PI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.03, 09:06 heheh, rzeczywiście jest niesamowity. Siła argumentów ukryta w minimalistycznej ekspresyjności recenzji. Cóż, muszę chyba zmienić swoje zdanie na temat tego filmu... wobec takiego geniuszu i siły argumentów bez wątpienia nie mam wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: PI 05.05.03, 09:41 To jest czlowiek, ktory przywraca wiare w to, ze mozliwa jest obiektywna ocena sztuki! ;-))) Roody ___________ "Oddychasz warszawskim powietrzem To zupelnie tak jak ja" Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: PI - ja chcę WIĘCEJ!! 05.05.03, 15:07 Nie tylko obiektywna, ale również szczera i bezkompromisowa - facet otworzył mi oczy, od dzisiaj Aronofsky jest dla mnie nikim... Czekam na kolejne błyskotliwe analizy, żeby wreszcie stanąć w "prawdzie" wobec tego, co sztuką jest, a co nie... PS. ile razy trzeba nacisnąć na "kibelek", żeby admin ten wątek wyrzucił? Odpowiedz Link Zgłoś