jacqueline 26.05.03, 12:45 Dla zorientowanych-wczorajsza "Uwaga" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rzydek Anty-TVN Wczoraj "uwaga" a za pół roku "proktowizjer" IP: *.retsat1.com.pl 26.05.03, 13:26 Kilka miesięcy po premierze jedynki MATRIXA klepali to samo. Wtedy info na ten temat było świeże i ciekawe, ale nic z tego ostatecznie nie wyszło. Teraz premiera II i temat wraca. Przy okazji III będzie to samo... TVN hałutrzy informacją, sprzedaje ją jak mój dziadek Rzyd sprzedał kiedyś ślepą 40-letnią krowę hitlerowskim okupantom mówiąc że to ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Wczoraj 'uwaga' a za pół roku 'proktowizjer' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 08:12 Ale tym razem zostały podjwte konkretne kroki prawne. Przynajmniej tak wynikało z reportażu. I trzeba przyznać, ze proza Snerga jest bardzo natrixowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Wczoraj 'uwaga' a za pół roku 'proktowizjer' 27.05.03, 10:19 Gość portalu: Rzydek Anty-TVN napisał(a): > Kilka miesięcy po premierze jedynki MATRIXA klepali to samo. Wtedy info na ten > temat było świeże i ciekawe, ale nic z tego ostatecznie nie wyszło. Teraz > premiera II i temat wraca. Przy okazji III będzie to samo... > > TVN hałutrzy informacją, sprzedaje ją jak mój dziadek Rzyd sprzedał kiedyś > ślepą 40-letnią krowę hitlerowskim okupantom mówiąc że to ciele. -przynajmniej zrobił dobry uczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Matrix-plagiat? 27.05.03, 19:45 Kompletna bzdura z tym plagiatem. Czytałem "Robota" i w życiu bym nie powiedział, że "Matrix" jest z niego zerżnięty. Równie dobrze moglyby wystąpić o odszkodowanie spadkobiercy Julisza Verne`a od scenarzystów "Polowania na >Czerwony Październik<". I tu, i tu jest łódź podwodna; i tu, i tu kapitan przed kimś ucieka i walczy, itd. itp. Polynomial-C p.s. Redaktor prowadzący nwet dobrze przed programem nie poznał nazwiska Snerga. Wymawiał je "Snegr". Odpowiedz Link Zgłoś
przemsw Re: Matrix-plagiat? 29.05.03, 16:37 Już nawet sobie kupy spokojnie zrobić nie można, bo jak sępy zwęszą kasę to mi kibel rozwalą i jeszcze, niby przypadkiem, jaja uszkodzą. Jaki ten świat chory, jak ja tęsknię do czasów Marilyn Monroe, Jane Russell itp., Pewnie na Forum FILM nie byłoby wtedy tej szmiry w stylu MATRIXobciach, MATRIXwdzianko, MATRIXokulary, MATRIXplagiat tylko rzeczowa dyskusja na, jak sam tytuł fora wskazuje, temat filmu. Nie pozdrawiam Zdesperowany PrzemS Odpowiedz Link Zgłoś