Dodaj do ulubionych

Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe życie?

08.06.03, 16:02
Richard Chamberlain, w latach 60. obiekt westchnień tysięcy kobiet, przyznał
oficjalnie, że jest homoseksualistą. - Kiedy dorastałem bycie gejem było
zakazane. Dlatego musiałem ukrywać tę część samego siebie - opowiadał 68 -
letni Chamberlain w programie "Dateline NBC". - Teraz już nie boję się do
tego przyznać.

Aktor znany jest z roli tytułowej w serialu "Dr Kildare". Podziwiany był
w "Szogunie" i "Ptakach ciernistych krzewów".
Obserwuj wątek
    • przemsw Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż 09.06.03, 13:30
      Jedni sprzedają "pamiątki" po sobie inni przyznają się,
      że wolą chłopców. Jak mnie wywalą z pracy,
      to pójdę chyba w ślady Ryśka,
      bo nie jestem Eltonem i nie mam co sprzedać...
    • Gość: NEOspasmin Rysiek!Laske w dlon! I na spacerek! IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 17:03

> Aktor znany jest z roli tytułowej w serialu "Dr Kildare". Podziwiany był
      > w "Szogunie" i "Ptakach ciernistych krzewów".

Czy znasz takiego /taka co go podziwiala?Czy ona/on moze pisze gdzies na forum?
      O Zlotopolskich?Klanie?Czy moze"na dobre i na zle"? Albo o innych pozycjach
      kina materialnego niepokoju?
      Poza tem pisanie w wieku zdecydowanego przekwitu o swoich niegdysiejszych
      preferencjach to tak jakbym ja napisal ze w marcu 68 poddany bylem represjom
      bo mi pani w przedszkolu zabrala samochodzik.Matchboxa.
      pozdro
      m.
      • Gość: mxt Re: Rysiek!Laske w dlon! I na spacerek! IP: *.lshtm.ac.uk 09.06.03, 17:14
        > Czy znasz takiego /taka co go podziwiala?Czy ona/on moze pisze gdzies na
        forum?
        > O Zlotopolskich?Klanie?Czy moze"na dobre i na zle"? Albo o innych pozycjach
        > kina materialnego niepokoju?

ja znam taka co go podziwiala... moja rodzona mamuska byla zawzieta
        wielbicielka Rysia :-(((( wstyd i ambaras... jak jej powiem ze sie Rysio
        ujawnil to sie zbulwersuje ;-)

> Poza tem pisanie w wieku zdecydowanego przekwitu o swoich niegdysiejszych
        > preferencjach to tak jakbym ja napisal ze w marcu 68 poddany bylem represjom
        > bo mi pani w przedszkolu zabrala samochodzik.Matchboxa.

• Gość: NEOspasmin Weki dla gejopteryxa IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 18:44
          Gość portalu: mxt napisał(a):

> > ja znam taka co go podziwiala... moja rodzona mamuska byla zawzieta
          > wielbicielka Rysia :-(((( wstyd i ambaras... jak jej powiem ze sie Rysio
          > ujawnil to sie zbulwersuje ;-)

Co ty?! Pled mu na nozki na drutach zrobi i kaze ci doreczyc.
          A ty biedna bedziesz sie musiala prze te cierniste krzewy przeciskac zeby mu
          ptaka z przyleglosciami okryc.
          Ale to mimo wszystko dobrze, bo jakby Mamusia "jurrasic park" preferowala to ty
          bys musiala malosolnymi ogorkami domowej roboty dinozaury dokarmiac.
    • Gość: Hm Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.twi.com 10.06.03, 00:30
      Wtracajac sie do dyskusji, chce zauwazyc, ze bycia homoseksualista nie
      umniejszylo wartosci jego doskonalej gry aktorskiej, nieprawdaz?

• przemsw Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż 10.06.03, 08:12
        Gość portalu: Hm napisał(a):

> Wtracajac sie do dyskusji, chce zauwazyc, ze bycia homoseksualista nie
        > umniejszylo wartosci jego doskonalej gry aktorskiej, nieprawdaz?
        >
        Nie wiem, muszę jeszcze raz obejżeć.. ;)
      • Gość: aga Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.toya.net.pl 10.06.03, 09:32
        Gość portalu: Hm napisał(a):

> Wtracajac sie do dyskusji, chce zauwazyc, ze bycia homoseksualista nie
        > umniejszylo wartosci jego doskonalej gry aktorskiej, nieprawdaz?

Prawdaz. Co to w ogole za rewelacja ?
        • Gość: NEOspasmin Rewlka to by byla,gdyby.... IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 10:14
          > Prawdaz. Co to w ogole za rewelacja ?

Wreszcie jakies madre slowa.Ale zauwaz gdyby on byl ufoludkiem i podczas tego
          programu TV wyciagnal np.swe wyleniale czulki to by byla jazda.Gej-ufoludek i w
          dodatku znany komediant!
          pozdro
          m
          • Gość: aga Re: Rewlka to by byla,gdyby.... IP: *.toya.net.pl 11.06.03, 10:47
            :)))) I w dodatku ten gej-kosmita gral ksiedza ! Radyjo go wyklnie jak nic :)

Pozdro
            • Gość: NEOspasmin Re: Rewlka to by byla,gdyby.... IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 12:58
              Gość portalu: aga napisał(a):

> :)))) I w dodatku ten gej-kosmita gral ksiedza ! Radyjo go wyklnie jak nic :)
              >
              > Pozdro

ale wyobraz sobie ze ks.Rydzyk zrzuca habit aby gdzies w Holandii wyjsc za
              Ryska.W gazetach tytuly:"Slub stulecia w swiecie mediow".
              A pozniej obaj panowie adoptuja Andrzejka Leppera.A ryby mimo to drozeja!
              I dobrze bo mniejszy popyt, to mniej ryb zabitych.A ja jestem vegekanibalem
              wiec ryb nie jadam tylko ludzi.Mniam!
              pozdro
              m.
              • Gość: Smile Re: Rewlka to by byla,gdyby.... IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 01:02
                A coz to za rewelacja! Od dawna bylo to wiadome, ze jest homoseksualista.
                Skad teraz te wiadomosci? Znalazl ktos jakas stara gazete?
              • Gość: aga Re: Rewlka to by byla,gdyby.... IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 12:37
                Gość portalu: NEOspasmin napisał(a):

>
                > ale wyobraz sobie ze ks.Rydzyk zrzuca habit aby gdzies w Holandii wyjsc za
                > Ryska.W gazetach tytuly:"Slub stulecia w swiecie mediow".
                > A pozniej obaj panowie adoptuja Andrzejka Leppera.A ryby mimo to drozeja!
                > I dobrze bo mniejszy popyt, to mniej ryb zabitych.A ja jestem vegekanibalem
                > wiec ryb nie jadam tylko ludzi.Mniam!
                > pozdro
                > m.

Myslisz ,ze Rysiek ma taki kiepski gust ? Moze raczej Tadzio z Andrzejkiem ? A
                do adopcji proponuje Romana :))

Pozdr.

P.S. Wyznaje ze skrucha ,ze rybek jeszcze nie udalo mi sie rzucic ale miesko
                juz dawno :)
        • Gość: Cagan Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.its.unimelb.edu.au 12.06.03, 12:07

> Gość portalu: Hm napisał(a):
          >
          > > Wtracajac sie do dyskusji, chce zauwazyc, ze bycia homoseksualista nie
          > > umniejszylo wartosci jego doskonalej gry aktorskiej, nieprawdaz?
          C: I co z tego? Nie trzeba byc od razu bolszewikiem aby grac Lenina, ani
          nazista aby grac Hitlera...
          A pedalstwo, swoja droga, jest nieestetyczne - ten sex analny, czyli przez
          odbytnice... Fuj... :(
          • Gość: aga Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 12:30
            Heterycy tez uprawiaja seks analny i oralny. Glupota jest nieestetyczna.
            • Gość: Cagan Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.its.unimelb.edu.au 12.06.03, 12:33
              Heterycy tez uprawiaja seks analny i oralny. Glupota jest nieestetyczna.
              C: Zamknij sie pedale! Odroznij zboczenie od normalnosci!
              • Gość: aga Re: Richard Chamberlain - co ukrywał przez całe ż IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 14:54
                Gość portalu: Cagan napisał(a):

> Gość portalu: aga napisał(a):
                > Heterycy tez uprawiaja seks analny i oralny. Glupota jest nieestetyczna.
                > C: Zamknij sie pedale! Odroznij zboczenie od normalnosci!

Hi hi , to ja niby jestem pedalem ? :)) A myslalam ,ze czlowiekiem :)
    • Gość: Cagan Richard Chamberlain ukrywał przez całe życie... IP: *.its.unimelb.edu.au 12.06.03, 12:04
      ... PEDALSTWO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka