Gość: tymex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 02:53 wy zdradzacie całom fabułe filmu dobrze rze go jusz widziałem super film mega dobry chodz wiencej akcj w pierszej czenści by sie przydało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ox Panie biorą odwet IP: *.gl.digi.pl 19.07.07, 08:18 Pan redaktor chyba lubi osiedlową gadkę używając słowa "zajawka", tyle że to jest "gazeta" i w tak poważnym wydawnictwie chyba nie powinno się w artykułach używać żargonu, bowiem nie każdy może zrozumieć :-( co chciał pan redaktor przekazać Odpowiedz Link Zgłoś
soulbaker Re: Panie biorą odwet 19.07.07, 16:41 Juz sie nie moge doczekac pojscia do kina. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: Panie biorą odwet IP: *.net.perfekt.pl 26.07.07, 13:44 nie wiem nie wiem nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroock Re: Panie biorą odwet IP: *.icpnet.pl 27.07.07, 00:28 strażnikowi (strażniczce?) czystości języka uprzejmie donoszę, że 'zajawka' jest terminem jak najbardziej w języku prasowym stosowanym i w żaden sposób nie wywodzi się z mowy podwórkowej, a już na pewno go nie kaleczy. autorzy słowników ciepło pozdrawiają p.s. odnośnie, całkiem niezłego zreszą, filmu dodam tylko, że absolutnie rozbroiła mnie wstawka 'Werewolf Woman of the SS' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blamb Re: Panie biorą odwet IP: *.chello.pl 27.07.07, 10:51 Człowieku naucz się proszę języka polskiego a przynajmniej jego podstaw, jeśli masz zamiar wypowiadać się na forum publicznym. Aż żal czytać... Swoją drogą ciekawa jestem czy potrafisz powiedzieć konkretnie co dokładnie podobało Ci się w tym filmie... Odpowiedz Link Zgłoś