Gość: ptakoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptakoo Re: "Alchemik" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 13:11 Wlasnie sobie siedze i slucham trojki a wiadomosciach mowia, ze "najgorsza ksiazka", ktora kiedy kolwiek czytalem zostaje przelozona na ekran to az musialem to tu napisac, ale ze nawet nie wiecie kto tam bedzie gral, ale wam powiem. Prosze panstwa siedzicie wygodnie w swoich fotelach?? - mam nadzieje, ze tak - Madonna - tak wlasnie ona, jestem strasznie ciekawy dlacezgo wlasnie ona, czyzby przespala sie z autorem tego kiczowatego sto paro stronicowego nawet nie wiem jak to nazwac?? pozdrawiam ;)) p.s. sorry, ze sie tak rozpisalem... Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: "Alchemik" 16.09.03, 18:18 ach,tak-też to słyszałam-ciągle się łudzę,że to tylko głupia plotka...Film chce zrobić Laurence Fishbourne którego zawsze lubiłam,ale jeśli faktycznie wezmą do tego Madonnę,to chyba zmienię zdanie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa... Re: "Alchemik" IP: 193.0.117.* 19.09.03, 12:14 ludzka glupota jest fasycnujaca, ona nie ma granic :)) Odpowiedz Link Zgłoś