Gość: Magda IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 20.09.03, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 20.09.03, 23:15 pisze jeszcze raz bo tekst mi się skasował :D kto zna Łukasza Garlickiego?? debiutował on w ekranizacji powieści "syzyfowe prace" w roli Marcina Borowicza. w tym roku zagrał w min. "warszawa" nagrodzonym filmie podczas festivalu filmów fabularnych w Gdyni. to własnie on leżał na fotelu wyraźnie znudzony. poszukję jakichkolwiek informacji i zdjęć na jego temaT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miau Re: Łukasz Garlicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 18:10 Gość portalu: Magda napisał(a): > pisze jeszcze raz bo tekst mi się skasował :D > kto zna Łukasza Garlickiego?? debiutował on w ekranizacji powieści "syzyfowe > prace" w roli Marcina Borowicza. w tym roku zagrał w min. "warszawa" > nagrodzonym filmie podczas festivalu filmów fabularnych w Gdyni. to własnie on > leżał na fotelu wyraźnie znudzony. > poszukję jakichkolwiek informacji i zdjęć na jego temaT!!!!!! tak sie sklada, ze garlicki jest moim sasiadem, mieszka dokladnie pietro nizej; pare lat temu napadl mnie w srodku nocy, dobijal sie do drzwi ok. 3 nad ranem i wrzeszczal teraz czasem spotykam go w windzie, jest bardzo niekulturalny, nie mowi dzien dobry, jest zawsze 'nadety' jesli chcesz, to kiedys pstrykne mu zdjecie, jak rano, spuchniety i zaspany wraca ze sklepu z Przegladem Sportowym i piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 21.09.03, 18:57 taaaaaaaaaaa...... jasneeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 21.09.03, 19:03 ale w sumie.. to pstryknij mu tą fotke :) ale mówie serio.. zorb mu jai mi przeslij bo dobra chociaż i taka :D Odpowiedz Link Zgłoś
furby Re: Łukasz Garlicki 23.09.03, 18:02 W "Twoim Stylu" chyba wrzesniowym jest wywiad z L.Garlickim. Moze Cie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 15:26 DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś