Dodaj do ulubionych

Łukasz Garlicki

IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 20.09.03, 23:09
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 20.09.03, 23:15
      pisze jeszcze raz bo tekst mi się skasował :D
      kto zna Łukasza Garlickiego?? debiutował on w ekranizacji powieści "syzyfowe
      prace" w roli Marcina Borowicza. w tym roku zagrał w min. "warszawa"
      nagrodzonym filmie podczas festivalu filmów fabularnych w Gdyni. to własnie on
      leżał na fotelu wyraźnie znudzony.
      poszukję jakichkolwiek informacji i zdjęć na jego temaT!!!!!!
      • Gość: Miau Re: Łukasz Garlicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 18:10
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> pisze jeszcze raz bo tekst mi się skasował :D
        > kto zna Łukasza Garlickiego?? debiutował on w ekranizacji powieści "syzyfowe
        > prace" w roli Marcina Borowicza. w tym roku zagrał w min. "warszawa"
        > nagrodzonym filmie podczas festivalu filmów fabularnych w Gdyni. to własnie
        on
        > leżał na fotelu wyraźnie znudzony.
        > poszukję jakichkolwiek informacji i zdjęć na jego temaT!!!!!!

tak sie sklada, ze garlicki jest moim sasiadem, mieszka dokladnie pietro nizej;
        pare lat temu napadl mnie w srodku nocy, dobijal sie do drzwi ok. 3 nad ranem i
        wrzeszczal
        teraz czasem spotykam go w windzie, jest bardzo niekulturalny, nie mowi dzien
        dobry, jest zawsze 'nadety'
        jesli chcesz, to kiedys pstrykne mu zdjecie, jak rano, spuchniety i zaspany
        wraca ze sklepu z Przegladem Sportowym i piwkiem
        • Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 21.09.03, 18:57
          taaaaaaaaaaa...... jasneeeeeeeeee
          • Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 21.09.03, 19:03
            ale w sumie.. to pstryknij mu tą fotke :)
            ale mówie serio.. zorb mu jai mi przeslij bo dobra chociaż i taka :D
      • furby Re: Łukasz Garlicki 23.09.03, 18:02
        W "Twoim Stylu" chyba wrzesniowym jest wywiad z L.Garlickim. Moze Cie
        zainteresuje.
        • Gość: Magda Re: Łukasz Garlicki IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 15:26
          DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka