Gość: Gość IP: *.ghnet.pl 12.12.08, 14:46 Mucha w teatrze? A gdzie to można zobaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Mucha przepytana IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.08, 17:35 Sodówka? A dlaczego? Bardzo rozsądnie kobieta opowiada. Nie śledzę polskiego kina na tyle, żeby ją bliżej znać, ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Mucha przepytana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 22:47 fajny wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
kubicarzadzi Re: Mucha przepytana 12.12.08, 22:55 haha to niech maszeruje do tego teatru, to może zmarze po sobie ten niesmak jaki został po 'jak oni śpiewają'. Jej występ w tym programie pokazał cały upadek muchy. Prawda jest taka, że swoje 2 najlepsze role miała w dzieciństwie, dawno temu gdy była małą dziewczynką. A teraz? Co sobą reprezentuje? To przykre, że musiała na nowo zaistnieć robiąc z siebie błazna. Ona nie szanuje ludzi swojego pokroju. Teraz takimi osobami są właśnie 'mroczkowie' i kasia cichopek. Tylko, że przynajmniej oni pokazują jakiś poziom. Jeden z mroczków wygrał eurovizję w tańcu, a cichopek tzg. Także niech mucha ruszy swój wielki tyłek do jakiejś porządnej roboty, a nie tylko operuje bezmyślnym, zadufanym w sobie słowotokiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubicarzadzi Re: Mucha przepytana 12.12.08, 23:06 Przepraszam, że jeszcze coś dodam, ale się zbulwersowałam. Stronka jest zatytułowana "Ania Mucha też ma dość <M jak miłość>"? I rzeczywiście psioczy na serial, w którym gra. Więc przepraszam bardzo, ale dlaczego do niego wracała? Przerwała tą szkołę w Stanach i przyjechała na plan właśnie m jak miłość! Ja chyba naprawdę nie pojmę rozumowania i decyzji tej dziewczyny. Ona przeczy sama sobie. Nie wiem czy to są oznaki jakiejś dwulicowości, rozdwojenia? Proszę wytłumacznie mi to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Mucha przepytana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:39 ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Mucha przepytana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:40 to pseudo aktorka i nie wiem jak można ją tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mucha przepytana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:41 Największa wpadka od czasu Joli Rutowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mucha przepytana IP: *.chello.pl 12.12.08, 23:56 alez prosze - studium lee strasberga trwało rok, więc po zakończeniu wróciła. punto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiracha Re: Mucha przepytana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 09:00 dupa nieprzeciętna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Mucha przepytana IP: *.tvk.torun.pl 13.12.08, 09:25 też uważam, że ejst beznadziejna... "Aktorka" phi! A gdzie ona niby grała? Nie mówcie, ze swietnie zagrala w Liscie gdzie pojawila sie na chwilke .... Załosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixi Re: Mucha przepytana IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.08, 10:31 do kubicarzadzi: wiekszosc ludzi na tym swiecie psioczy na swoja prace, a jednak codziennie rano do niej wstaje. bo praca daje nam pieniazki, zebysmy mogli robic to co lubimy. tacy co polaczyli prace i pasje to szczesliwcy, sa jednak w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś