Gość: Elly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 10:19 Dory to moja ulubiona postać, chociaż "słodszy" jest Nemo. Szkoda tylko, że nie podano rasy tej super rybki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malutka ja;) jeju jeju;) IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.36.* 27.11.03, 14:37 Ona jest najkochansza:)zaden tm nemo..wlasnie dory:P i umie duuzo rzeczy...najlepiej jej wychodzilo mowienie po wielorybiemu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koffaa Dory górą razem z Nemo IP: *.ib.com.pl 07.12.03, 17:04 Dory jest fajna ma skleroze fajna rybka ale osobiście wole Nemoo i koffam ją! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Dory 27.11.03, 15:08 Gość portalu: Elly napisał(a): > Szkoda tylko, że nie podano rasy tej super rybki. Błazenki A co do Dory, to Trzepiecińska doskonale podłożyła głos pod rybcię. Genialnie wręcz! Słowa uznania, pani Joanno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Dory IP: *.ruczaj.pl 18.12.03, 10:10 tak, Dory to Pokolec Królewski napewno, bo psize w takiej gazecie :) Bardzo lą lubie rowno z Nemo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silencer Re: Dory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 22:02 Gość portalu: Elly napisał(a): > Dory to moja ulubiona postać, chociaż "słodszy" jest Nemo. > Szkoda tylko, że nie podano rasy tej super rybki. Najprawdopodobnie rasa tej rybki to Pokolec Królewski, chociaż mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Dory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:29 Dory jest cool, ale troszkę rozgadana Ale to nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajcia Re: Dory IP: *.sp12.wroc.pl 15.12.03, 16:50 Dory to cool rrrrrrrrryyyyyyyybbbbbbbbkkkaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miła Re: Dory IP: *.sp12.wroc.pl 15.12.03, 16:51 Dory to cool ryba.to ze taka jest zawdziecza sobie swojej,,sklerozie``nigdy nic nie pamieta zapomina nawet o tym kogo szukaja(a szukaja nemo)jest miła zabawna I ZA TO JA LUBIĘ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Dory IP: *.essex01.md.comcast.net 18.12.03, 01:06 czesc ja bardzo chcialabym obejrzec "nemo" po polsku--bo jestem polka ale mieszkam w ameryce--jesli ktos chce do mnie byslac e-maila to on: laura_12@witty.com Odpowiedz Link Zgłoś