Dodaj do ulubionych

My name is Owen, Clive Owen

IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 08:14
zawsze mówiłem, że on powinien zostać Bondem :) można by ten tekst wysłać do UA i MGM :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Bibek Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:08
      a nie dałoby się zapomnieć te dwa filmy z Putinem i następnego Bonda zrobić z Owenem ?
    • Gość: Lady Ant Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.chello.pl 01.05.09, 13:25
      czemu wśród partnerujących Owenowi kobiet nie wymieniono Monici Bellucci? Wstyd!
    • raf500 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 14:23
      i Angeliny Jolie
    • Gość: Ja Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 14:30
      I bardzo dobrze, ze nie zostal. Przeciez to jest totalne aktorskie drewno.
    • Gość: s Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 15:52
      Clive Owen jest moim ulubionym aktorem. Potrafi się wcielić w wiele postaci i za każdym razem powstaje arcydzieło z jego udziałem!
    • odzim22 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 16:13
      A mi jego rola w Greenfingers podobała sie o wiele bardziej niż w tych wszystkich hollywoodzich papkach.
    • pocalujta_wujta Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 16:16
      A zobaczcie jego filmy jako kierowcy BMW w reklamowkach BMW:

www.youtube.com/watch?v=srrbvNNUKrA
      www.youtube.com/watch?v=hzOxEkwHqEI

Bylo ich wiecej (mam oficjalne DVD z BMW), ale juz nie sa publicznie oferowane wiec kilka tylko mozna znalezc na YouTube. Tu jest pelna lista z opisami:

en.wikipedia.org/wiki/BMW_films

Clive Owen pasuje do roli Bonda swietnie. Nie mam pojecia czemu biora innych aktorow.

• leelo Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 17:05
      Kiedyś też myślałam, że to idealny Biond, ale w każdym kolejnym filmie okazuje się, że aktor z niego marny, a cały jego potencjał do głęboki głos i dobra prezencja.
    • Gość: Zenon Baleron Re: My name is Owen, Clive Owen IP: 212.183.136.* 01.05.09, 19:05
      Mnie sie tam wydaje, ze obecny Bond to jest klon Chyry i Englerta.
    • Gość: Gość Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.aster.pl 01.05.09, 20:14
      Zawsze ma tę samą minę. Zawsze.
    • wlodek.ca Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 20:29
      Zdecydowanie wolalbym Owena z kolejnym Bondzie wlasnie ze wzgledu na inteligencje i to angielskie przymrozenie oka... Owen ma cos z Moora i jego Bonda zmiksowanego ze Swietym.
      A Krupier obok Score z DeNiro to jeden z moich ulubionych filmow na paskudne pogody.
      A przy okazji prosba do gazetowych komentatorow filmowych. WSZYSTKICH.
      Podawajcie panstwo obok tytulow filmow wyswietlanych na polskich ekranach ich wersje ORYGINALNE.
      Polskie "tytularstwo" filmowe pozostawia dosc sporo do zyczenia. A tak bedzie wiadomo o jaki film chodzi.
      Kazda ksiazka tlumaczona na polski ma tytul oryginalu. Wzory wiec sa.
    • Gość: WWW.GIMMIK.PL Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.lanet.net.pl 01.05.09, 20:54
      Dokładnie minka zawsze ta sama;)
    • Gość: mick Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.centertel.pl 01.05.09, 20:59
      Filmy z serii dla BMW są koronnym dowodem na "bondowosc" Clive'a.
      I tyle.
    • Gość: BBQ Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.uilenstede.casema.nl 01.05.09, 21:17
      Ej urwa ale on przeciez tez gral w takim serialu o bankowcach w londynskim City, kilkaset lat swietlnych temu! Kto go pamieta z tego?? ;)
    • kozaczek3 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 21:45
      Przecież to nasz Palikot!!!!
      Amen.
    • Gość: renata Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.sierpc.vectranet.pl 01.05.09, 22:10
      tak, Owen grał w serialu "Capital City". Był tam niezbyt sympatycznym panem, który na dodatek zrobił krzywdę biednej, zagubionej dziewczynie, którą opiekował się jego współlokator. Nie grał w całłej serii, stosunkowo szybko zniknął, ale przyznam, że już wtedy zwracał uwagę...
    • prawdziwymarek55 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 22:20
      ostatnim filmom brakuje dobrej obsady , a kolejne bondy sa tego dowodem ;
      Owen mogl byc najlepszym z dotychczasowych Bondow ale tego juz sie nie dowiemy........niestety
    • Gość: cipawogniu Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 23:58
      ooo...wlasnie zastanawialem sie co teraz sciagac
    • Gość: AAA Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.acn.waw.pl 02.05.09, 00:14
      Ciekawe, czy ktoś pamięta go z:

www.youtube.com/watch?v=gP9LVXvRrT0
      www.youtube.com/watch?v=Phn7ssXintM

:D
    • Gość: Młot Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.rezist.com 02.05.09, 00:31
      Co za idiotyczny tekst. A gdzie jest jego NAJLEPSZA ROLA w filmie SHOOT EM UP! ?
    • Gość: Johny Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 02.05.09, 04:42
      Ja ogladam filmy wedlug ulobionych aktorow i lubie Owena ale problem jest jak strawic ta "piranie" z usmiechem od ucha do ucha (roberts)abym mugl obejrzec film a nie zepsuc sobie gustu???
    • Gość: let Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.092.c88.petrotel.pl 02.05.09, 11:50
      Kto zapłacił za tą reklamówkę aktora?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka