Gość: oddie IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 08:14 zawsze mówiłem, że on powinien zostać Bondem :) można by ten tekst wysłać do UA i MGM :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bibek Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:08 a nie dałoby się zapomnieć te dwa filmy z Putinem i następnego Bonda zrobić z Owenem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Ant Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.chello.pl 01.05.09, 13:25 czemu wśród partnerujących Owenowi kobiet nie wymieniono Monici Bellucci? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 14:30 I bardzo dobrze, ze nie zostal. Przeciez to jest totalne aktorskie drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 15:52 Clive Owen jest moim ulubionym aktorem. Potrafi się wcielić w wiele postaci i za każdym razem powstaje arcydzieło z jego udziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 16:13 A mi jego rola w Greenfingers podobała sie o wiele bardziej niż w tych wszystkich hollywoodzich papkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 16:16 A zobaczcie jego filmy jako kierowcy BMW w reklamowkach BMW: www.youtube.com/watch?v=srrbvNNUKrA www.youtube.com/watch?v=hzOxEkwHqEI Bylo ich wiecej (mam oficjalne DVD z BMW), ale juz nie sa publicznie oferowane wiec kilka tylko mozna znalezc na YouTube. Tu jest pelna lista z opisami: en.wikipedia.org/wiki/BMW_films Clive Owen pasuje do roli Bonda swietnie. Nie mam pojecia czemu biora innych aktorow. Odpowiedz Link Zgłoś
leelo Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 17:05 Kiedyś też myślałam, że to idealny Biond, ale w każdym kolejnym filmie okazuje się, że aktor z niego marny, a cały jego potencjał do głęboki głos i dobra prezencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Baleron Re: My name is Owen, Clive Owen IP: 212.183.136.* 01.05.09, 19:05 Mnie sie tam wydaje, ze obecny Bond to jest klon Chyry i Englerta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.aster.pl 01.05.09, 20:14 Zawsze ma tę samą minę. Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.ca Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 20:29 Zdecydowanie wolalbym Owena z kolejnym Bondzie wlasnie ze wzgledu na inteligencje i to angielskie przymrozenie oka... Owen ma cos z Moora i jego Bonda zmiksowanego ze Swietym. A Krupier obok Score z DeNiro to jeden z moich ulubionych filmow na paskudne pogody. A przy okazji prosba do gazetowych komentatorow filmowych. WSZYSTKICH. Podawajcie panstwo obok tytulow filmow wyswietlanych na polskich ekranach ich wersje ORYGINALNE. Polskie "tytularstwo" filmowe pozostawia dosc sporo do zyczenia. A tak bedzie wiadomo o jaki film chodzi. Kazda ksiazka tlumaczona na polski ma tytul oryginalu. Wzory wiec sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.GIMMIK.PL Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.lanet.net.pl 01.05.09, 20:54 Dokładnie minka zawsze ta sama;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.centertel.pl 01.05.09, 20:59 Filmy z serii dla BMW są koronnym dowodem na "bondowosc" Clive'a. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBQ Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.uilenstede.casema.nl 01.05.09, 21:17 Ej urwa ale on przeciez tez gral w takim serialu o bankowcach w londynskim City, kilkaset lat swietlnych temu! Kto go pamieta z tego?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 21:45 Przecież to nasz Palikot!!!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.sierpc.vectranet.pl 01.05.09, 22:10 tak, Owen grał w serialu "Capital City". Był tam niezbyt sympatycznym panem, który na dodatek zrobił krzywdę biednej, zagubionej dziewczynie, którą opiekował się jego współlokator. Nie grał w całłej serii, stosunkowo szybko zniknął, ale przyznam, że już wtedy zwracał uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymarek55 Re: My name is Owen, Clive Owen 01.05.09, 22:20 ostatnim filmom brakuje dobrej obsady , a kolejne bondy sa tego dowodem ; Owen mogl byc najlepszym z dotychczasowych Bondow ale tego juz sie nie dowiemy........niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipawogniu Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 23:58 ooo...wlasnie zastanawialem sie co teraz sciagac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.acn.waw.pl 02.05.09, 00:14 Ciekawe, czy ktoś pamięta go z: www.youtube.com/watch?v=gP9LVXvRrT0 www.youtube.com/watch?v=Phn7ssXintM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młot Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.rezist.com 02.05.09, 00:31 Co za idiotyczny tekst. A gdzie jest jego NAJLEPSZA ROLA w filmie SHOOT EM UP! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 02.05.09, 04:42 Ja ogladam filmy wedlug ulobionych aktorow i lubie Owena ale problem jest jak strawic ta "piranie" z usmiechem od ucha do ucha (roberts)abym mugl obejrzec film a nie zepsuc sobie gustu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: let Re: My name is Owen, Clive Owen IP: *.092.c88.petrotel.pl 02.05.09, 11:50 Kto zapłacił za tą reklamówkę aktora? Odpowiedz Link Zgłoś