• Gość: (: SIWY:) Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:04
      jest super. Ale czy ktos ma wersie bez napisów
    • Gość: Max Shrek 2 Co w nim Będzie ???? IP: *.reliserv.pl 28.06.04, 07:50
      Ja już widziałem SHREK 2,
      jest ok,ale chciałbym żeby był SHREK 3.
      W SHREK 2 Shrek i Fiona zamienią się w ludzi a potem z powrotem w ogry i osioł
      bedzie koniem a potem z powrotem osłem.

Max
      _________
      Podpis
      • Gość: zdziwiona Re: Shrek 2 Co w nim Będzie ???? IP: 195.205.38.* 28.06.04, 20:53
        Ale opisałeś tego SHREKA 2. Tak to objaśniłeś jakby tylko to było w tej części.
        A przecież nie ma tylko o tym że Shrek i Fiona zamieniają się w ludzi a Osioł w
        konia, bo jest też w tej części o spotkaniu i zdziwieniu rodziców Fiony po
        zobaczeniu ich córki i jej męża. Oczywiście jest także wiele innych wątków ale
        tego nie można zdradzić bo mógłby to czytać ktoś kto jeszcze tego filmiku nie
        obejrzał. ;)))
    • Gość: iwcia Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:27
      Chociaż filmu jeszcze nie widziałam (a miałam taką możliwość, lecz nie
      skożystałam), to mam nadzieję że druga część będzie tak dobra jak i pierwsza!
      Już niedługo, bo 2 lipca wraz z qumpelami przekonam się o tym!
    • Gość: DOMINO Shrek 2 IP: 213.212.203.* 28.06.04, 17:43
      Obserwujonc zapowiedzi moge z pewnosciom stwierdzic, ze to czensc SHREKA jest o
      wiele lepsza i porzondniejsza od pierwszej.
      No ale wszystko okarze sie 2 lipca.
    • Gość: Bomba Re: Shrek 2 IP: 217.96.29.* 02.07.04, 17:03
      No to musze Cie rozczarowac. Kiepski, kiepski, kiepski. Wszystkie najlepsze
      sceny sa w zajawce kinowej. Reszta to mdla papka. Duze rozczarowanie.
      • Gość: Madzia Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:00
        Gość portalu: Bomba napisał(a):

> No to musze Cie rozczarowac. Kiepski, kiepski, kiepski. Wszystkie najlepsze
        > sceny sa w zajawce kinowej. Reszta to mdla papka. Duze rozczarowanie.

A czego oczekiwałeś? Arcydzieła? Przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić.
        Ja bawiłam się setnie. Film ma inteligentne dialogi i dobry humor, a do tego
        świetnie zrobione "odnośniki" do wielkich produkcji kinowych. Warto.

• Gość: asd Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:55
          "Mdła papka"
          Brawo! Masz zadatki na rezysera filmowego.
    • Gość: IgUnIa12 Re: Shrek 2 IP: *.acn.waw.pl 02.07.04, 18:45
      hehehejjjjjjj...SHHHRRRREEEEKKK:D
    • Gość: Mada i Pafka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:56
      Własnie wrocilismy z kina!!! Rewelacja!
      Tlumaczenie exxtrrraaa!!!!!
      Duzo smiechu i lez!

Stringi tez super!!
    • Gość: Adrian Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 08:51
      filmu jeszcze nie widziałem ale oczekuje że będzie równierz śmieszny jak 1 część
    • Gość: Fiona Re: Shrek 2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 15:47
      Uwazam, ze Shrek w 2 czesci wypadnie lepiej niz w pierwszej. Przeciez wszyscy
      wiemy, ze Shrek jest taki kochany i ponad norme inteligentny.
      Caluski dla mamy, taty, Shreka, osla i kota w butach
      Fiona
    • Gość: Tyśka Re: Shrek 2 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.07.04, 20:11
      Shrek jest to najlepszy film na całym świecie oglądałam 1 i 2 czę ść naprawde
      świetne SHREK JEST SUPER EXTRA.
    • Gość: StachoS Re: Shrek 2 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 20:30
      Film jest poprostu ....... no brak slow!
      na początku niemoglem sie doczekac kiedy wyjdzie 2 czesc.
      ALE teraz widze ze warto bylo czekac .
      FILM JEST POPROSTU BAYER`ancki ;)
      • ravenka Re: Shrek 2 03.07.04, 23:57
        Bylam w nocy na premierze Shreka 2, wiec cos moge powiedziec na ten temat.
        Zdecydowanie jestem daleko od porownan ze czesc druga byla lepsza/gorsza od
        pierwszej. Ale moge podac kilka podobienstw i roznic. Zdecydowanym plusem jest
        wprowadzenie kilku barwnych postaci: slodkiego Kota w butach (puszek okruszek),
        demonicznej Wrozki chrzestnej czy tez Siostry Kopciuszka (glos podklada
        Wojciech Mann - majstersztyk dubblingu). W polskiej wersji jezykowej ogromne
        wrazenie robia blyskotliwe dialogi. Sa one odwolaniem do aktualnych sytuacji,
        stereotypow czy tez innych filmow. Tu mozna wyglosic pochwale dla Bartosza
        Wierzbiety za tlumaczenie tekstu. Mysle, ze rozni sie ono znaczaco od
        oryginalu, podobnie jak w pierwszej czesci.
        Co do tresci to w Shreku 2 wiecej miejsca poswiecono milosci niz poprzednio.
        Shrek chce uszczesliwic Fione, ktora od dziecka myslala o poslubieniu ksiecia z
        bajki. Do tego dochodzi poznanie rodzicow malzonki, ktorzy nie wiedza kim jest
        wybranek corki. Wszystko to tworzy wiele smiesnych sytuacji.

Warto przeczekac napisy koncowe, gdyz dla wielbicieli Osiolka producenci
        przewidzieli mala niespodzianeke.

Zdecydowanie polecam wszystkim ten film. Dawno nie ogladalam komedii na takim
        poziomie.
    • Gość: Humbak Re: Shrek 2 IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.07.04, 00:39
      Oj, jakiś niedosyt został. Ale: "cieć przy hałdzie żwiru"- Pierwsza klasa!
      • aasiek Re: Shrek 2 04.07.04, 16:42
        Oj, tak! :))) Albo "niejaki Krzysztof..." ;D
        • humbak Re: Shrek 2 05.07.04, 02:04
          I kierowca co jędrną pupę ma.
    • Gość: nattta Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:28
      dwojka jest lepsza niz jedynka! bylalm na premierze i polecam...ale tylko z
      polskim dubbingiem! osioł jest doskonały, kot-zorro tesh... :)
    • Gość: Gumiś Re: Shrek 2 IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 05.07.04, 12:00
      Shrek 2 to świetny film animowany. Nie oglądałem go jeszcze z dublingiem, ale
      myślę że nasi artyści kiedy podłożą swoje głosy, film pozostanie świetny.
    • Gość: Marta Re: Shrek 2 IP: *.adm.us.edu.pl 05.07.04, 13:09
      filmu jeszcze nie ogladalam ale wydaje mi sie że jest fajny jak pierwsz
      część!!!!!!!
      • heja_heja Re: Shrek 2 05.07.04, 15:14
        BEZNADZIEJA...

Zdziwiłambym się gdyby nie nakręcili drugiej części po sukcesie pierwszej...
        ciekawe czy powstaje już 5... Żygam tym filem... boję się otworzyć puszkę z
        knserwą żeby nie zobaczyć Szreka...

W pierwszej części pojechali na miksowaniu bajek i tym że nie tylko piękno się
        liczy w życiu... fajnie... już potwory i spólka były większą nowością a nie
        miksowaniem tago samego w kółko... Chyba tym co się ludziom najbardziej
        podobało były dialogi... ha... ha... ale ile można słuchać że "rano zrobię
        jajecznicę"... matko boska...

A dwójka... o boże, liczy się wnętrze, powierzchowność jest nieistotna... chyba
        słyszę echo... pewnie w następnej części dziecko ogrów zakocha się w innym
        sworzeniu...

Ani przy jedynce a tym bardziej dwójce nie tażałam się ze śmiechu potobał mi
        się tylko tekst z mostem... a dwójka... oczywiście kot w butach jest słodki...
        ale to wszystko... nie wiem gdzie tu wielkie halo...
    • Gość: Serbuś Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:43
      Nareszcie druga część! Nie mogłem się doczekać...
      • joasia-ja rozczarowanie... 05.07.04, 20:57
        i to duze.
        film nie ma fabuly, wszystko jest naciagane. bardzo malo osla, niewykorzystane
        ciasteczko. kilka swietnych akcji i teksto - czy jest suchy chleb dla konia,
        bielizna pinokia i piekne oczy kocura nie ratuja filmu.
        3 bylaby juz porazka i totalnym odcinaniem kuponow..
        • astrit Re: rozczarowanie... 23.07.04, 15:23
          Shrek ma mieć ponoć 4 części :-/
          Jak dla mnie robienie całego filmu dla paru fajnych scenek z kotem to przesada.
          Powinni pozostać przy"jedynce", a tak cały urok tego filmu rozmyje się...
          Teraz czas pewnie na " niesamowite, zielone urwisy" a potem " zielone wnuki".
          Buuueeee....
    • Gość: delma Słuchajcie!!! Shrek jest super. Pozdrowionka!!! :) IP: *.nitka.net.pl 06.07.04, 20:02
    • Gość: emilia Re: Shrek 2 IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 06.07.04, 20:33
      ten film jest poprostu super jeszcze nigdy nie widziałam lepszego.
      • Gość: Marek Re: Shrek 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 22:01
        Shrek 2 jest niestety gorszy. Część gagów jest odgrzewana,miejscami po prostu nieśmieszna, podobnie z homorem sytuacyjnym. Mam wrażenie ,że sprowadzenie nowych postaci sprawiło,że tak naprawdę żadna nie była dostatecznie przedstawiona i trudno było wyrazic sobie o niej zdanie (np. taki kot). Mam wrażenie,że film był nawet trochę chaotyczny. Część pierwsza robiła trochę lepsze wrażenie (chociaż część druga zawierała wiele miłych i dowcipnych aluzji do różnych filmów i nie tylko- nieuważny widz ich nie wychwyci, albo nie zwróci uwagi,jeżeli nie zna źródła inspiracji ;) )
        Ciekaw jestem np. czy ktoś z was skojarzył jakiś fragment z filmem Indiana Jones? :)
        Ogólnie jednak musze powiedzieć,że za dużo chcieli wcisnąć a za mało im się udało to wszystko ze sobą powiązać w taki sposób,by po obejrzeniu nie czuło się, że film był trochę na siłę zrobiony.
        Generalnie jednak dzieciom i dorastającym nastolatkom powinno się podobać, dorosli zauroczeni poprzednia częścią mogę być, niestety, rozczarowani :) Nie zmienia to jednak faktu,że były takie momenty,kiedy usmiech musiał się pojawic na twarzy...ale jak mówiłem, to juz pod paroma wzgledami odgrzewany film, z niektórym "powtórkami" fabularnymi mogli sobie dać spokój :)
        • Gość: zoola Mam dokładnie takie same zdanie IP: *.Pohybel.Com 06.07.04, 22:37
          Mam dokładnie takie same zdanie, sama nie mogłabym tego lepiej ująć.

W sumie fajny film, ale.. no własnie "ale"...
        • elve Re: Shrek 2 07.07.04, 01:45
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Ciekaw jestem np. czy ktoś z was skojarzył jakiś fragment z filmem Indiana
          Jone
          > s? :)

oczywiście.
          a poza tym zupełnie się z Tobą nie zgadzam. dialogi wyśmienite, Mann genialny
          (patrz na me usta). tylko mogłoby być mniej "musicalu" w Shreku 2 - wkurzała
          mnie ta śpiewająca i tańcząca wróżka.
          • Gość: Marek Re: Shrek 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.04, 03:12
            Powiedziałem,że CZĘŚĆ dialogów była ....... (tu wkleić to,co powiedziałem z akcentem na odgrzewana).
            Żeby nie było wątpliwości- nie żałuję,że oglądnąłem. Film mi się podobał,ale nie tak bardzo,jak 1. Wiele rzeczy mnie rozczarowało. Jak powiedziała zoola- jest to takie "ale" (P.S. To fajne uczucie wyrażać czyjeś myśli, thx ;) )
            Odnosnie części musicalowej- też mi się nie podobała...ale jak już mówiłem:
            Film miejscami jest dość naciagany i ,powiedziałbym , przereklamowany (mimo wszystko- BO JAK KTOŚ MÓWI,ŻE LEPSZY NIŻ CZĘŚĆ 1.... ;)))) ))
            • Gość: zoola Re: Shrek 2 IP: *.Pohybel.Com 07.07.04, 23:39
              > Odnosnie części musicalowej- też mi się nie podobała...

Jak dla mnie były dwa momenty, gdzie już przeciągali z tą muzyką. Na początku-
              podróż poślubna, no i ta piosenka tej wróżki.

Wg mnie najlepszym momentem, był moment (ci którzy nie oglądali, niech nie
              czytają dalej ;) ) jak pinokio przyznawał się do noszenia damskiej bielizny;D
              Był to moment że przez dłuższy czas się śmiałamm, niestety jeden z niewielu
              w "s2", reszta to raczej było parskanie. W "s1" było chyba więcej
              takich "zgrupowań żartów", gdzie wydawałam z siebie prawdziwy zdrowy śmiech :].

Uważam, że trójka.. to już będzie przegięcie... pewnie i tak pójdę, bo pewnie
              jak zawsze nic ciekawszego w kinie nie będzie, ale nie będę spodziewać się
              niczego szczególnego.
    • Gość: SZOKROK SHREK 2- po prostu bomba; niesamowity i śmieszny IP: *.met.pl 06.07.04, 23:13
      Co tu będę dużo pisać po prostu jest 2x lepszy od jedynki. A kot w butach
      rządzi. Normalnie popłakałem się ze śmiechu; chętnie obejzę jeszcze raz.
    • Gość: mysia Re: Shrek 2 IP: *.atx.pl / *.atx.pl 07.07.04, 09:43
      Ja widziałam ted film jest super! szcególnie to na końcu.......te małe osiołko-
      smoki.......:)
    • Gość: kamil Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:29
      Ja osobiscie przyznam, że Shrek 2 jest lepszy od jedynki.Jest więcej śmiesznych
      postaci i scen,które mogą was rozśmieszyć do łez. Gwarantuje udaną zabawe.
    • Gość: internet Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:27
      ja uważam że shrek jest super a teraz jego ulepszona wersja shrek2
      jest odiazdowa.
      najbardziej podoba mi się [kot w bótach.]
    • Gość: osiołek xena Re: Shrek 2 IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 16:34
      film jest super, ale kot jest poprostu...jest do bani!
    • Gość: Kurek Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:01
      Film normalnie był zajebisty. O wiele lepszy niż 1 - nka. Mówię Wam: wybierzcie
      się na ten FILM!!! :D
    • Gość: kubabaaaa Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:21
      jeszcdzisjaj ide do kina muśle ze bedzie fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka