emigrantkaaa 08.10.13, 05:18 Jakiś czas temu obiecałam zamieścić zdjęcia mojej kotki i oto czynię to z okazji nadania jej nowego imienia. Drodzy Zakątkowicze - oto Kitek. Kitek jest kotką pełną wdzięku i uroku, delikatną i bardzo grzeczną. Słodko i dźwięcznie miauczy i robi "oczka" niczym Kot w Butach z filmu "Shrek". Jej puszyste i mięciutkie futerko to najmilsza w dotyku rzecz pod słońcem. Będąc na moich kolankach nigdy nie leniuchuje, zawsze pracowicie obślinia i ugniata moją prawą pierś. Czy muszę dodawać, że kocham ją nad życie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 09:12 Przepiekna!!! Rozbroiło mnie to pierwsze zdjęcie, normalnie jakbys 2 koty złozyła w jednego Duzo lat razem wam zycze! Odpowiedz Link
wladziac Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 09:24 o rany ile futerka do kochania,śliczności Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 09:55 te minki i łapeczki!!! proszę wymiziać! Odpowiedz Link
xxagaxx Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 11:50 słodziaszek a jaki mięciutki i włochaty Odpowiedz Link
aankaa Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 13:27 na niektórych zdjęciach wygląda jak lew Odpowiedz Link
salimis Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 14:17 Bardzo urokliwy ten Kitek i ma cudne kosmate paluszki Odpowiedz Link
emigrantkaaa Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 16:44 Bo ona wygląda jak lew, w rzeczywistości nawet bardziej niż na zdjęciach Odpowiedz Link
jarka63 Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 16:03 Prześliczna, i te oczy zielone na biało-czarnym tle! Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 16:31 to są takie złośliwce, podstępne bestie, nigdy nie wiadomo kiedy, a wkradną się w ludzkie serce i nie ma przebacz, oj nie ma... człowiek/człowieczyca da z sobą zrobić wszystko, wydeptać, wymlaskać, obudzić w środku nocy, żeby nakarmić, ach te podstępne kociaki.... I te wszystkie podstępy, te oczy ze Shreka, to futro najmilsze pod słońcem do głaskania, skąd my to znamy.... Witaj w gronie osób zniewolonych, a kota przecudna, tylko miziać, głaskać i zastanawiać się, co by tu jeszcze dla tej królewskości zrobić przyjemnego Odpowiedz Link
pi.asia Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 17:53 Łatka na różowej poduszeczce - boska! A spojrzenie łapie za serce. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 19:41 Jaka cudownosc! Nasza sie wprowadzila do nas,bo jej sie u sasiadki nie podobalo,i tak samo zawladnela nami doszczetnie. Zycze wam dlugich i miziastych lat razem ! Odpowiedz Link
loola_kr Re: Przedstawiam Wam Kitka 08.10.13, 21:21 Cudowna! ten nosek i oczyska - piękne Odpowiedz Link