Gość: o. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.12.03, 22:34 Hit na okres przed Sylwestrem i po nim. W stanach b.dobrze oceniany , choc to komedia familijna. Zmiana sytuacjii i jest smiech, to takie "pol zartem , pol serio" dla wszystkich. Moja ocena:3.5/6 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głosik_przedmieścia BYŁO!!! IP: *.chello.pl 07.12.03, 12:12 studio Disney'a yuż chyba naprawdę nie ma pomysłów na filmy. przeż to już było!!! i w multi kopii. ech, ale posiadanie młodszej siosty zmusza do stawienia się w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sydonia Re: Zakręcony piątek IP: proxyA.uclan.ac.uk:* / 172.31.82.* 15.12.03, 11:25 wczoraj bylam w kinie (dostalismy darmowe bilety z uniwerku)... smieszny i sympatyczny... Sadze ze powinna to byc obowiazkowa "lektura" dla trzynastolatek i ich mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANUSZKA Re: Zakręcony piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:04 Ten film jest SUPER,EXTRA, HIPER, BAJER. Pędźcie do kina już teraz, ja byłam na przedpremierowym seansie na BEMOWIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Zakręcony piątek IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 20:32 to fakt.. film obowiązkowy dla nastolatek i ich rodziców! ale myslę, że reszcie również sie spodoba! w szale przedświątecznych porządków i zakupów miło oderwać się na 1,5 godzinki od rzeczywistości i troszkę się rozerwać.. niezobowiązujący, lekki i zabawny film- nawet ta lekka nutka moralizatorsko- sentymentalna tak bardzo nie razi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aina To Właśnie Miłość IP: 217.8.168.* 23.12.03, 14:35 e tam. jak ktos chce spedzic w kinie mile chwile, to juz chyba lepszym wyborem jest To wlasnie milosc. nawet nastrojem świątecznym pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Zakręcony piątek 23.12.03, 13:34 wlasnie wczoraj obejrzalam i dla mnie jest schematyczny do bolu, takich filmow bylo tysiace!! a na JLC sie b. zawiodlam bo jako corka grala beznadziejnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Zakręcony piątek IP: *.smoczka.ptc.pl 26.12.03, 17:02 zdaje mi sie ze fajny filmik. = + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry_kia Re: Zakręcony piątek IP: *.wiadw.pl 26.12.03, 18:59 A ja obejrzałem ten film w oryginale, lecąc w samolocie nad Atlantykiem. Mimo, że nie jest to nic odkrywczego, a wszystkie zdarzenia przewidywalne od pierwszej do ostatniej minuty, uważam że jest to zupełnie przyzwoita "produkcja lekka", wspomagana niezłymi sound trackami. Mającym pojęcie o j. angielskim polecam kilka naprawdę niezłych dowcipów językowych, które - znając "rewelacyjne" poczucie humoru większości polskich tłumaczy filmowych - pewnie znów zostaną beznadziejnie lub wulgarnie przetłumaczone. Rada - nie zabierajcie na film żon (również swoich ;), bo patrząc na figurę J.L. Curtis wpadną w kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zakręcony piątek IP: *.tkb.net.pl 29.12.03, 10:04 Film jest super. Jest z czego sie posmiac. Mysle ze kazda dziewczyna powinna na niego pujsc z mama. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Zakręcony piątek IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 16:03 Jako trzynastolatka uważam,że film był ŚWIETNY !!!!!! Super muzyka, no i oczywiście Jake !!! GORĄCO POLECAM !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super fanka Re: Zakręcony piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 13:34 Ten film jest poprostu super!! Nie widziałam lepszego... no może da się go porównać z innymi, ale takiej komedii niegdzie nie znajdziecie!! Mówię wam to jest super film... Mogliby takich komedii więcej kamerować... SUPER FILM!!! Moja ocena 10/10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silence Re: Zakręcony piątek IP: 62.233.173.* 13.01.04, 00:35 pójść nie zaszkodzi:D chyba, że się czegoś najecie podczas seansu:) lekki film, absolutnie nie zmusza naszych biednych szarych komórek do myślenia, ew. rodzice mogą się trochę zastanowić "jak to w tej budzie tak naprawdę jest" <lol> polecam ale nie gwarantuje dobrej zabawy wszystkim widzom Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Zakręcony piątek 13.01.04, 16:02 ja też widziałam siedząc w samolocie...i akurat na uprzyjemnienie nudnej i długiej podróży w sam raz. ale żeby od razu do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena Re: Zakręcony piątek IP: 80.51.237.* 24.01.04, 19:05 Film jeste czadowy są momenty że aż można ze śmiechu posikać się ale to co najwyjeż pieluchy się zakupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micki Re: Zakręcony piątek IP: *.acn.waw.pl 09.02.04, 12:13 zakręcony piątek,to najlepszy film jaki widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Zakręcony piątek IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 13:22 film jest super polecam Odpowiedz Link Zgłoś