Dodaj do ulubionych

Gadająca szufla - iPod Shuffle

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:22
HO CARES?
Obserwuj wątek
    • Gość: janosik Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:26
      z artykułu dowiedziałem się tylko ciekawej rzeczy o łokietku. pewnie zaraz merkel bedzie o tym prawiła. reszta artykułu to typowa nagonka na apple nie wiem skąd się biorąca. autor nie skonstruowałby nawet pilota od tego wymyślnego urządzenia. ale najlepiej wszystko krytykować.
    • doctor_who Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle 15.09.09, 19:53
      @ janosik

oj, obśmiałem się, jak norka - akurat posądzać WO o jabłkofobię może tylko kompletny lajkonik.
    • Gość: fifi Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 15.09.09, 20:32
      Moze i pan Orlinski powinien otrzymac jabczany medal za swe zaslugi na aplowym polu, ale to w niczym nie zmienia faktu, iz artykul jest jeno jakims smedzeniem o niedoskonalej wymowie urzadzenia.

Ot kolejny bzdet na pierwszej stronie portalu Agory.

BTW, mamy juz na rynku 4 generacje tego urzadzenia. Brawa za bycie na czasie... ;)
    • Gość: digan Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.is.net.pl 16.09.09, 00:39
      Kolejny atak na Apple na portalu Agory? Ile wam płaci Microsoft za publikowanie tych banialuków? Ja i tak kupię nowego Shuffle, bo to najlepszy odtwarzacz w tej klasie, a ta marna próba zniechęcenia mnie do produktów spod znaku jabłka na pewno się nie powiedzie!!!1
    • Gość: gość Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 07:59
      A o zapisie fonetycznym to nie słyszał?
    • leszlong Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle 17.11.09, 10:47
      A owe hasło sprawdzian nie brzmiał :"soczewica koło miele młyn"? Chociażby Sapkowski podaje taką wersję audioteka.pl/magazyn/2009/10/28/526/comment-page-1/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka