Dodaj do ulubionych

Ready set jet!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 22:12
tez wyswietlacz to naprawde czad. na zywo widac dopiero jego przewage nad tradycyjnymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Ready set jet! IP: *.cable.ubr08.sgyl.blueyonder.co.uk 11.11.09, 22:46
      a gdzie capacitive touch screen? jesli ekran ma byc podstawowym interface'em to musi byc dobry a nikt mi nie wmowi ze ekrany resistive beda kiedykolwiek tak dobre i czule jak capacitive.
    • Gość: Zinon Re: Ready set jet! IP: 195.150.71.* 11.11.09, 22:58
      Jedyne co Samsung potrafi robić to ładny design. Ich sprzęty są nietrwałe i mają słabe oprogramowanie. Nigdy więcej od nich nic nie kupię.
    • Gość: bart Re: Ready set jet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 23:11
      To jest recenzja? opis? informacja? cóż to jest... Autor nie powiedział nic więcej poza tym co możemy wyczytać np. na stronie producenta... Omnia działa pod windows mobile, artykuł sugeruje że jest to TouchWiz Samsunga. Kurcze no słabo... Niczego nie można tak na prawdę się o tym dowiedzieć.. Jak można każdy dotykowy telefon porównywać z iPhone'm. No chyba że targetem tej strony są tępi bogaci zapatrzeni nie wiem w co gadżetomani... Ale oni już mają iPhone. To w sumie po co pisać o komórkach skoro Wasz główny target ma już iPhone. Proszę róbcie to bardziej szczegółowo. Ja wiem że to wortal o niczym ale chociaż troszkę informacji możecie w tej papce przemycić. Chyba że autor w ogóle nie miał tego telefonu w ręce... Pozdrawiam
    • Gość: boombay Re: Ready set jet! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.11.09, 23:56
      na niemieckim ebayu przynajmniej o 100 euro taniej
      cgi.ebay.de/Samsung-S8000-Jet-rose-black-S-8000-Handy-schwarz_W0QQitemZ270479200371QQcmdZViewItemQQptZDE_Handys_ohne_Vertrag_KM?hash=item3ef9d11073
    • Gość: ziuzia Re: Ready set jet! IP: 89.108.243.* 12.11.09, 02:29
      i tę kupę trzeba ładować co 2 dni.......
    • pocalujta_wujta Re: Ready set jet! 12.11.09, 02:50
      Dokladnie tak dzialaj Samsungi. Kupilem Beholda (T919) i jestem bardzo zadowolony. Motorole odsylam do inzynierow Samsunga na nauki ergonomii i logiki technicznej.

A z ladowaniem nie jest tak zle. Kazdy telefon ktory traci zasieg musi byc dzis ladowany czesto. tak to juz jest gdy trzeba regulowac moca gdy sie szuka jakiegos operatora. Poza tym jak ktos trzyma dosc dlugo wlaczony wyswietlacz... no wyswietlanie nie biezre energii z powietrza a potrzeba tego dosc duzo.
    • Gość: gosc Re: Ready set jet! IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 12.11.09, 04:51
      ja mam avile i nie widze duzej roznicy miedzy nia a nowym jetem.. nawet menu itd wyglada identycznie.
    • Gość: koma Re: Ready set jet! IP: *.dsl.bell.ca 12.11.09, 07:03
      $350
    • Gość: ing Re: Ready set jet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 07:04
      zuziu, ze względu na obecnie używaną w akumulatorach technologię litowo-jonową zaleca się ładować jak najczęściej - tak jak akumulator samochodowy...
    • Gość: Lukasz Re: Ready set jet! IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 12.11.09, 08:45
      Ale nie mam win mobile wiec nawigacji nie zainstalujesz...

Mimo wszystko wole swoja stara sprawdzona Omnie. Automapa, Garmin czy TomTom w kieszeni.
    • Gość: sese Re: Ready set jet! IP: 194.9.79.* 12.11.09, 08:46
      Nie ma żadnego systemu operacyjnego i nie jest to wg autora wadą???? No proszę cię.... Jak dla mnie taki telefon jest na dzień dobry skreślony. Najfajniesze w obecnych urządzeniach jest własnie możliwość ich personalizacji i dorzucania oprogramowania wg potrzeb. Telefon, który od początku do końca będzie tym samym telefonem, jest delikatnie mówiąc ułomny.
    • Gość: :D:D:D Re: Ready set jet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:45
      żal mam nokie 5800 połowe tańszą i połowe lepszą. oprogramowanie ma chyba z odkurzacza Zelmer. wcale nie jest taki szybki jak piszą. jedyna fajna rzecz to ekran. szkoda że taki mały. kntrast jest faktycznie dobry. ale taka rodzielczosc?? można by pomyśle że ma kwadratowy ekran...
    • Gość: :D:D:D Re: Ready set jet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:48
      chociaż z takim procesorem można by tam wcisnąc symbiana i już nie było by tak źle
    • Gość: PC Re: Ready set jet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:51
      imitacja iPhone
    • Gość: jokerwashere Re: Ready set jet! IP: *.tygrysek.com 12.11.09, 11:31
      Wsparcie Samsunga dla wypuszczonych na rynek modeli praktycznie nie istnieje. Telefon może mieć ułamek funkcjonalności przedstawianej w reklamach, a na uaktualnienie oprogramowania nie ma co liczyć (vide Samsung Omnia HD).

Póki nie zmienią praktyk wypuszczania skandalicznie niedopracowanych telefonów - od Szajsunga z daleka.
    • Gość: Gość Re: Ready set jet! IP: *.mofnet.gov.pl 12.11.09, 14:08
      Jet nie pracuje pod kontrolą żadnego z popularnych systemów operacyjnych, co wcale nie jest wadą- zwłaszcza gdy rozważasz wydanie pieniędzy na jedną z popularnych aplikacji takich jak np. AutoMapa. Jet pozwala zaoszczędzić pieniądze przeznaczone na ten produkt poprzez uniemożliwienie z jego kozystania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka