Dodaj do ulubionych

jak poderwac panne w klubie

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 14:09
muzyka muzyka, zabawa zabawa ale seks tez moze byc pretekstem do odwiedzenia
fajnych klubow. ja sie tego nie wstydze - w klubie mozna zaliczyc naprawdę
gorące numery ; grunt nie przecholowac i nie robic z tego pokazówy. wiecie,
chodzi o wyhaczenie z tłumu odpowiedniej panny na niezobowiazujacy razik w
klubie albo u was w domu.
pytanie: macie juz takie dowiadczenia ? skad wiecie ze włąsnie ta a nie inna
laska bedzie OK ? stosujecie jakies sposoby, wabie? no i w ktorym miejscu
najlepiej poseksic sie - moze macie ulubione klubowe miejscówy?

pytam nie tylko facetów :)
jesli znajdzie sie smiała panna i powie co ja rajcuje w klubowych numerach ...
Obserwuj wątek
    • bart68 Re: jak poderwac panne w klubie 21.01.04, 14:59
      Sprawa jest prosta koleś - stajesz przy barze i szastasz forsą. Napewno szybko
      zgromadzi się przy Tobie tłum panienek, które chetnie zrobią Ci loda w kiblu.
      Zapach forsy skusi,ale towar klasy c.
      • Gość: Jack Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:05
        czy mozesz okreslic co dla Ciebie jest towarem kl. c: małolaty? panny raczej
        niezbyt ładne?
        a co z klasa A, ostatecznie B... ??????
        • bart68 Re: jak poderwac panne w klubie 21.01.04, 15:08
          Gość portalu: Jack napisał(a):

> czy mozesz okreslic co dla Ciebie jest towarem kl. c: małolaty? panny raczej
          > niezbyt ładne?
          > a co z klasa A, ostatecznie B... ??????

Tleniona blondyna, uzależniona od solarium, z sianem w głowie. Ale loda może
          zrobić Ci dobrze:))))))))
    • tleniona_blondyna Re: jak poderwac panne w klubie 21.01.04, 15:38
      Jak mozesz tak zle o mnie mowic! W sobote to ci sie podobalam a teraz raptem
      nagadujesz. A do solarium to chodze tylk 3 razy na tydzien.
      • bart68 Re: jak poderwac panne w klubie 21.01.04, 15:58
        tleniona_blondyna napisała:

> Jak mozesz tak zle o mnie mowic! W sobote to ci sie podobalam a teraz raptem
        > nagadujesz. A do solarium to chodze tylk 3 razy na tydzien.
        Gdzie tam źle ? Same superlatywy! A w sobotę byłem pijany (nawet tego loda nie
        pamietam), zawaliłem projekt w robocie i miałem doła, no i żona mnie pogoniła z
        domu, bo kumple ciagają mnie do klubów:)))))))))))
        • tleniona_blondyna porsze skontaktuj sie ze mna na skrzynke. Violetta 21.01.04, 16:10
          • bart68 Re: porsze skontaktuj sie ze mna na skrzynke. Vio 21.01.04, 16:15
            Wybacz Violetto (to tak miałaś na imię ?!), ale już wytrzeźwiałem, żona
            przygarnęła mnie z powrotem i mam szlaban na kolegów i klubowanie;)))))))
    • Gość: kohol Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.crowley.pl 21.01.04, 16:59
      He he, pamiętam taką historię, koleś podrywał mnie na "Dasz mi łyka piwa?".
      Potem łaził za mną, jęcząc "Prześpij się ze mna... Pokochaj się ze mną...".
      Żenujące i nieskuteczne. Nie róbcie tak, chłopcy.
      Ogólnie nie miałam takich zdarzeń.
      Zaraz powiecie, że po prostu nie poznałam jeszcze faceta ze skuteczną zajawką
      albo żem pasztet :D
    • mitoch Re: jak poderwac panne w klubie 21.01.04, 17:04
      mnie podrywał kiedyś gościu na zespół. Powiedział,że gra w kapeli. Wyglądał na
      grajka związanego z jakąś organizacją religijną typu oaza, więc próbowałam go
      spławić. A tu sie okazało, że to w Aptece grał na basie. Trochę mnie zaskoczył
      no i dałam sie zaprosić na dalszy ciąg wieczoru....
      • Gość: pippin Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.k5.pl / *.k5.pl 10.02.04, 00:13
        a ja sama wybieram kolesia, z kt mam ochote udac sie gdzies. wtedy - patrze na
        niego, usmiecham sie, tancze patrzac na niego, tancze z nim. zazwyczaj
        wybieram sobie kolesi, kt wiedza, o co mi chodzi.
        czasem bywa naprawde mocno.
        i jedziemy do mnie, lepiej sie czuje na wlasnym terytorium
    • sociopata dam ci najlepsza rade: 10.02.04, 06:50
      nie sluchaj cudzych rad. Sa rozne metody zarwania dupu w klubie. Przede
      wszystkim klun to miejsce gdzie kazdy przychodzi sobie pociupciac ale musisz
      troche spedzic czasu na przygotowaniach. Pierwsze co to zdaj sobie sprawe czego
      tyc chesz. oczywiscie to jest proste: cchesz zwalic przynajmniej jedna dupe w
      nocy najlepiej tak za pol godziny a potem nastepna, co? Tak, ale badz realista:
      jestes amatorem i musisz terminowac jak chlopiec u szewca. No wiec juz
      ustalilismy czego ty chcesz. Teraz czego ona chce: wbrew pozorom ona zawsze
      szuka kogos do przytulania, do lekkiego claowanka, i najlepiej na meza, jezeli
      oczywiscie spelniasz warunki (uwaga: jak towar jest cioteczny cz w ciazy to
      masz przeyebane. Musisz sie nauczyc rozpoznawac czy przypadkiem sie za taka nie
      bierzesz. W ciazy to latwo: ma takie ladne anielskie wlosy. Cioteczna: tez
      latwo bo ma syfy na twatzy, blada cere (utrata krwi, heheheh, a wiec z
      definicji- pamietaj, to sa naturalne sprtawy, uzywaj swojego mozgu!!!!). A wiec
      masz panienke (pamietaj zeby nie lowic ryb w jakiejs zayebanej kaluzy! Na ryby
      chodzi sia lbo do zoo (akwarium) albo do stawu rybnego, nie? Chyba ze jestes
      masochista to lowisz w jeziorze... A wiec teraz ty: musisz wygladac dobrze. Jak
      marnie wygladasz to dostaneisz marny towar. O forsie nie wspominam na razie bo
      to juz zostalo wyjasnione w drugim watku, ok?
      A wiec, fryzurka ladna i krotka, czyste lapy, mieciutkie zebys jej nie
      poharatal szyji lapami od mlotka i papy. Pamietaj dupy wola kierowcow czy
      mechanikow bo ci maja szmal i chetnie wydaja. Studencik czy intelektualista
      mysli ze mu sie za darmo nalezy bo on taki madry a dziewczynka lubi sie napic
      wiec sam rozumiesz. Wino to ogluszacz wine is fine jak nei nalejesz to nie
      popier..sz. Capisci?! Jak nie pijesz to jeszcze lepiej bo wyjdzie ci taniej i
      jej podlewaj. Pamietaj jak sie nie naleje to za cholere ci nie da taka
      znarowiona. Musisz natankowac ja jak cysterne. ALe nie za duzo bo jak za duzo
      to sie zwali z nog i zlamiesz ramie zeby ja doprowadzic. Jak sie zachleje to
      najlepiej ja zostaw tam gdzie ja to trafilo i wiej. Szlag te alkoholiczke
      trafil!!! Jeszcze nie wiesz jak ona sie moze rzucac na policjanta a potem
      powiedza wspolnie ze to ty byles!

No wiec, nie nachalnie, spoko na luzie (pisala tam powyzej ze jakis tam
      zebral...). Zebranko tez dziala. Pozeebrasz i jak dobrze trafisz to ci da dupy
      z litosci. Dupa to dupa, nie ma roznicy czy z litosci czy nie.
      Mozna tez na zastraszenie tylko jak uzywasz przyrzadu to go wywal gdyby chciala
      cie oskarzyc o gwalt... przyjda panowie zrobia rewizje a tego przyrzadu do
      ciecia pudelek juz nie ma... wyjdzie na wariatke, bedzie jej glupio i wtedy da
      sie zwalic z bezsilnosci pokonana przez wlasna glupote... itd itp moze ci to
      pomoglo w jakims stopniu. to jest ogolna taktyka ale ty i tak zakochasz sie na
      peirwszej randce i bedziesz plakal pod spodniczka...hahahaha swiat jest pelen
      takich gamoni jak ty!!!!!!!!!!!!
      • Gość: swedish Re: dam ci najlepsza rade: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:29
        a co ty Socjopata taki chojrak jesteś od wychaczania panienek w klubach? Pisać
        łatwo, trudniej zrobić, jeżeli uważasz, że ten koleś to gamoń a ty taki niby-
        macho z kasą to chyba poprzewracało ci się w głowie...oj koleś wydaje ci się
        że znasz ars amandi klubowego seksu...a co z kacem moralnym, o różnych
        choróbskach już nie wspominając..? Chyba lepiej zwal sobie gruchę, a jak masz
        kasę to idź na dziwkę do dobrej agencji, to najbardziej uczciwe. Jeżeli jednak
        jesteś związany na stałe z jakąś kobietą, to nie chciałabym być na jej
        miejscu...wiesz te wszystkie twoje porady + ośmieszenie gościa, który miał
        odwagę się przyznać, całkiem cię przekreślają jako faceta, z którym można być
        i dzielić łoże. Chyba powinieneś nazywać się socjopata-jebaka, co? Spotykam
        cie często na innych tego typu śliskich tematach...wiesz co daj sobie lepiej z
        tym spokój i zajmij się swoja kobietą, jeśli ją masz...pozdr!
      • Gość: xxx Re: dam ci najlepsza rade: IP: *.klaudyny.waw.pl / 217.153.179.* 10.02.04, 18:37
        z watku : 'lizanko" z godz. 17.07 wypowiedz socipaty na temat lechtaczki:
        przerazajace jest dla mnie ze nigdy nie wiem gdzie TO tak naprawde jest... i
        taki radzi jak poderwac panne, kon by sie usmial
        • sociopata Re: dam ci najlepsza rade: 12.02.04, 18:34
          To prawda!!!!!!!!!!!!!!!!! Tobie sie tylko wydaje ze wiesz gdzie TO jest! Jak
          zreszta 99% facetow. W teorii to kazdy mocny, co nie?

Co do kaca moralnego... ha?! Czycie powariowali? Ja i kac moralny?!

A leczenie nie jest takie straszne jak sie wie co i jak. Na ogol panienki sa
          czyste a ze czasem jakas sie trafi niezaizolowana... najgorsze z doswiadzzenia
          to sa te mocno wierzace, one nigdy, prawie ze nieomal dziewica, wybierajace sie
          do klasztoru... a tu potem yeb: chlamydia. Ja sie po takiej przygodzie badam a
          ona? A ch. ja strzelil, nawet jej nie mowie co miala...Niech je kto inny da po
          mordzie.
    • envi Re: jak poderwac panne w klubie 10.02.04, 17:14
      najprostsza rada: szukaj takiej co po to przyszła,jeśli chodzi ci o jednorazowy
      sex z dziewczyną i to tego samego wieczoru,to na bank nie uda ci się z panną
      która przyszła tam tylko poflirtować i zabawić się kosztem jakiegoś jelenia.
      Musisz być dorym obserwatorem,takie rzeczy kto po co przyszedł widać na
      pierwszy rzut oka.i rzecz jasna nie możesz wyjść na jakiegoś kretyńskiego
      desperata,kobiety też lubią niepewność i łowy(rzecz jasna w granicach
      rozsądku),i generalnie uciekają od takich po których na pierwszy rzut oka widać
      cynicznych macho. To jest gra. Kobieta musi poczuć się wyjątkowo, sytuacja musi
      taka być,żadna nie chce wyjść na "panienkę na jeden raz",bez względu na jej
      intencje. Na miejscu jest naturalnośc i wyluzowanie ale nie odgrywanie
      chamskiego macho-wyrwidupa:))Jeśli chodzi Ci o dobrą zabawę i flirt, który może
      ale nie musi się skończyć sexem,to obowiązuje to samo,tylko szukasz innej
      dziewczyny.
    • envi Re: jak poderwac panne w klubie 10.02.04, 17:18
      a jest jeszcze jedna rzecz którą obserwuję:jak idą 3 dziewczyny do klubu na
      chłopów i tylko jednej się uda a reszta zostanie sama,to ona raczej wybierze
      koleżanki.Przeważnie tak jest,w najgorszym wypadku musisz nadskakiwać wszystkim
      3:)),ale to już zależy od tego jak bardzo dasz się zbajerować:))
      • Gość: Jack Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.02.04, 09:35
        czytam i ..ucze się zgodnie z powiedzeniem, że człek uczy się całę zycie :)
        Dzieki za wskazówki i rady - czekam na dalsze, moze ktoś ma jeszcze inne
        obserwacje w temacie: wyrwać panne w klubie. Mnie to na serio interesuje.
        • envi Re: jak poderwac panne w klubie 11.02.04, 18:23
          i generalnie jak nie masz kasy to nie wyrywaj panny w spoko klubie.
    • envi Re: jak poderwac panne w klubie 11.02.04, 21:19
      napisz lepiej czy coś ci wyszlo z tych sexow w klubie/bo mnie się zdaje ze
      zrobiles z siebie jedynie pajaca.
    • Gość: Agnes Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.nat.ino.tvknet.pl 11.02.04, 21:49
      Panowie, Panowie - co WY wiecie o podrywaniu kobiet?
      czytem te wasze porady i naprawde dziwię się czy naprawdę kluby odwiedzaja same
      naiwne dizewczyny i dają sie tak łatwo zwieść, czy moze same sprytne i
      pozwalają wam wierzyć w to, że to WY jak zawsze jesteście łowcami - a nie jak
      to naprawde bywa zwierzyną. Ja też poluję - ale zawsze robię to z klasą-
      postarajcie się mneij radzić koledze, a sami spróbujcie - hahaha czekam na
      efekty.
      • envi Re: jak poderwac panne w klubie 11.02.04, 22:27
        wypraszam sobie,doradzam jako kobieta,kto kogo takfaktycznie wyrywa trudno
        powiedzieć,a tych parę cennych uwag na pewno się przyda naszemu
        desperatowi.Przynajmniej nie popełni jakiejś karygodnej gafy.
        • Gość: Agnes Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.nat.ino.tvknet.pl 11.02.04, 22:31
          Sądzisz, ze mężczyźni potrafia teorię wprowadzić w czyn- i tak zapomni kiedy
          zobczy błysk w oczach kobiety
          • envi Re: jak poderwac panne w klubie 12.02.04, 13:58
            no ja myslę że im jest generalnie wszystko jedno kto wprowadza teorię w
            czyn,liczy się dobra zabawa i sex,a potem i tak gada że to on rozdawał karty:))
    • Gość: aaron82 Re: jak poderwac panne w klubie IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 12.02.04, 14:04
      Ty to w ogole jakas uprzedzona do facetow jestes? Czy mi sie wydaje tylko?
      • envi Re: jak poderwac panne w klubie 12.02.04, 15:33
        tylko do tych beznadziejnych,reszta jest w porządku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka