20.11.09, 17:38
Witam,
jestem reporterką Dużego Formatu, dodatku do Gazety Wyborczej. Przygotowuję reportaż o relacjach dorosłych dzieci z ich rodzicami - i w związku z tym szukam mężczyzn po 40 -tce (młodsi i kobiety już się zgłosili:), którzy zechcieliby opowiedzieć mi swoją historię (może być anonimowo).
Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt: jolanta.grabowska@gmail.com
Obserwuj wątek
    • bmwracer Re: reportaż 20.11.09, 18:30
      A moze tak podasz swoj nie gmail ale sluzbowy adress - skoro to chodzi o prace
      to dlaczego podajesz prywatny adres?
      A tak na marginesie to w tym za interes dla piszacych?
      • jola_grabowska Re: reportaż 21.11.09, 12:29
        Podaję gmailowy adres, bo współpracuję z DF i nie jestem ich etatowym pracownikiem.
        • wicehrabia.julian Re: reportaż 21.11.09, 12:42
          jola_grabowska napisała:

> Podaję gmailowy adres, bo współpracuję z DF i nie jestem ich etatowym pracownik
          > iem.

każdy może napisać, że współpracuje z DF i podać adres ogólnodostępny

wklej skan legitymacji prasowej (bo oczywiście powinnaś ją posiadać i masz
          prawda? :))
          • jola_grabowska Re: reportaż 21.11.09, 12:54
            wyborcza.pl/1,76842,7100833,Singelka_bez_chusty.html
            • wicehrabia.julian Re: reportaż 21.11.09, 12:59
              jola_grabowska napisała:

> wyborcza.pl/1,76842,7100833,Singelka_bez_chusty.html

nie wątpię, że taki ktoś istnieje, skąd możemy wiedzieć, że się nie podszywasz? :)
              • jola_grabowska Re: reportaż 21.11.09, 13:05
                Zawsze możesz napisać/zadzwonić do redakcji DF i poprosić o namiary i porównać
                sobie otrzymany email z tym na forum:)
                • wicehrabia.julian Re: reportaż 21.11.09, 13:12
                  jola_grabowska napisała:

> Zawsze możesz napisać/zadzwonić do redakcji DF i poprosić o namiary

ale po co? to nie ja mam napisać artykuł za pieniądze do gazety, więc dlaczego
                  miałbym to robić?

Ogólnie boleję nad upadkiem dziennikarstwa; dawniej uczciwy i profesjonalny
                  dziennikarz poszedłby między ludzi szukać bohaterów artykułu, dziś idzie się na
                  łatwiznę zamieszczając dwuznaczne anonse na przypadkowych forach. Założę się, że
                  z weryfikowaniem wynurzeń złapanych w ten sposób osób też byłyby problemy i
                  powstałby kolejny koszmarek dziennikarski.

Uczciwiej będzie jak zmyślisz bohaterów i w ich usta włożysz co będziesz
                  chciała, ale do tego trzeba wyobraźni...
                  • kaa.lka Re: reportaż 21.11.09, 17:52
                    :)
                    otoz to hrabi otoz to.
                    Pani redaktor byloby znacznie latwiej posluzyc sie chocby adresem redakcja@gazeta.pl, nie przerzucajac tym samym odpowiedzialnosci;)
                    Podobniez,jako czyniono w watku o maturze matematycznej.
                    Mimo watpliwosci nikt z odpowiadajacych nie zalozyl tam,iz do czynienia z klonem czy trollem, ma.
                    Mysle,ze do myslenia, tak redaktorom GW jak i administracji forow winien dac ow fakt; oraz milionowa liczba wpisow na forach. Liczbe te nie swieci wylepili i odliczywszy tzw "zarabiaczy", to jednak liczba ta to wielkie dokonanie.
                    Dokonanie oparte na zwyklym przekonaniu ze uczciwosc i uczciwe pisanie tworzy, badz co badz ,niepowtarzalnym -portal Gazety.pl. Prawda?:)
                    Ludzi majacych wybor w mysleniu, a jednak nie dla prywaty -myslacych.
            • till_the_clouds_clear Re: reportaż 21.11.09, 13:00
              :) a jak założę sobie konto jola.grabowska i jola.grabowska@gmail.com, to też
              mogę podawać ten artykuł jako dowód, że jestem kobietą, i w dodatku dziennikarką? ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka