purchawkapuknieta 28.12.09, 11:32 zaczynam podejrzewać, że to nie z facetami jest coś nie halo, tylko ze mną. z nowym rokiem starym krokiem. panieńskim. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.ortalion Re: zwracam honor 28.12.09, 12:08 purchawkapuknieta napisała: > zaczynam podejrzewać, że to nie z facetami jest coś nie halo, tylko ze mną. > z nowym rokiem starym krokiem. panieńskim. > :D ------------------ A kota chociaż masz? Bo jak jesteś po 30-tce to powinnaś mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 28.12.09, 12:13 ze swoim osobistym mam w domu trzy. mam jeszcze odpowiednią fryzurę. zrobie sobie tylko "telewizory" w rogowej oprawie i będę gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
walcowa Re: zwracam honor 28.12.09, 13:36 dołączam do ciebie:), choć mam tylko jednego kota i pare pająków w kącie na stanie, szlafrok nałożę, papiloty zakręcę, browar w dłoń i na koń. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 28.12.09, 14:53 końcówka zabrzmiała groźnie. właśnie z tym koniem mam problem. u mnie raczej smierdzące zioła i hm huśtu-huśtu w bujanym fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
walcowa Re: zwracam honor 28.12.09, 15:01 uuu nie mam bujanego fotela, ale jakieś stare 20 letnie krzesło też się nada, szczególnie że jest wysiedziane przez starego otyłego dziadka, a jakież ty zioła masz ha ha:P, te co napędzają ekspresowo mózgownicę do granic niemalże rozżarzenia, bo jak tak to dziś poproszę. Ha a kot robi za grzejnik na szyi Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 14:45 w nowym roku mokro w kroku Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 14:51 hm istnieje prawdopodobieństwo, że źle to zinterpretowałam. jestem niewiele po trzydziestce! :D a w nastroju noworocznym, romeczku, najlepsze życzenia dla mamusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 14:53 > jestem niewiele po > trzydziestce! teraz już pójdzie z górki, w okamżikie jak mawiają koledzy zza miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 29.12.09, 14:44 znaczy mam już pampersy gromadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
walcowa Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 15:02 toż jesteś w kwiecie życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 15:13 a czy ta interpretacja sugeruje dożywotnią suchość? nie wiem czy mamusia przyjmie od nieznajomej? ale spróbuję przekazać Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 29.12.09, 14:45 przeciwnie, s.romeczku, przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
walcowa Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 15:01 w kroku to nie, ale na dworze tak Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po takiej samokrytyce wypada jedynie życzyć 28.12.09, 15:15 to się dołączam skoro taka wola Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 14:07 wazeliniarstwo nie czyni kobiety bardziej pociągającą niestety Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 14:43 Dzieki, grunt to czerpać z czyjegoś doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 14:48 ano babcia mnie uczyła,żeby chwalić mężczyznę,ale tego jednego konkretnego a nie jechać desperacją na forum -porażka Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 14:51 hihihi babcia madra była, ale chyba wnusia to w somsiada poszła, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 14:59 purchawka napisałabyś ,że jesteś dziewicą ,to się może coś zmieni na lepsze, a nie na kolana padasz i " moja wina...." Ja w sąsiada- czyli,że moja mamcia z sąsiadem? No może fajnie by było bo ojca widzę raz na pół roku a sąsiada codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 15:06 > purchawka napisałabyś ,że jesteś dziewicą ,to się może coś zmieni na > lepsze, a nie na kolana padasz i " moja wina...." > skoro tak twierdzisz, znaczy wiesz, co mówisz. i co, działa? opedzić sie nie można? > Ja w sąsiada- czyli,że moja mamcia z sąsiadem? No może fajnie by > było bo ojca widzę raz na pół roku a sąsiada codziennie ale z tym to już chyba do mamy trzeba, bo może metoda "na dziewicę" coś zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 15:12 No niestety ja już simlock mam zdjęty, mało- już małego facecika na świat wydałam. A czy opędzić się nie mogę?- no jeszcze mogę, mogę Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 15:19 > No niestety ja już simlock mam zdjęty, mało- już małego facecika na > świat wydałam. o, i to jest sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 15:25 no... są takie dla których to porażka, ale odbiegamy od tematu. A dziurawiec na czerwone wino zamienisz chociaż, albo na herbate z rumem??? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 15:34 > A dziurawiec na czerwone wino zamienisz chociaż, albo na herbate z > rumem??? a powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 15:52 rozumiem, ze radzisz incognito, a nie jako matka dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 15:58 jako kobieta* kobiecie** * z dzieckiem i facetem ** z kotami w domu Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 16:06 to ja udam, ze tego nie słyszałam. dla twojego dobra, bo czasy mamy niepewne. a na tym forum zalecam szczególną ostrożność i w tym miejscu pozdrawiam gorąco kolegów corgana i pyzza. i niech się dziecko dobrze chowa. a co do faceta, w życiu różnie bywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 16:42 hhhehe znowu ta desperacja i jeszcze sttrach (ach! )oj nie mam siły ,no ale dziurawiec to podobno na doła pomaga, pa Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 29.12.09, 17:17 ano, rozgryzłaś mnie. miłorząb. polecam gorąco :D Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: zwracam honor 29.12.09, 14:55 mvszka napisała: > wazeliniarstwo nie czyni kobiety bardziej pociągającą > niestety --------------------- Cóż. Tonący brzytwy się czasem chwyta. A jak tam Tobie idzie bez wazeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: zwracam honor 29.12.09, 15:02 no kiepsko bo ode mnie się odseparować nie chce jak oziębła jestem, powazelinuję trochę to może przestanie dzwonić 10 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Karakankowi i reszcie ferajny 30.12.09, 22:13 w Nowym Roku - wszystkiego najlepszego!:) Trzymajcie się i nie dajcie się, choć burze huczą i baławny się bałwanią.:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Karakankowi i reszcie ferajny 31.12.09, 14:06 dziemkujemy :) i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
milfur Re: zwracam honor 30.12.09, 23:15 zamiast zwracać zjedz coś smacznego i przestań na siłę szukać faceta Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zwracam honor 31.12.09, 14:07 znaczy fiesta? ale u Dzikich cały wic polega właśnie na zwracaniu. przynajmniej z relacji cejrowskiego tak wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: zwracam honor 31.12.09, 20:07 Co chcesz od gościa Małolato? Nie słyszał o zwyczajach i metaboliźmie Karakanków. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś