pendzacy_krolik 02.03.10, 20:38 kobiety nie zdradzaja swoich partnerow nie dlatego,ze kochaja, tylko dlatego,ze boja sie zakochac w osobie, z ktora zdradzaja. (moje wlasne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rach.ell Re: sensacyjne odkrycie 02.03.10, 20:58 bo kobieta nawet jak sie przyznac nie chce to i tak zawsze sie facetowi w luzku oddaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sensacyjne odkrycie 02.03.10, 21:05 rach.ell napisała: > bo kobieta nawet jak sie przyznac nie chce to i tak zawsze sie > facetowi w luzku oddaje:) ------------------- W lozku! Bosz... ! Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: sensacyjne odkrycie 02.03.10, 21:11 to przez czytanie wpisow na forum Polonia i Emigracia... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sensacyjne odkrycie 02.03.10, 21:14 rach.ell napisała: > to przez czytanie wpisow na forum Polonia i Emigracia... ------------------ Niewiele wyniesiesz z czytania tamtych postów. :) P.S. Mnie nie musisz przepraszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 20:53 tow.ortalion napisał: > . Mnie nie musisz przepraszać ;) > > to nie poprawiaj jej. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sensacyjne odkrycie 02.03.10, 21:17 Zrób badania na większej reprezentatywnej grupie. Określ target swojej próby i wydaj to w biuletynie naukowym. Zrobisz kariera ! Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 20:54 Zrobisz kariera ! > > > kariere Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 10:59 pendzacy_krolik napisała: > kobiety nie zdradzaja swoich partnerow nie dlatego,ze kochaja, tylko > dlatego,ze boja sie zakochac w osobie, z ktora mogłyby zdradzić . ????? Inaczej to nielogiczne jest. > (moje wlasne) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 19:09 Akurat z logika nie ma to wiele wspolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 20:26 pendzacy_krolik napisała: > kobiety nie zdradzaja swoich partnerow nie dlatego,ze kochaja, tylko > dlatego,ze boja sie zakochac w osobie, z ktora zdradzaja. > (moje wlasne) Znam kobiety, które idą do łóżka dla zwykłej przyjemności, jaka daje sex. I znam mężczyzn, którzy, choć zachwyca ich uroda kobiety, muszą najpierw polubić, nim zdecydują się na bliskość. Nie będę więc wprowadzała podziału na płcie. Myślę, że są ludzie, którzy w pierwszej kolejności potrzebują bliskości, więzi mentalnej a dopiero w jej konsekwencji, możliwy jest sex (choćby i do zatracenia). To oczywiste, że w przypadku takich osób, zdrada tylko fizyczna, nie jest możliwa. Jeśli pragną kogoś to nie tylko jego organów płciowych ale i umysłu, i serca (sami oddając całych siebie). Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 bywa i tak i tak. 03.03.10, 20:55 a ogolnie - co poza tym ? - gdyz Ameryka juz odkryta Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 20:58 l_zaraza_l napisała: >Myślę,> że są ludzie, którzy w pierwszej kolejności potrzebują bliskości, więzi> mentalnej a dopiero w jej konsekwencji, możliwy jest sex (choćby i do zatracenia). To oczywiste, że w przypadku takich osób, zdrada tylko fizyczna, nie jest możliwa. Jeśli pragną kogoś to nie tylko jego organów płciowych ale i umysłu, i > serca (sami oddając całych siebie). ja tylko takich ludzi mialam na mysli,zakladajac ten watek,czyli tez siebie. zdrady tylko dla seksu nie rozumiem,moze dlatego,ze seks nie jest u mnie priorytetem i najwieksza wartoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: sensacyjne odkrycie 03.03.10, 21:11 Tylko bez seksu te inne wartosci nie wystarczaja, przynajmniej przed menopauza:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rozumiemy i popieramy 03.03.10, 21:29 pendzacy_krolik napisała: >. zdrady tylko dla seksu nie rozumiem,moze dlatego,ze seks nie > jest u mnie priorytetem i najwieksza wartoscia jasne, ze nie. to tylko 50 % a nie 100 i dlatego nie masz zrobionej tej lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
drako_darko Re: sensacyjne odkrycie 08.03.10, 12:25 No fakt, logiki tu brak. Zdrada nie bierze się z powietrza, czasem kobiety zdradzają z nudów, czasem żeby się odegrać na facecie, a czasme, bo ktoś im wpadnie w oko. Utrzymanie związku jest ciężką pracą. Kilka wskazówej jak to zrobić można znaleźć tutaj : www.wyzszaszkolauwodzenia.pl Odpowiedz Link Zgłoś