IP: 77.252.98.* 29.04.10, 20:45
Panowie, niewiele rzeczy tak kręci kobiety jak świetnie pachnący mężczyzna. Większość moich koleżanek podziela tę opinię ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Smakołyk poranny Re: Zapachy IP: 188.33.198.* 29.04.10, 20:54
      I w związku z tym nacieram pachy cebulą, do skarpet wkładam po główce czosnku, wypijam browara i tak wypachniony wsiadam do PeKaeSu. W pracy o szóstej wszystkie panie przy taśmie przetwórni ryb (gdzie pracuję) lecą na mnie jak diabli. Fakt - grunt to dobry zapach!
    • Gość: Hugo Boss Re: Zapachy IP: *.jensendental.com 29.04.10, 21:40
      Smakolyk...........to najlepszy komentarz jaki ostatnio czytalem hahahaha
      sam uzywam ostatnio BULGARI ale tak sie juz dawno nie usmialem.
      Co do tego ze pachnacy facet kreci dzieczyny to wiem juz od dawna, ale woda nie zabije smrodu. Niestety poranny prysznic to jeszcze wciaz cos niecodziennego.
    • Gość: Ann Re: Zapachy IP: 109.243.51.* 30.04.10, 00:00
      Chrom Azzaro ...... mmmmmmmm. Tak mi się podobał, że kupiłam przyjacielowi ot tak. Po tygodniu nie wiedział w co mnie całować, tak wszystkie kobietki w pracy za nim biegały.
    • Gość: g Re: Zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 23:54
      najlepszy swiezak! taki pelny, orzezwiajacy, soczysty, nowoczesny, zimny... bylby idealny gdyby byl trwaly.... niestety dosc szybko sie ulatnia jak za taka kase
    • Gość: Gość Re: Zapachy IP: 89.79.227.* 28.11.10, 20:37
      Trzeba się myć, a nie pryskać. Zapach, to dodatek, a wielu mężczyzn uważa, że jak wyleją na siebie pół flakonu, to zamaskują smród niemytych od tygodnia pach i uszu :) Ostatnio zauważyłem ciekawą prawidłowość. W metrze, im lepiej ubrany facet, tym bardziej czuć od niego "nutę" potu... Trochę głupio wygląda mężczyzna w eleganckim garniturze, teczką Wittchen, oprawkami RayBan i woalem smrodu cebuli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka