Gość: ja IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.04, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KUBA Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 13:10 "Podciagne" troche ten post bo widac nikt sie nie zainteresowal i jeszcze zaszybko "spadnie" ze strony i sie nie doczekam zadnych wypowiedzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 07.03.04, 15:21 kuba napisał ze ma 28 lat, to wynika ze jest zdziecinnialym starym kawalerem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.04, 17:22 a kto mial sie zainteresowac?, to jest skierowane do Ciebie, 28 lat?, szkoda Cie Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata ty dialin magister 07.03.04, 17:42 ci przeszkadza? Zauwazylem ze od czasu jak przeczytales o dyni to zrobiles sie wyraznie niespokojny. Przypominam skwapliwie ze podalem rowniez alternatywna metode walenia w arbuza, ponadwymiarowa gruszke klapse i spiesze dodac ze mlody osiolek bylby bardzo lakomym kaskiem ale trudno dzis znalezc poslusznego mlodego osiolka, jak ci wiadomo. To ci pozwoli teraz na pewno rozwinac wene tworcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: 195.116.62.* 07.03.04, 17:39 a ja cie lubię :) (kubę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 00:16 a ja tez lubie kube Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 00:55 Chlopak pisze z jajem i chwala mu za to :D Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 00:38 czasem nawet mówi fajne rzeczy,pardon,pisze.ale tylko czasem.niepoprawny erotoman:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Kuba? 08.03.04, 01:47 a jak Kuba to co? Jest interes. A wiele trzeba miec w razie sie straci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda he...he... IP: 213.77.20.* 08.03.04, 07:25 "dialin" sie pozalil na forum kobieta...he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 14:22 KUBA JEST FAJNY! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 22:56 moze i fajny, ale nie okrzesany, czesto niesmaczny, czy z jajami nie iwem niech wypowie sie ten kto sprawdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.04, 23:13 A o czym z Toba niby innym mozna dyskutowac, powiedz to sprobuje ?. Dalem temat Zapach Kobiety/Kraksa ale nie wydaje mi sie zebys cos na ten temat wiedziala bo jakos na ten moj post akurat nie zabralas glosu bo nie byl dla ciebie taki oczywisty i jasny jak np "skarpetki" albo posowanie dyni mi sie wydaje. Jesli sie myle to mnie prosze oswiec jakos bez zgryzliwosci to cie nawet jestem wstanie przeprosic za to co wlasnie napisalem jesli sie pomylilem. Odpowiedz Link Zgłoś