Dodaj do ulubionych

KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIACZKU??

IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.04, 11:31
Obserwuj wątek
    • Gość: KUBA Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 13:10
      "Podciagne" troche ten post bo widac nikt sie nie zainteresowal i jeszcze
      zaszybko "spadnie" ze strony i sie nie doczekam zadnych wypowiedzi ;).
      • envi Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 07.03.04, 15:21
        kuba napisał ze ma 28 lat, to wynika ze jest zdziecinnialym starym
        kawalerem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: ja Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.04, 17:22
        a kto mial sie zainteresowac?, to jest skierowane do Ciebie, 28 lat?, szkoda Cie
        • sociopata ty dialin magister 07.03.04, 17:42
          ci przeszkadza? Zauwazylem ze od czasu jak przeczytales o dyni to zrobiles sie
          wyraznie niespokojny. Przypominam skwapliwie ze podalem rowniez alternatywna
          metode walenia w arbuza, ponadwymiarowa gruszke klapse i spiesze dodac ze mlody
          osiolek bylby bardzo lakomym kaskiem ale trudno dzis znalezc poslusznego
          mlodego osiolka, jak ci wiadomo. To ci pozwoli teraz na pewno rozwinac wene
          tworcza!
      • Gość: nie powiem Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: 195.116.62.* 07.03.04, 17:39
        a ja cie lubię :) (kubę)
        • Gość: ppp Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 00:16
          a ja tez lubie kube
          • conveyor Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 00:55
            Chlopak pisze z jajem i chwala mu za to :D
    • envi Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 00:38
      czasem nawet mówi fajne rzeczy,pardon,pisze.ale tylko czasem.niepoprawny
      erotoman:)))
      • sociopata Kuba? 08.03.04, 01:47
        a jak Kuba to co?
        Jest interes.
        A wiele trzeba miec w razie sie straci?
    • Gość: hybryda he...he... IP: 213.77.20.* 08.03.04, 07:25
      "dialin" sie pozalil na forum kobieta...he...he...
    • Gość: Mirek Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 14:22
      KUBA JEST FAJNY!
      • diablica_28 Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC 08.03.04, 22:56
        moze i fajny, ale nie okrzesany, czesto niesmaczny, czy z jajami nie iwem niech
        wypowie sie ten kto sprawdzil.
        • Gość: KUBA Re: KUBA JESTES PRYMITYWNY; ILE MASZ LAT DZIECIAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.04, 23:13
          A o czym z Toba niby innym mozna dyskutowac, powiedz to sprobuje ?. Dalem temat
          Zapach Kobiety/Kraksa ale nie wydaje mi sie zebys cos na ten temat wiedziala bo
          jakos na ten moj post akurat nie zabralas glosu bo nie byl dla ciebie taki
          oczywisty i jasny jak np "skarpetki" albo posowanie dyni mi sie wydaje. Jesli
          sie myle to mnie prosze oswiec jakos bez zgryzliwosci to cie nawet jestem
          wstanie przeprosic za to co wlasnie napisalem jesli sie pomylilem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka