rybka.11 12.08.10, 17:56 ...zupełnie za darmo, bez żadnych opłat, kruczków prawnych, niekoniecznie w dobre, ręce swojego...cholernego pecha...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amanda-lear Re: oddam!! 12.08.10, 18:28 No bo pecha się nie oddaje tylko sprzedaje:) Wystaw na jakimś allegro od złotówki...mało wariatów po świecie chodzi...może nie wyczają, że to pech...tylko uznają, że będą orginalni...skoro kupią;) Albo wiesz może lepiej, nie od złotówki....ustaw sobie seria limitowana tylko dla snobów i sprzedaj za, bo ja wiem....100 tysięcy:) Jak ktoś to łyknie będziesz miała niezbity dowód, że pecha się pozbyłaś... Ps. tylko nie zapomnij o odpaleniu mi działki za prawa autorskie do pomysłu, bo jak nie to laleczkę wudu zrobię, a tego to już w życiu nie przeskoczysz;D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: oddam!! 13.08.10, 07:14 amanda-lear napisała: > Ps. tylko nie zapomnij o odpaleniu mi działki za prawa autorskie do pomysłu, bo > jak nie to laleczkę wudu zrobię, a tego to już w życiu nie przeskoczysz;D __________________________________ hmmm...się zastanowię;) bo nie chcę zginąć w męczarniach;) (przy moim pechu to całkiem możliwe;))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: oddam!! 13.08.10, 08:00 rybka.11 napisała: > hmmm...się zastanowię;) bo nie chcę zginąć w męczarniach;) (przy moim pechu to > całkiem możliwe;))))) ) > E tam, ja jędza jestem, wiem, ale pozytywna;D A tak w tajemnicy Ci powiem,że limit laleczek już w tym roku wyrobiłam i nowe mam zakontraktowane na rok następny...prześlesz mi może swój włos...z cebulką?;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: oddam!! 13.08.10, 07:16 No ale widzę, że na FM nikt chętny się nie znalazł;) zastanowię się chyba nad jakąs promocją;)))) MOże się skusicie jednak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: oddam!! 13.08.10, 08:11 [/u]rybka.11 napisała: > No ale widzę, że na FM nikt chętny się nie znalazł;) zastanowię się chyba nad > jakąs promocją;)))) MOże się skusicie jednak?;) Boś się od początku za to źle zabrała...koleżanko:) Przede wszystkim jeśli ktoś coś dostaje za darmo to tego nie szanuje, więc należało wystawić na aukcji...Po drugie zły termin wybrałaś na sprzedaż, miałaś w zasięgu ręki piątek trzynastego, a wybrałaś czwartek dwunastego...falstart po prostu...no i jeszcze teraz ta promocja...co Ty chcesz dodawać do czegoś co oddajesz za darmo? Uważaj bo jeszcze tę odrobinę szczęścia jaką posiadasz jakiś pazerny łapacz okazji Ci zgarnie...No ale, jak już zostało ustalone, jako dobra jędza;) i zarazem specjalistka od promocji i PR dorzucam do Twego pakietu dwa moje czarne koty;) Dodam że wysterylizowane, zatem podwójnie pechowe...Ps. no jak teraz nie sprzedasz, to już nie wiem co może Ci pomóc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: oddam!! 12.08.10, 20:55 Nic się nie przejmuj, fortuna kołem się toczy. Co prawda kiedyś kołem łamali, ale chyba nie będzie tak źle. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: oddam!! 13.08.10, 19:43 showmessage napisał: > Nic się nie przejmuj, fortuna kołem się toczy. Co prawda kiedyś kołem łamali, > ale chyba nie będzie tak źle. ;) __________________________________ mam nadzieję, że już GORZEJ nie będzie;) bo chyba byc nie może;) dzieki za słowa otuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: oddam!! 12.08.10, 21:29 Nie ma czegoś takiego jak pech - jest tylko zła karma a każdy dobry uczynek ją pogarsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: oddam!! 12.08.10, 21:48 nie ma czegoś takiego jak zła karma jest tylko splot nieszczęśliwych okoliczności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: oddam!! 12.08.10, 21:52 Ale dobre uczynki zawsze sprzyjają pojawieniu się tego splotu:)) Więc to nie może być przypadkowe:P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: oddam!! 12.08.10, 22:19 Ale to nie było 'sprzyjanie' tylko 'zawsze sprzyjanie':P Jesteś bardzo drobiazgowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: oddam!! 13.08.10, 19:37 lacido napisała: > oj tam nie narzekaj :) __________________________ Staram się nie narzekac;) staram sie pozbyc tego pecha;) I chyba sie nabywca znalazł;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: oddam!! 14.08.10, 19:51 lacido napisała: > kto jest chętny? :) _________ chętny na pecha, czy ... na rejs?;) Bo na rejss to juz rezerwacje wczesniej były;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Dam Ci radę 13.08.10, 12:31 Obmacaj tego swojego pecha, jak namacasz jajka, to obejdź o 180 stopni i mocno kopnij. Zapewniam, że trafisz go w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Dam Ci radę 13.08.10, 19:36 tapatik napisał: > Obmacaj tego swojego pecha, jak namacasz jajka, to obejdź o 180 stopni i mocno > kopnij. Zapewniam, że trafisz go w dupę. _______________ O.K - ale co jesli ten mój pech to "rodzaj żeński"?;))) jak nie wymacam tego co trzeba?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.nemo.live Do Rybki:) 13.08.10, 15:59 Rybeńko, masz bardzo ładny płaszczyk przeciwdeszczowy:) A ten lizaczek w Twojej rączce przywołuje mi błogie wspomnienia z dzieciństwa...i nie tylko;) Mam propozycję, zabiorę Cię na swoją łódź razem z tym Twoim pechem, porzucimy go gdzieś w okolicach trójkąta bermudzkiego, a Ty za to poczęstujesz mnie tym co trzymasz w rączce...OK?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Do Rybki:) 13.08.10, 16:19 kapitan.nemo.live napisał: > Rybeńko, masz bardzo ładny płaszczyk przeciwdeszczowy:) A ten lizaczek w Twojej > rączce przywołuje mi błogie wspomnienia z dzieciństwa...i nie tylko;) Mam > propozycję, zabiorę Cię na swoją łódź razem z tym Twoim pechem, porzucimy go > gdzieś w okolicach trójkąta bermudzkiego, a Ty za to poczęstujesz mnie tym co > trzymasz w rączce...OK?;))) ________________________ kurcze - nie dośc, ze pecha chcesz;) to jeszcze wycieczke proponujesz?;)) za darmo?;) i na szczęście nie samolotem, bo okrutnie boje się latac..;))) No jednak chyba mam szczęście;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.nemo.live Re: Do Rybki:) 13.08.10, 17:02 rybka.11 napisała: kurcze - nie dośc, ze pecha chcesz;) to jeszcze wycieczke proponujesz?;)) za > darmo?;) i na szczęście nie samolotem, bo okrutnie boje się latac..;))) No > jednak chyba mam szczęście;))) Nie za darmo Rybeńko, nie za darmo...;)Na priv masz obszerną wiadomość, w końcu jako "kapitan" wiem, że im Rybka inteligentniejsza, tym bardziej wymyślną strategię na połów trzeba obrać... A coś mi się zdaje, że długa podróż przed Nami...Lubisz wyprawy w nieznane? > Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Do Rybki:) 13.08.10, 19:49 kapitan.nemo.live napisał: ..Lubisz wyprawy w nieznane? > > _________________________ Byle tylko aeroplanem nie trzeba było sie przemieszczać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.nemo.live Re: Do Rybki:) 13.08.10, 20:08 rybka.11 napisała: > Byle tylko aeroplanem nie trzeba było sie przemieszczać;))) > Rybeńko, ale wiesz regulamin podróży czytałaś, a na bonus dla mnie się zgadzasz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Do Rybki:) 14.08.10, 10:08 kapitan.nemo.live napisał: > rybka.11 napisała: > > > > Byle tylko aeroplanem nie trzeba było sie przemieszczać;))) > > > > Rybeńko, ale wiesz regulamin podróży czytałaś, a na bonus dla mnie się zgadzasz > , > prawda? ________________________________ Tak, regulamin znam razem z tymi dodatkowymi "zobowiazaniami";) hmmm... dobrze, że urlop mam zaplanowany;) Panie Kapitanie;) - tak sie zastanawiam, czy w kazdym porcie masz inna kobietę?;) Bo ja myślę, że na tym Twoim statku to miejsca jest tylko akuratnie na dwie osoby tylko?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.nemo.live Re: Do Rybki:) 14.08.10, 11:54 rybka.11 napisała: hmmm... dobrze, > że urlop mam zaplanowany;) Panie Kapitanie;) To dobrze Rybeńko, że tak szybko działasz;D - tak sie zastanawiam, czy w kazdy > m > porcie masz inna kobietę?;) Bo ja myślę, że na tym Twoim statku to miejsca jes > t > tylko akuratnie na dwie osoby tylko?...:) > Jak się postarasz, to może okaże się rejsem życia? Każdy marynarz w skrytości ducha tęskni do bezpiecznego portu,okażesz się bezpiecznym portem...Rybeńko? Ps. A statek jak najbardziej dwuosobowy i potrzebuję sternika...pardon...Sterniczki;) Odpowiedz Link Zgłoś