ppinc 13.08.10, 13:59 mokasyny chyba najlepiej bez skarpet... *** PobierzProgram.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Skarpety do mokasynów IP: 83.13.200.* 14.08.10, 11:34 Ale o co chodzi? Tytuł brzmi "Skarpety do mokasynów" a w tekście piszecie, żeby je nosic na gola stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Vintage Re: Skarpety do mokasynów IP: 83.13.200.* 14.08.10, 11:35 Mokasyny na gołą stopę lub z płytkimi stopkami: mr-vintage.blogspot.com/2010/06/pytkie-stopki-skarpety-na-lato.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiryloszomber Re: Skarpety do mokasynów 14.08.10, 14:38 Ich maleńką wadą jest to, że pomimo naszych najszczerszych chęci, mycia stóp kilka razy dziennie i stosowania różnych cudów magiczno-kosmetycznych, nasze skądinąd piękne i wygodne mokasynki szybko zaczynają... no jak to łagodnie ująć... hmmm... one zwyczajnie zaczynają... mówiąc delikatnie straszliwie jbeać starą skarpetą... Timberlandy wyścielone jedwabiem też. Dlatego starczają na góra miesiąc (chyba, że ktoś ma małe wymagania natury estetycznej - wtedy polata w nich cały sezon;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosx Re: Skarpety do mokasynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:00 2 autorki na 3 zdania Zdolna mlodziez ma ta gazetka reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Vintage Re: Skarpety do mokasynów IP: 83.13.200.* 14.08.10, 15:15 Płytkie stopki wchłoną znaczne ilości potu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skarpety do mokasynów IP: 188.33.85.* 14.08.10, 20:17 @kiryloszomber wystarczy kupić skórzane mokasyny - w nich ani stopa nie śmierdzi, ani one same nie śmierdzą. można jeszcze zainwestować w dobry (!!!) dezodorant do stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Skarpety do mokasynów IP: *.widzew.net / 10.14.15.* 14.08.10, 23:01 Męskie, płytkie stopki wyglądają jak za małe., ściągnięte skarpetki. Strasznie to nietwarzowe. Albo goła stopa, albo skarpeta, a nie jakieś półśrodki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiryloszomber Re: Skarpety do mokasynów 15.08.10, 00:44 Drogi "gościu", popatrz sobie w sklepie na mokasyny Timberlanda... Z czego i jak są wykonane. Miałem w życiu kilka(naście?) par mokasynów, najtańsze były Hush Puppies, najdroższe Lloyda. Timberlandy czy inne Ecco gdzieś po środku. Wszystkie były ze skóry :). NIC nie pomoże (to znaczy pewnie pomogą te "skarpetki", ale - jak ktoś wyżej pisze - albo stopa jest bosa albo to są półśrodki). Nie wykluczam, że pewnie na tym polega szpan - nikt nie będzie nosił capa, przez co są na bardzo krótko a kosztują sporo (te dobre). W tym sezonie nie kupię kolejnej pary (ostatnio "wykończyłem" drugie w tym roku Timberlandy, te, z których Gino Rossi na tej fotce chyba częściowo zerżnęło fason), bo właśnie dowiedziałem się, że to "hit". A ja unikam hitów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Skarpety do mokasynów 15.08.10, 02:20 Mokasyny tylko w bialych skarpetkach frote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny Re: Skarpety do mokasynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 12:17 Mam gdzieś modę - to ja zdecyduję czy założę skarpetki czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Skarpety do mokasynów IP: 77.236.0.* 15.08.10, 16:13 pełne buty bz skarpetek >? - hmmm... baaardzo niehigienicznie !!! jaki bałwan to wymyślił ? pewnie jakiś spedalony kreator mody ! normalny facet do butów zawsze wloży skarpetki (wyjątek : sandaly i klapki) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Skarpety do mokasynów IP: *.icpnet.pl 06.08.11, 20:35 polak i do klapek i do sandałów zakłada skarpetki co jest bardzo krytykowane i wyśmiewane w innych krajach Odpowiedz Link Zgłoś