neurosis 26.03.04, 13:34 a ja go po prostu uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyk Re: sociopata IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 26.03.04, 13:49 i co w związku z tym? pozdrawiam:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: sociopata 26.03.04, 13:57 Gość portalu: bzyk napisał(a): > i co w związku z tym? > pozdrawiam:))))))))))))))) poczekam sobie na jego kolejnego posta:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domina Re: sociopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:04 No kurcze, otwieramy tutaj klub gejowski? To ja chce popatrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: sociopata 26.03.04, 14:11 Gość portalu: domina napisał(a): > No kurcze, otwieramy tutaj klub gejowski? To ja chce popatrzec! kurcze czy ja wygladam na geja?? czy ja wogole wygladam na faceta?? rany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domina Re: sociopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:16 Kotek, a ty sadzisz, że sociopata to facet???? Hmmmm.... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: sociopata 26.03.04, 14:41 Gość portalu: domina napisał(a): > Kotek, a ty sadzisz, że sociopata to facet???? Hmmmm.... :DDD kobieto, tylko mi nie mow ze "sociopata" to twoje drugie "ja"... jestem zdruzgotana... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata droga neurosis 26.03.04, 16:18 milo mi ze ktos o mnie pamieta, mimo ze ciebie nie znam. Tak, jestem facetem i nie sociopata. nick byl wolny i tak juz zostalo. Postanowilem sie zmienic i bardziej ucywilizowac. Nie wiem czy bede ci sie nadal podobal... acha, mozesz byc gejem, no bo przeciez do lozka nie idziemy bo ja strasznie lubie pare nozek z futerkiem. No, no, tylko bez takich mysli... Dla ciebie polecam Sloggi i jego fajny Salon Odrzuconych. Ten Sloggi to zmienil moj poglad na gejow. Przyznaje ze mam ochote na jego mame. Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: drogi sociopato 27.03.04, 14:57 ech... a znac faktycznie nie mozesz, bo jak na razie ja caly czas tylko z tych czytajacych (moze to zmienie...) a podobasz mi sie nadal:) i nie wiem dlaczego by sie to mialo zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domina Re: Neuro, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 00:42 Ok chłopcy, bez gadania, sciagać majty a ja będe kręcić film ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: Neuro, 28.03.04, 14:19 Gość portalu: Domina napisał(a): > Ok chłopcy, bez gadania, sciagać majty a ja będe kręcić film ;)) no dobra, tylko gdzie ten drugi facet? bo na boga, jestem kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś