Dodaj do ulubionych

Kuba Socjopata i inni kretyni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:30
Szkoda ze te zwierzątka psują takie forum jak Mężczyzna.
Nie mówie ze jestem od nich w czymkolwiek lepszy,ale szkoda ze tak kiepsko
wygląda reprezentowanie tego forum przez osoby które często dokonują wpisów.
Naprawdę szkoda....
Obserwuj wątek
    • neurosis Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 12:37
      po prostu zazdroscisz zainteresowania, jakie soba wzbudza, jak i jego
      elokwencji,
      to by bylo na tyle.
      • Gość: anonim Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:41
        Mam zazdrościć Ruchania Prosiaka,Traktowania Kobiet jak zwierząt ?
        Chyba mało czytasz ich wypowiedzi ?
      • Gość: Elka Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.crowley.pl 30.03.04, 12:44
        litości!!!!

a wiesz w czym tkwi to jak to nazwałeś zainteresowanie??? w tym,że dość często
        wykazują szowinistyczne podejście-a to zwraca uwagę, albo niektóych oburza,
        albo niektórych kręci.
        sami z siebie robią zwierzęta. ograniczja swoje życie do du...nia, wa...enia i
        tym podbnych. nie uważasz,że to dość wąskie pole zainteresowań????
        poza tym nie ma w nich nic odjazdowego i godnego zazdrości
      • neurosis Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 12:56
        neurosis napisała:

> po prostu zazdroscisz zainteresowania, jakie soba wzbudza, jak i jego
        > elokwencji,
        > to by bylo na tyle.

zapomnialam dodac, ze mam na mysli sociopate,
        bo kuba to juz inna sprawa...
        • Gość: eMeR Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:15
          I tu się zgodzę - Socjopata ma swój określony (aczkolwiek odmienny od mojego)
          pogląd na życie i to mi się w nim podoba. Texty inteligentne i trafne. Nieraz
          się do łez uśmiałam. Kuba hmm... Nie wypada Kobiecie uzywać takich słów jakie
          mi się cisna na usta....
          Pozdrawiam szanownego Socjopatę
    • Gość: Anonim Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:57
      Zauważyłem ze nawet podlizują się nowemu użytkownikowi, niezły sposób na
      szukanie fanów !!!
      Beznadziejni goście.
      • Gość: Elka Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.crowley.pl 30.03.04, 13:11
        ja tam nie zauważyłam tego podlizywania, ale dla mnie oni grają.wątpię żeby
        normalna, fajna laska chciała z takimi.... mieć coś wspólnego.

pytanie do neurosis (wcześniej pomyliłam Cię z mężczyzną- sorki)- uzasadnij
        swoją sympatię do Socjopaty- jeśli możesz oczywiście!!
        • neurosis Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 13:35
          sympatii nie trzeba uzasadniac,
          po prostu jest i tyle
    • hispana Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 14:00
      Po co ich w ogole oceniacie? Kolesie potrafia uzasadnic swoje opinie - sa
      sprytni i inteligentni, a to co sadza o pewnych sprawach to ich decyzja i
      trzeba to uszanowac. To nie ta epoka gdzie sie ocenia i poddaje ostracyzmowi
      ludzi za ich poglady.
    • Gość: kohol Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.crowley.pl 30.03.04, 14:11
      No psują, psują, psują nie tylko forum, ale też wizerunek facetów w ogóle, może
      robią to z premedytacją? Może to prowokacja? Może wymyślona przez kobiety, żeby
      zniszczyć wizerunek "fajnego mężczyzny", wykazując podstępnie na wyraźnych
      przykładach, że to kobiety sa te inteligentniejsze? :D
      No i co za ogromne psucie rynku... O ile wczesniej mogłam się nawet
      zastanawiać, czy z takim ... lub ... sobie nie pofiglować, to teraz zupełnie mi
      się odechciało, z tego co wiem, to paru innym kobietom też, a przeciez chyba
      nie taki byłby cel działań prawdziwych ruchomaszynek (ci, którzy faktycznie
      lubią sobie podupczyć, nie chwalą się tak jawnie, nie zrażaja do siebie babek,
      no i nie zdradzają swoich tajemnic)...
      To musi być spisek jakichś babek ;D
      Najlepsze, że mało który facet im sie sprzeciwia ;), tylko od razu dołącza do
      zbiorowego pieprzenia o przysłowiowej pupie Maryny...
    • Gość: Stefek Burczymucha [...] IP: *.acn.waw.pl 30.03.04, 15:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • majly Ach jak fajnnie byc kretynem 30.03.04, 16:00
      choc przez chwilke, choc przez chwilke :)))
    • Gość: KUBA Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.acn.waw.pl 30.03.04, 16:19
      Skrytym Parowkozercom mowimy stanowcze NIE !
    • Gość: Anonim Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:36
      To forum nie powinno nazywać się Mężczyzna ale "Kuba mężczyzna inaczej"
    • muczo.maczo Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 19:42
      niby chcialem napisac ze oni nadaja lokalny koloryt
      ze moze ich wypowiedzi sa czasami przecietnie madre i wywazone ale tez maja
      mnostwo zabawnych ze bez nich forum by wygladalo jak FK z takimi facynujacymi
      watkami jak:
      "etyka"
      "Jak często chodzicie do ginekologa"
      "a w naszym bloku nr 17..."

chcialem to niby napisac ale wlasciwie
      Stefek Burczymucha napisal juz wszystko co chcialem powiedziec i ja sie nim
      zgadzam
      • Gość: Cytryna Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.03.04, 21:36
        Anonim zgadzam się z Tobą! nie wiem jaki koloryt zyskuje wypowiedź okraszona
        wulgaryzmami. Na co to komu, skoro treść często jest żadna. Może faktycznie
        panowie/panie Kuba, socjo, muczo, komandos itp skoro mają się za elitę
        intelektualną powinni stowrzyć własne forum czegoś tam i pisać wyłacznie między
        sobą, skoro tak lubią być ordynarni.
        • Gość: Gargotłuk Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 22:34
          Pedał czy baba? Nieważne... ale CO TY TU ROBISZ???
      • Gość: eMeR Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:20
        Racja! Co prawda Kuba czasami aż za dużo fantazjuje, ale nie jest Źle! Ja
        natomiast Drodzy Państwo polecam texty P. muczo.maczo!!! Do tej pory smieje się
        z odpowiedzi na list ze zdjęciem dziewczyny i zapytaniem o
        ewentualne "zerżnięcie" przedstawionej :o)
        Ha ha - dzięki muczo-maczo
        Ps. do Narodu:
        Jak komus czyjeś teksty nie odpowiadają to ich po prostu NIE CZYTA!
    • Gość: Lalla Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.03.04, 21:45
      są tak żałośni, że nawet nie ma na co zwracać uwagi
      a sociopata to od socjopaty? dobre sobie
      no cóż, chamstwo, prymityw, frustracja, chęć zszokowania
      mi to jednak nie zaciemnia obrazu prawdziwych facetów, bo ja mam przyjemność
      przebywać w ciekawszym towarzystwie, gdzie męższcyxni sa ciekawi, maja wysokie
      IQ, maja cos do powiedzenia, szanuja siebie
      bydla unikam
      • Gość: Gargotłuk Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 22:32
        Hehehe chyba jednak nie skoro tu zaglądasz i piszesz. Po co marnujesz tutaj swój cenny czas?! WYNOCHA!
      • muczo.maczo Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 30.03.04, 23:34
        a dobrze marszczą freda ?

• Gość: eMeR Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:24
        Otóż moja Droga... Nie szukaj tu, na Forum prawdziwych Mężczyzn. Ja czytam
        zamieszczone tu listy bardziej dla zabawy. Prawdziwi Mężczyźni wypowiadają się
        w "Polityce" i "Proficie". Tutaj NIE O TO CHODZI! Wolny kraj, wolność słowa....
        Nie zagłębiaj się w wypowiedzi, czytaj pobieżnie i jak ja - śmiej się :o)
        Pozdrawiam
    • Gość: jjjj Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:21
      bzdurka z oskarzeniami wzgledem tych kolesi !!! ja po to wchodze na to forum,
      zeby sobie "ich" poczytac.. :))) pozdro dla wszystkich!!! kazdy punkt widzenia
      dobry ;)
    • Gość: natasza HISPANA - to do Ciebie IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.04, 05:20
      powiedz mi, prosze, na czym dokladnie polega spryt i inteligencja tych dwoch???
      albo moze inaczej: na czym polega spryt i inteligencja KUBY oraz spryt
      Sociopaty, hm?? jesli chodzi o Sociopate to juz sie kiedys wypowiadalam na ten
      temat...nie bardzo chcial zaczac ze mna dyskusje, zupelnie nie rozumiem
      dlaczego...powiedz mi, co Cie w nich tak urzeklo?? tylko spokojnie, grzecznie
      pytam, moze po prostu nie wiem o wszystkim co tu pisza Ci Panowie...uzasadnij
      mi to slowo SPRYT w ich wypadku;

jasne ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania, wcale nie zalezy mi na tym zeby ich
      stad usunac; co mnie naprawde zaskoczylo to to, ze oboje znalezli tylu "fanow";
      gdyby oni sami tu pisali i nikt by nie odpowiadal na ich listy, w ogole nie
      byloby sprawy...ale hej, przeciez sa na swoj sposob oryginalni, wybijaja sie z
      tlumu, kazdy lubi oryginalnosc...hmm...moze jak ich popre to tez sie
      wybije?????? wstrzymam sie z reszta komentarza bo troche bym sie zblizyla do
      ich cudownej inteligencji...
      • hispana Re: HISPANA - to do Ciebie 31.03.04, 14:04
        Slowo "urzeklo" to zbyt mocne okreslenie. Ja po prostu wybucham smiechem
        czytajac ich posty. Spryt polega na tym, ze wiedza jakich slow uzyc, w jaki
        sposob sformulowac dana kwestie zeby wzbudzic okreslone reakcje. Maja bujna
        wyobraznie i pomyslowosc, wymyslaja rzeczy ktore normalnym, zdrowym ludziom
        nigdy nie przyszlyby do glowy. Za to lubie czytac ich posty i naprawde nie jest
        istotne to czy ich posty zaskakuja mnie w negatywnym czy pozytywnym sensie. Ja
        lubie sie smiac a oni ten smiech mi zapewniaja.
    • alter50 Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 31.03.04, 08:24
      Popieram w całej rozciagłości smutek Anonima.To ,że wśród rodu męskiego jest
      75% buraków to wiadomo.Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że oni nie są.To co
      reprezentuja to zwykłe chamstwo.Żeby być sprawiedliwym..z odrobiną błysku.Ale
      taki błysk tylko na 1/4 oka.Byłoby dobrze gdyby oboje równolegle wzieli rozbieg
      i z całej siły walneli łbami w mur betonowy.Istnieje niewielka,ale istnieje
      szansa na mała odmianę.
    • Gość: Mama Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:55
      Drogi Anonimie !
      Weż i poprostu wznieś to forum na wyższy poziom ! Najlepiej jednak nie pozostań
      anonimem aby można bylo Twoje błyskotliwe wpisy łatwo zidentyfikować.
      Kuba to urocze Zwierzątko, bardzo Go lubię.Sociopata bywa zrzędliwy ale widzę,
      że łasy na komplementy.Pozostałym zdarza się czasem napisać coś interesującego.
      Teraz Twoja kolej, zaimponuj nam swoim intelektem !!!
    • donniee Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 01:44
      No coz, pierwszy z tych gostkow ma mentalnosc rozgarnietego dwunastolatka,
      ktorego bawi do lez wrzucenie glisty do kompotu albo podobne rozrywki. Niewiele
      wiecej na jego temat mozna powiedziec.

Drugi sprawia wrazenie sfrustrowanego seksualnie, chyba jakies nieprzyjemne
      doswiadczenia z dziecinstwa tutaj sie ujawniaja. Jest wyszczekany i prymitywny.
      Zupelnie jak lider pewnej bardzo ostatnio popularnej partii. I tak jak ten
      lider, ma masy wielbicieli(ek. Rownie prymitywnych zapewne, tylko mniej
      wyszczekanych.
    • sociopata Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 02:09
      ani mysle zmieniac ten fajny tytul. Pozdrawiem hispane i neuro- wydymalbym was
      obie z przyjemnoscia! Acha, zaznaczam ze poniewaz nie mam zony wiec mi wolno
      legalnie dymac wszystko i wszedzie, nawet na tym forum a adminom z
      czerwoniastymi nickami ch. do tego!
      • neurosis Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 10:33
        mam sie czuc zaszczycona?
      • hispana Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 11:07
        Sociopato, od teraz wiem po co zyje i dlaczego :)
    • Gość: natasza Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.04, 04:58
      Hispana....neuro....gratuluje!!!!!!!
      • sociopata Natasza, 02.04.04, 06:39
        Co ty wyrabiasz? Spac nie mozesz, ze tak o tym wszystkim rozmyslasz? Nie boj
        zaby dla ciebie tez -(w)starczy.

Powiedz nam jaki jest twoj facet, jezeli go oczywiscie masz, w co watpie. W
        takim razie powiedz nam jak sobie tego ksiecia z bialym (lub czarnym, hehehe)
        koniem wyobrazasz? Ewentualnie z szybkim czerwonym kapturkiem, tj, samochodem?
        • Gość: natasza Sociopato IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.04, 14:53
          tak sie zastanawiam, czy zdolalbys napisac choc jedna wypowiedz bez obrazania
          kogokolwiek..i wcale nie chodzi o to co mi napisales, po prostu to, ze nie dasz
          rady odpowiedziec trafnie, mocno i konkretnie komukolwiek i jednoczesnie
          zachowac szacunek...ratujesz sie jakimis chamskimi tekstami albo czyms w
          stylu: "jezeli oczywiscie masz takiego w co watpie.."; jezeli o mnie chodzi to
          nie musisz sie martwic...wiem, ze bardzo bys chcial, zebym byla wstretna,
          wredna i do tego wiecznie sama...no coz, nie mam zamiaru tu, na tym forum,
          opisywac mojego zycia....chociaz wiem, ze jest tu wiele ludzi, z ktorymi bardzo
          chetnie bym porozmawiala, jednak to, ze jestem narazona na wypowiedzi Twoje i
          Kuby i jeszcze paru innych troche mnie odpycha...

hej, Sociopato, nareszcie sie do mnie odezwales, bardzo mnie to cieszy, mam
          nadzieje ze znowu cos napiszesz....
      • hispana Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 11:09
        Natasza, nie wiem czy z wiekiem, czy w miare doswiadczenia czlowiek nabywa
        dystansu do zycia, do forum i innych spraw. Zycze ci tego z calego serca!
        • Gość: natasza Re: Kuba Socjopata i inni kretyni IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.04, 14:55
          to co napisalas dalo mi do myslenia.....dzieki i pozdrawiam
      • allabamma Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 11:58
        Gość portalu: natasza napisał(a):

> Hispana....neuro....gratuluje!!!!!!!

Dołączam się do gratulacji :)
        • neurosis Re: Kuba Socjopata i inni kretyni 02.04.04, 12:02
          ot i pozazdroscily...
          • kuba_halford neuro 02.04.04, 12:08
            dawaj na nowe forum (link pod postem o takim tez tytule jest) po co sie bujac z
            babami z wasami i papilotami z przetluszczonymi wlosami i zawiscia do swiata.
            muczo.maczo, socjo, bzyku, Convoyer reszta czadownikow, Mama chodzcie tam, jak
            sie rozkreci bedzie git. Niech sie kwoki same dziobia
            • allabamma Re: neuro 02.04.04, 12:35
              Oj i zdenerował się chłopak :)
              I musi poobrażać ludzi :)
              Zawiść? Przetłuszczone włosy? Wąsy? Jakie ty baby widujesz, chłopie, że masz
              takie wyobrażenia :)
              Ale rozumiem, pewnie tak Ci jest łatwiej, świat poukładany z szufladki :P
              Szczerze - był moment, że wydawałeś mi się bystry i inteligentny, całkiem w
              porządku, ale to chyba był błąd pomiaru, szkoda.
              :)
            • neurosis Re: neuro 02.04.04, 13:15
              dziekuje za zaproszenie,
              nie omieszkam tam zajrzec
              • Gość: Anonim Mężczyzna -dorosły, dojrzały człowiek płci męskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 16:27
                Mężczyzna - dorosły, dojrzały człowiek płci męskiej.
                Czy ktoś z was uważa ze Kuba i Socjopata pasuje do tego opisu ?
                • donniee Re: Mężczyzna -dorosły, dojrzały człowiek płci mę 03.04.04, 18:46
                  Banda matolow lubiacych robic duzo zamieszania, a nie mezczyzn. A najbardziej
                  zalosne sa te panienki ktore sie podniecaja tym co oni wypisuja. Niektore z
                  nich sie nawet do nich przystawiaja. To chyba maja byc "prawdziwe kobiety"
                  hahaha.
                  • allabamma Re: Mężczyzna -dorosły, dojrzały człowiek płci mę 08.04.04, 09:53
                    Mam podobne zdanie.
                    :)
                • allabamma Re: Mężczyzna -dorosły, dojrzały człowiek płci mę 05.04.04, 11:08
                  Gość portalu: Anonim napisał(a):

> Mężczyzna - dorosły, dojrzały człowiek płci męskiej.
                  > Czy ktoś z was uważa ze Kuba i Socjopata pasuje do tego opisu ?

Na pewno przytaczasz jakąś bardzo tendencyjną definicję ;)
                  • Gość: Anonim [...] IP: *.acn.waw.pl 07.04.04, 12:24
                    • gibki [...] 07.04.04, 14:09
                      • gibki czego znow glupi moderator ode mnie chce 07.04.04, 18:49
                        podaj powod chociaz jeden
                        ze bylo to niezgodne z regulaminem
                        przeginasz niunius
                        albo glupia jestes
                        albo nacpana
                        bo obiektywnie to nie wycinasz
                        a jak chcesz wycinac to naprawde przeczytaj regulamin

chociaz jeden zwrot mi podaj prosze
                        jeden malutki

a prywatna vendete to se prowadz w domu z psem
                        • Gość: abuse Re: czego znow glupi moderator ode mnie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 23:09
                          napisz na abuse
                          nalezy im sie
                          mowie jak najbardziej powanie
                          to nie jest ich prywatne ranczo
                          • gibki Re: czego znow glupi moderator ode mnie chce 09.04.04, 10:51
                            chyba bedzie trzeba pomyslec i o tym
                            jak na razie leje na to cieplym moczem
                            moze troche zycia doswiadcza czytajac moje wypowiedzi
                            bo swojego najwyrazniej nie maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka