Dodaj do ulubionych

brunetka z jasna karnacja

30.09.10, 13:11
jak juz piszecie o figurach to co myslicie o brunetkach ale z jasna karnacja:(? jestem zalamana tym faktem, bo ani ze mnie typowa brunetka taka poludniowa, ani slowianka. Ładną mam figure, rysy ale ta jasna karnacja.....albo te ciemne włosy........nie wiem skad taka mieszanka ze mnie, a chłopaki lubią albo czarnulki tzn brunetki z ciemna karnacja albo rude albo typowe słowianki,a ja to juz nie wiem do jakiego typu sie klasyfikowac, o takie dziewczyny:
www.zeberka.pl/img/el/1836.jpg
e.egoisci.pl/eg33/687ad71c00246b764837eb34
fileserver.glam.com/glampress/beauty/slideshows/Anne-Hathaway-Braided-Updo.jpg
img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00035/bexter_35708a.jpg
I co myslicie o takim połączeniu? ppowyzej to zdjecia jakis aktorek o takim typie urody

Obserwuj wątek
    • nudzimisie_strasznie Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 13:52
      Mam dla Ciebie dobrą wiadomość, jest już polska wersja programów "szał ciał" i "hot or not". Tam Ci ocenią nie tylko karnację vs. owłosienie, ale również drobiazgowo omówią Twój biust, tyłek, brzuch i co tam jeszcze chcesz. A przy okazji może i kariera jakaś się skroi.
      • brunetka.to.ja Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 13:59
        tylko zapytalam, a tu takie zlosliwosci, nie mam zamiaru wybierac sie do programu "hot or not" czy jeszcze gorzej" top model zostan modelką" bo nie marze o takiej karierze i zal mi tych dziewczyn jak je czasem komentuja, a w zyciu na cos takiego
    • silic Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:10
      A musisz się kwalifikować do jakiegoś typu ? Ja nie wiem z jakimi chłopakami się zadajesz ale może jak skończysz liceum to poznasz takich, którzy nie lecą na solarne czarnuchy.
      Jakie zaś ma znaczenie czy mi się taki typ podoba czy nie ? Nie ze mną się zadajesz i nie ja jestem w twojej grupie docelowej. Można być brzydką blondynką z niebieskimi oczami o śliczna rudą całą w piegach. Byle nie wyglądać jak ta Tiesse (czy jakoś tak) bo jest sztuczna jak buty z Chin.
    • nothing.at.all Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:16
      A jakie to ma znaczenie, myslisz, że faceci szukają konkretnie kobiety Pani Zimy, albo Jesieni? Jak jesteś ładna to podkreślaj swoje atuty i się nie martw o karanację.
      Pamiętaj też że moda wraca i bywały, oraz będą takie lata kiedy właśnie jasna karanacja będzie modna:).
    • kulfonik.poznan Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:28
      hej,
      po pierwsze ta laska z ostatniego linka to jest farbowana ruda .

po drugie ja nie mam nic przeciw i chetnie się przytule ;)
    • potworski Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:29
      brunetka.to.ja napisała:

> jak juz piszecie o figurach to co myslicie o brunetkach ale z jasna karnacja:(?
      > jestem zalamana tym faktem

Kur#wa jak to dzisiaj ludzie się szybko załamują.
      Czekam tylko na wątek pod tytułem "kupiłam w Żabce mleko 3.5% zamiast 2% - czy mam w związku z tym rzucić dotychczasowe życie, zmienić tożsamość i wyemigrować do Meksyku?"
      • kulfonik.poznan Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:35
        potworski napisał:

> brunetka.to.ja napisała:
        >
        > > jak juz piszecie o figurach to co myslicie o brunetkach ale z jasna karna
        > cja:(?
        > > jestem zalamana tym faktem

>
        > Kur#wa jak to dzisiaj ludzie się szybko załamują.
        > Czekam tylko na wątek pod tytułem "kupiłam w Żabce mleko 3.5% zamiast 2% - czy
        > mam w związku z tym rzucić dotychczasowe życie, zmienić tożsamość i wyemigrować
        > do Meksyku?"
        >
        I moze jeszcze bzyknac sprzedawce ? ;))))))))))))))))))))))
    • allerune Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:55
      pokazałaś zdjęcia paru super lasek i pytasz czy taki typ będzie się podobał :)

zdradzę Ci sekret, każda ładna kobieta podoba się kobietom i facet nie patrzy na karnację, no chyba że staje się to problemem, np. przy jasnej karnacji bardzo odznaczają się ciemne włoski na rękach, plecach(!) albo czarna "monobrew" :)

więc to że nie możesz poderwać faceta, to może nie dlatego że masz złą karnację, ale może za plecami nazywają Cię "kudłatą" albo coś w tym stylu...
      • allerune Re: brunetka z jasna karnacja 30.09.10, 14:56
        > zdradzę Ci sekret, każda ładna kobieta podoba się kobietom
        sorry, miało być FACETOM :)
    • coelka Re: brunetka z jasna karnacja 04.10.10, 04:30
      więc to że nie możesz poderwać faceta, to może nie dlatego że masz złą karnację, ale może za plecami nazywają Cię "kudłatą" albo coś w tym stylu...
      Chyba bardziej by pasowało rodzina Adamsów, brunetka z jasna karnacją hehe.
    • poprioniony Re: brunetka z jasna karnacja 04.10.10, 07:37
      > I co myslicie o takim połączeniu?

Masz przejebane. Najlepiej od razu umrzyj,
      sobie oszczedzisz dylematow, nam watkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka