09.10.10, 21:56

jestem teraz na szkoleniu.
jesat facet ktory bardzo mi sie podoba...
na imprezie zapoznawczej dalismy sobie ostro..tz byl sex zajebisty.
w poniedzialek,spotkalismy sie ponownie na szkoleniu,trzezwi;) i umowilismy sie na 19 w lazience na...sex. znowu bylo superrrrrrr......

tylko zona jego tego dnia poczula ode mnie perfumy, on sie calkiem wycofal. nie patrzy na mnie, nie rozmawia ze mna...nie odpowiada na moje czes. a ja bym chciala dalej, chce zeby mnie znowu "wykorzystal " w kibelku....czym tllumaczyc jego zachowanie... czemu jednego dnia tak bardzo mnie pragnie ze spuszcza sei w 15 sek a drugiego dnia mnie nie zauwaza... probow2ac dalej czy ospuscic sobie...:>?
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: pomocy... 09.10.10, 21:58
      Trollisko.
    • eat.clitoristwood Re: pomocy... 09.10.10, 22:27
      Próbować. Na Twoim miejscu spróbowałbym uszyć gacie z wora po zimiorach. Albo galoty z wiadra po asfalcie. Niepoślednią próbą byłoby też wydzierganie zlewu na kolanie. Nagraj próbę, wrzuć na tubę.
    • cyniczna.303 Re: pomocy... 09.10.10, 22:33
      Kochana, jak najbardziej powinnaś walczyć!! Walcz o szczęście, liczysz się tylko Ty i Twoje 15 sekund!

Powodzenia! :-)
      • cus27 Do ...boju !!! 11.10.10, 13:41
        !!!!!!!!
    • moze_finezja Re: pomocy... 13.10.10, 02:28
      hm...
      a może on po prostu kocha żonę ?
      i daje ci do zrozumienia, że to była mała chwila słabości ?
    • sokoll1 Re: pomocy... 13.10.10, 02:49
      hello slonce

wlasnie z kumplami i kumpelami ze studiow zozrganizowalismy sobie male lingwistyczne swintuszenie: takie swińskie kalambursession ;) wiesz, wielu z nich pracuje w agencjach reklamowych, są kreatywni! ws sumie mi tez nic nie brakuje...

do you know, what I mean, bebe?

ale do rzeczy:
      tak... twoj swiat sie zawalil; rozumiemy cie doskonale... ale oto - specjalnie z mysla o tobie - opracowalam wariant awaryjny. to cie uratuje przed smiercia glodowa oraz seksualna anoreksją:
      głupawka i napady – określenie masturbacji pań całkowicie zidiociałych, do tego stopnia zidiociałych, że część ciała, którą taka pani z dziką rozkoszą i głupim chichotem w samotności napada, z biegiem czasu zamienia się jej już na stałe w głupawkę; niestety, jest to choroba szybko postępująca oraz nieuleczalna... glupawka robi przerzuty... wszystkie czynności mózgu ustają... chora zaczyna w swoich wyborach zyciowych kierowac sie wylacznie rzeczona glupawką... konsekwencje bywaja... zdu-mie-wa-ja-ce... takiej jednej wielkiej glupawki nikt nie bierze na powaznie... nawet seksoholik by zrezygnowal w obawie przed zarazeniem sie...

wspólczujemy ze cie to spotkalo...
      jestes najciezszym ze zdiagnozowanych dotychczas przypadków w calym Ukłądzie Słonecznym
      dziekujemy ze sie do nas zglosilas - dzieki takim jak ty nauka i medycyna ida naprzod...
      > ospuscic sobie...
      mowisz o podejmowaniu jakiegos wysilku intelektualnego. Odpusc! nie idzie ci to za dobrze! juz masz przerzuty.
      • rybka.11 Re: pomocy... 13.10.10, 07:25
        sokoll1 napisała:

> hello slonce
        >
        > wlasnie z kumplami i kumpelami ze studiow zozrganizowalismy sobie male lingwist
        > yczne swintuszenie: takie swińskie kalambursession ;) wiesz, wielu z nich pracu
        > je w agencjach reklamowych, są kreatywni!
        Aaaa, to ja już wiem, dlaczego większość reklam jest tak... idiotycznych";-)))) Tacy właśnie jak wy - "kreatywni myśliciele";-))) je tworzą;-))) (pewnie podczas tych "świńskich kalmbursession";-))))
        • raneczek Re: pomocy... 13.10.10, 09:51
          >tylko zona jego tego dnia poczula ode mnie perfumy, on sie calkiem wycofal. nie patrzy na mnie, nie rozmawia ze mna...nie odpowiada na moje czes.

To wina tanich perfum, zmienisz i znowu będzie szczęśliwi ei happy. :/
          • sokoll1 i święty boże nie pomoże... 13.10.10, 16:38
            ani egzorcysta
            ani ksiądz z kropidłem..
            moze jedynie elektrowstrząsy ?????

;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka