Gość: sekserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:18 jesli takowe zostanie usankcjonowane to ja żądam, w imieniu wielu milionow kobiet na swiecie, prawa do NIEUDAWANIA ORGAZMU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: prawo mężczyzn do impotencji 13.04.04, 14:06 kobieta która udaje orgazm to sama potem jest sobie winna braku takowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:13 zamiast bezsensownych komentarzy obwiniających za brak orgazmu kobiety przyznaj sie , że że nie wytrzymujesz gry wstępnej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:22 obwiniam kobiete która udaje orgazm bo taki facet mysli że ja do niego doprowadził to potem powiela to samo czyli sama sobie jest winna. A co do mojej gry wstepnej..to nie zdradzam na forum tajemnic mojej alkowy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Re: Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:26 jak mozna udawac orgazm jesli gra wstepna wynosila np. 15 minut? prawda jest taka, ze to wy panowie jestescie albo leniwi, albo nie wytrzymujecie i po 5 minutach eksplodujecie Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:41 może jakbyś sie bardziej skupiła na grze wstepnej niż na obserwacji zegarka i liczeniu upływających minut to osiagniesz orgazm?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Re: Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:47 a czy nie przyszlo ci do glowy ze mozna walczyc dla kogos o cos, co sie juz samemu ma? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:53 jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac rozczarowań:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: Samowolny 13.04.04, 15:04 samowolny napisał: > jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac > rozczarowań:)) albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, ale mylisz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 15:30 sekserka napisała: > albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, ale mylisz pojecia. masz racje niekiedy ciężko mi was kobiety zrozumieć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: Samowolny 13.04.04, 15:04 samowolny napisał: > jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac > rozczarowań:)) albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, albo mylisz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Samowolny 13.04.04, 15:31 albo ktos tu zapuscil spama i proponuje -> zbanowanie nicka albo ja juz jestem wstawiona i czytam podwojnie :] znowu prosba do admina: nie kasuj jej wypowiedzi bo wyjdzie na to ze rzeczywiscie sie wstawilam jeszcze przed 16tą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryi_ann [...] 14.04.04, 03:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Hej, Mobypussy! 14.04.04, 08:50 Odpowiadam na Twoje pytanie: nie widzisz podwójnie, ale nie mogę też wykluczyć , że się nie napilaś lub naćpałaś. Ja się po prostu ZALOGOWAŁAM. Mówi Ci to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 08:57 sekserka napisała: > Mówi Ci to coś? Tak. Ze zawolalas wnuczka, zeby zalozyl Ci konto w Gazecie i nauczyl Cie logowac. To Cie tak rozemocjonowalo, ze wnuczek musial pobiec po respirator na kolkach. Teraz juz wiem, dlaczego piszesz tak niewyraznie - trudno wyraznie sie wypowiadac z maska tlenowa na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 09:25 poprioniony napisał: > a właściwie nie napisal tylko wybelkotal niewyraźnie chociaz to nie on (ona?) był (była) poproszony (a) do tablicy. czyżby bełkot był spowodowany siedzeniem na czyms twardym? Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 12:11 Straszny bełkot ,to fakt,ale to nie jest wynikiem siedzenia na czyms twardym tylko ,genetycznymi brakami pod sufitem.Bardzo to mi sie podoba,kobiety które udaja ograzm same sa sobie winne.Na miłośc boską a skąd one maja mieć ten orgazm,kiedy chłopcy to krótkodystansowcy,bez umiejetności uprawiania tego ogródka,nie krzyczcie ,że to nieprawda,prawda niestety prawda,wystarczy poczytac,co pisza biedne kobietki.Wam gra wstepna kojarzy sie z rozgrzewka piłkarzy,a to nie to samo niestety.Ale cóż to super,czym mniejsza konkurencja ,tym........ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Hej, Mobypussy! 15.04.04, 11:01 ...nie lubisz konkurencji? ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 21:00 sekserka napisała: > poprioniony napisał: > > a właściwie nie napisal tylko wybelkotal niewyraźnie chociaz to nie on (on > a?) > był (była) poproszony (a) do tablicy. To jest forum. Jesli nie wiesz co znaczy to slowo, zajrzyj do encyklopedii. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 19:18 no i co w zwiazku z tym? wolno ci dublowac wpisy? chyba nie umiesz sie w takim badz razie LOGOWAC. a tak na marginesie to gratuluje odwazenia sie w zalogowaniu. latwiej bedzie cie usunac na wszelki wypadek :] a jesli to ty Pajdziocho to wolalam jak bylas zalogowana swoim nickiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanbat Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 14.04.04, 12:42 jesli takowe zostanie usankcjonowane to ja żądam, w imieniu wielu milionow kobiet na swiecie, prawa do NIEUDAWANIA ORGAZMU. popieram jak najmocniej - ja to widze tak: bierze sie kobiete do sklepu, marketu itd itp ona powinna wyszalec sie intelektualnie zrobic zakupy, zadoscuczynic swojej fantazji sklepiarskiej(ja tak zawsze robie) nastepnie po przyjsciu do domu rozpoczac gre wstepna minimum 1 godz. - wylizac i wymacac co sie da(ja tak robie) i potem przejsc do kopulacji i wykopulowac - (i w tym momencie ja udaje orgazm od ok 7 juz lat) - ale panowi nie zwracajcie uwagi na siebie....bierzcie cala wine na siebie a pojdziecie do nieba - gwarantuje Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: prawo mężczyzn do impotencji 14.04.04, 12:49 Gość portalu: fanbat napisał(a): wymacac co sie da(ja tak robie) i potem przejsc do kopulacji i wykopulowac - no dobra, ale jak facet jest impotenetm, bo ma do tego prawo, to jak sie ma wowczas zachować? Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: prawo mężczyzn do impotencji 14.04.04, 13:29 Jak facet jest impotentem,to powinien przestać chlać,palić i pójśc do urologa bo w przeciwnym wypadku na bank,żona kiedys z tego supermarketu wyjdzie z takim,który wie gdzie leża konfitury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:35 miło posłuchac dojrzalego mężczyzny:))) tez sie zgadzam, ze uzywki oslabiaja meskie libido. niestety, ale naduzywanie to przypadlosc polskich menow. a co do konfitur to, co z tymi kobietkami , ktore robia własne zapasy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: prawo mężczyzn do impotencji 15.04.04, 10:58 ...Ty wiesz, gdzie leza konfitury... ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanbat Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 14.04.04, 13:36 wycofac sie z erotycznego zycia - poprzec ociecie sobie, samobojstwo, pranie mozgu - metoda do wyboru mniej drastyczne to - zamkniecie sie w sobie - i znalezienie zajecia gdzie sie potencja nie przydaje - np. rower, bieganie, rozwiazywanie krzyzowek powinien nie przeszkadzac kobieta w spelnianiu sie -(poprostu zniknac) Odpowiedz Link Zgłoś