Dodaj do ulubionych

jakie perfumy?

20.12.10, 15:28
chciałabym kupić mężowi pożądne perfumy ale muszę się poradzić bo nie wiem które. Lubi zapachy korzenne, drzewo sandałowe coś takiego trawiastego jeśli można to tak nazwać...
Proszę o pomoc, może któryś Pan tutaj ma taki podobny do opisu zapach i może polecić ... Niestety nie mam możliwości udania się do miasta bo mnie choroba dopadła i muszę na szybko na allegro zamówić.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • nihil-istka korzenne perfumy? 20.12.10, 15:30
      Zapach korzenny? Ach tak oczywiscie - to zapach niemytego korzenia meskiego.
      • ripani Re: korzenne perfumy? 20.12.10, 15:35
        ależ masz wyobraźnie, najpierw Twoja wypowiedź nt długiego paznokcia teraz to .... wszystko z Tobą ok ?
        • nihil-istka Re: korzenne perfumy? 20.12.10, 17:10
          Po prostu dobry humor i zadowolenie, ze taki fajny jestem. ha,ha,ha,ha
          • strikemaster Re: korzenne perfumy? 22.12.10, 11:11
            Poprawka, taka fajna jesteś, korzenna wręcz. I te doktoraty z wyprzedaży.
    • mi-l-ja wprawdzie nie jestem panem, ale może 20.12.10, 19:45
      Fahrenheit Diora? :) Jest na pewno korzenny i drzewo sandałowe też można w nim wyczuć.
      • leziox Re: wprawdzie nie jestem panem, ale może 20.12.10, 23:40
        Hugo Boss ma niezle zapachy.Energise,zapach do uprawiania sportu,ale bardziej kwiatowy niz korzenny,natomiast bardziej elegancki,troche pieprzowy ale roslinny,podoba sie panom i paniom to Boss Selection.
        Jeszcze Guerlain Coriolan jest wysmienity,dosc tabakowy,biznesowy,z tym ze juz prawie nie do kupienia-wstrzymana produkcja niestety.Z Calvinem Klein sprobowalbym-Obsession Men.
        I jeszcze moj faworyt-Davidoff Silver Shadow.

A generalnie-to co sie podoba pani i panu bedacym w zwiazku-to powinno sie kupic.
        • ripani Re: wprawdzie nie jestem panem, ale może 21.12.10, 14:55
          dziękuję za pomoc :) coś wybiorę napewno z Waszych propozycji - Wesołych Świąt :)
          • niemuzycznapieciolinia Re: wprawdzie nie jestem panem, ale może 21.12.10, 15:13
            Ripani, nie wiem czy Ci to pomoże, ale za Fahrenheitem Diora również bym obstawiał.
            Może być wersja Absolute- jest jeszcze bardziej dymna i wytrawna. Jeśli nie wiesz dokładnie co może pasować partnerowi to Dior będzie tym lepszą decyzją, bo zazwyczaj trafia w męskie nosy.
            Daj znać co wybrałaś.
            • voxave Re: wprawdzie nie jestem panem, ale może 22.12.10, 06:23
              przemysławka---mój bart jak jest w Polsce to zawsze jej szuka--chce być oryginalny--zapach sentymentalny
              • leziox Re: wprawdzie nie jestem panem, ale może 22.12.10, 11:02
                To w zwiazku z tym ze Przemyslawká mozna sie perfumowac równiez wewnetrznie`?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka