Dodaj do ulubionych

laryngologia Katowice Janów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:47
Jak kazda mama boje się o swoje dziecko, muszę synka poddać badaniu w narkozie
i zatanawiam sie czy moje dziecko bedzie miało dobrą i fachową opieke w tym
szpitalu. Jeżeli leczyliście tam swoje pociechy to doradźcie czy wybrać ten
szpital.Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mika9949 Re: laryngologia Katowice Janów 14.11.06, 19:59
      Laryngologii na Janowie nie znam ale spojrzyj na wątek wyżej o lecznicy w
      Chorzowie.Osobiście gorąco ją polecam.Znajomi też ją chwalą.
      Pozdrawiam.
    • ola9944 Re: laryngologia Katowice Janów 15.11.06, 13:27
      daj spokój sobie z Janowem
      • Gość: mama Re: laryngologia Katowice Janów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:39
        A dlaczego masz jakieś doświadczenia z tym szpitalem bo ja zastanawiam się czy
        udać sie tam czy do chorzowa chodzi tu tylko o badanie ale ja chcę mieć pewność
        że mój syn jest w dobrych rękach.
        • zielonka16 Re: laryngologia Katowice Janów 15.11.06, 14:54
          Ja zdecydowanie wybrałabym Chorzów.
    • mika9949 Re: laryngologia Katowice Janów 15.11.06, 16:34
      Wdobrych rękach napewno będzie w Chorzowie na ul.Powstańców.
      Każdy lekarz cieszy się tam b.dobrą opinią.
      Wiem nie tylko ze słyszenia ale również z doświadczenia,mój syn miał tam zabieg
      robiony oraz był i jest pod opieką jednej z tamtejszych lekarek.
      Polecam z czystym sumieniem.
    • ola9944 Re: laryngologia Katowice Janów 15.11.06, 22:05
      dziewczyno, znam i Janów i Chorzów i mam dzieci i naprawdę jedź do Chorzowa, tam
      z tego co wiem, do przychodni laryngologicznej nie ma kolejek, sama jestem z
      córką zapisana na przyszły tydzień.
    • Gość: mama Re: laryngologia Katowice Janów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:43
      Dziękuję za porady a wy chodzicie prywatnie czy na kase i do którego lekarza?
      • ola9944 Re: laryngologia Katowice Janów 17.11.06, 11:48
        jak masz skierowanie do lepiej z Kasy, bo po płacić. Ja jestem zapisana do dr
        Dudek,ale wszyscy lekarze są tam dobrzy. Jedynie tylko prywatnie przyjmuje dr
        Kawalski, też jest dobry.
        • Gość: mama Re: laryngologia Katowice Janów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:11
          ale na kasę trzeba prawdopodobnie długo czekać wolałabym już prywatnie tylko do kogo
          • ola9944 Re: laryngologia Katowice Janów 17.11.06, 12:52
            przepraszam Dudziak nie Dudek. Na wizytę u laryngologa nie czeka się wcale, ale
            niewiem jak to jest w przypadku zabiegów czy operacji, nalepiej zadzwonić
            zapytać. Koleżanka usuwała 3 migdała swojej 4 letniej córeczce i chodziła do dr
            Kawalskiego, tylko że on tylko i wyłącznie przyjmuje prywatnie, ale zabieg już
            był z kasy. Niewiem co chcesz robić. Ona była b. zadowolona i mała tego źle nie
            wspomina, co jest ważne.
            • Gość: mama Re: laryngologia Katowice Janów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:36
              mój synek ma mieć direktoskopie to badanie krtani w narkozie bo ma przewlekła
              chrypke i nie ma innej możliwośći aby zacząć leczenie, dr kawalskiego wszyscy
              chwala ale mam nadzieję że nie jest przereklamowany bo z tego co wiem to jest
              dyrektorem szpitala nie wiem czy iść do niego czy do kogoś innego. A czy te
              wszystkie zabiegi wykonywane są w tym samym miejscu?
              • ola9944 Re: laryngologia Katowice Janów 17.11.06, 14:28
                z tego co wiem to w jednym miejscu, tam jest klinika i przychodnia. Najlepiej
                tam zadzwoń i wypytaj o wszystko. Nie zapomnij zapytać o to czy ze skierowaniem
                jest z kasy i jakie są terminy. Kawalski jest rzeczywiście dyrektorem i
                właścicielem, ale ja słyszałam tylko dobre opinie o nim.
                • mika9949 Re: laryngologia Katowice Janów 17.11.06, 15:43
                  Syn również należy do dr Dudziak.Jeżeli lekarz stwierdzi że sprawa naprawdę
                  pilna to wtedy miejsce się znajdzie,bo tak normalnie są długie terminy na
                  zabiegi.Mój syn miał już bezdechy z powodu 3-go migdałka musiałam go w nocy
                  pilnować bo się dusił.Sprawa była pilna i termin chyba ok.3-ech tygodni
                  (dokładnie nie pamiętam).Polecam tą lecznicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka