15.01.11, 22:07
więc bez owijania w bawełne mój chłopak (23 lata) jesteśmy razem już od pięciu lat ponad lubi sobie wypić. ja również nie powiem że jestem święta (21 lat) też lubie. razem imprezowaliśmy i bawiliśmy wszystko było w porządku ale z czasem kiedy za dużo wypił zaczynał mieć jakieś schizy co trudno wytłumaczyć. niestety w tamtym roku zdarzyło się nieszczęscie a mianowicie jechaliśmy na impreze gdzieś dalej razem z jego bratem (19 lat) który się upił. że nie wpusciliby go do środka to powiedzieliśmy mu aby przespał się chwile w samochodzie aż po niego przyjdziemy już nie raz tak było. niestety coś mu odbiło i z samochodu uciekł i idąc po torach kolejowych miał wypadek w którym zginął. mój chłopak twierdził iż to jest jego wina bo zostawiliśmy go a on sobie poszedł. K. już od dawna wiedziałam że ma słaba psychikę którą ja sobie wyrobiłam na matce schizofremiczce. w każdym razie po pogrzebie jego brata miał same takie okresy kiedy pił żeby zapomnieć a potem przerywał i znowu zaczynał. od sylwestra tego roku pił i ciągnął cały tydzień aż cztery dni temu przestał i nagle złapał go jakiś atak przywidzenia czy coś aktualnie jest w szpitalu psychiatrycznym. pisze to bo chcialabym wiedzieć czy ktoś już miał taki przypadek i czy komuś udało się z tego wyjść prosze podzielcie ię swoim doświadczeniem
Obserwuj wątek
    • piotrr880927 Re: Alkohol 15.01.11, 22:34
      wspołczuje naprawde
      znam kilka osob uzaleznionych od alkholu lub narkotykow
      kiedy odstawiasz srodek od ktorego jestes uzalezniona po kilku dniach godzinach zalezy od srodka
      przychodzą zwidy halucynacje i majaczenie
      • clairdulune Re: Alkohol 16.01.11, 14:52
        Dzięki.... Naprawdę się o niego martwię ponieważ to nie był typ faceta spod sklepu z piwem tylko zdolny chłopak na wielu rzeczach się zna itp. nie wiem czy uda mu się z tego wyjśc...
        • triss_merigold6 Re: Alkohol 16.01.11, 18:24
          Cherie, jeśli ktoś chla do stanu delirki to doprawdy obojętne jest czy czyni to na salonach czy pod budką z piwem.
          Źle stawiasz pytanie. Zastanów się co Ty możesz zrobić dla siebie, żeby natychmiast odciąć się od ciężko uzależnionego i destrukcyjnego faceta obarczonego w dodatku fatalnymi genami.
    • lolcia-olcia Re: Alkohol 15.01.11, 23:04
      Nie nikt nie miał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka