hotally 28.01.11, 17:22 Mężczyzna musi być jak rycerz i powinien do końca bronić zdania i honoru swojej księżniczki, nawet gdy ta nie ma racji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-sandra Re: :) 28.01.11, 17:31 Święte słowa ! Ale to chyba marzenie ściętej glowy znaleść takiego rycerza dzisiaj ,,,,,:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: :) 28.01.11, 19:56 Niestety, feministki zrujnowały księżniczkom życie, ale można jeszcze trafić :) Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 co za mundre i odkrywcze przysłowie 28.01.11, 17:51 aż mi się w mózg wbiło. hotally napisała: > Mężczyzna musi być jak rycerz i powinien do końca bronić zdania i honoru swojej > księżniczki, nawet gdy ta nie ma racji :) ...i nawet kiedy jej honor i cnota są mocno wyliniałe jak ogon starej wiewiórki :)) Mogę zapytać z pewną taką nieśmiałością co w zamian księżniczka musi dziś zrobić dla rycerza? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: co za mundre i odkrywcze przysłowie 28.01.11, 18:10 Nauczyc sie obslugi online banking,aby wiedziec ile jeszcze mozna od rycerza wydusic kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: co za mundre i odkrywcze przysłowie 28.01.11, 18:21 corgan1 napisał: > aż mi się w mózg wbiło. > > hotally napisała: > > ...i nawet kiedy jej honor i cnota są mocno wyliniałe jak ogon starej wiewiórki > :)) ha ha ha ha ha ,,,,DOBRE DOBRE ,,,:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: co za mundre i odkrywcze przysłowie 28.01.11, 19:57 wystarczy że jest i on może być zaszczycony spełniać jej życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: co za mundre i odkrywcze przysłowie 28.01.11, 20:06 Kiepski dil. Zupełnie bez racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Alcia, daj Ty pokoj, co ? 28.01.11, 18:27 To zdanie slyszalem 30 lat temu. tym niemniej : bronic mozna wszystkiego , z wyjatkiem wrodzonej, lub nabytej GLUPOTY Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: :) 28.01.11, 19:54 Oczywiście, ale księżniczek na świecie mało. Odpowiedz Link Zgłoś