Dodaj do ulubionych

W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;)))

03.02.11, 20:43
Stwierdzam autorytarnie, że wywiało gdzieś tych prawdziwych, ociekających testosteronem,a forum mężczyzna zamienia się w forum kobiet i mężczyzny i średnio na 3 panie przypada tu jeden pan, a i to nie zawsze...Z tego też powodu udaję się w inne obszary netowe, aby odszukać i przyprowadzić tych synów marnotrawnych na właściwe forum... relacje będę co jakiś czas przekazywać, abyście mieli obraz tego, czy w ogóle jeszcze gdzieś oni istnieją, czy już całkowicie wyginęli;)))
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:07
      amanda-lear napisała:

> Stwierdzam autorytarnie, że wywiało gdzieś tych prawdziwych, ociekających testo
      > steronem,a forum mężczyzna zamienia się w forum kobiet i mężczyzny i średnio na
      > 3 panie przypada tu jeden pan, a i to nie zawsze...Z tego też powodu udaję się
      > w inne obszary netowe, aby odszukać i przyprowadzić tych synów marnotrawnych n
      > a właściwe forum... relacje będę co jakiś czas przekazywać, abyście mieli obraz
      > tego, czy w ogóle jeszcze gdzieś oni istnieją, czy już całkowicie wyginęli;)))

Obecny! ;)
      • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:17
        Mariuszku klatkę pokaż...to powiem czy masz rację;)))
        A poza tym jedna jaskółka wiosny nie czyni:)
        • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:23
          No to powodzenia Amandzia.Z pewnoscia kiedys dopisze ci szczescie i przywleczesz tu jakiegos samca albo dwa.Na lancuchu.
          • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:27
            leziox napisał:

> No to powodzenia Amandzia.Z pewnoscia kiedys dopisze ci szczescie i przywleczes
            > z tu jakiegos samca albo dwa.Na lancuchu.

Dużo dla mnie znaczy,że we mnie wierzysz...naprawdę:)))
            E tam zaraz na łańcuchu...mam inne sposoby;)))
            • black-sandra Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:36
              Amandiii nie łudż sie - PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN JUŻ DZISIAJ NIE MA ....:)
              • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:39
                black-sandra napisała:

> Amandiii nie łudż sie - PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN JUŻ DZISIAJ NIE MA ....:)

e tam...ja poki sama sie nie przekonam to nie uwierze;)
                • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:43
                  Tak samo jak i prawdziwych kobiet.Wszystko to przebierance,chowane na nawozach sztucznych i chemii gospodarczej i nigdy nie wiadomo czy w ciagu nocy nie dozna takie toto cós naglej zmiany plci i to bez operacji.
                  • black-sandra Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:49
                    A faceci chowani są na różnego rodzaju dopalaczch po których im się w głowie przwraca i nigdy nie wiadomo co takiemu strzeli do głowy.....:)
                  • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:16
                    Istnieją Leziu, istnieją...tylko Tobie się nie chce ich szukać, a mnie tak:)
                    • black-sandra Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:21
                      Amandiii jesteś niestrudzoną kobieta - podziwiam>>>;)
                • black-sandra Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:45
                  amanda-lear napisała:

>
                  > e tam...ja poki sama sie nie przekonam to nie uwierze;)
                  Szczęśliwi są Ci którzy nie widzieli a uwierzyli...:)
        • mariuszg2 Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:58
          Zaraz byś chciała do klatki ptaszka...:)))) prawdziwy mężczyzna musi oddychać wolnością :) Wtedy jest szansa na pożytek z niego :)
          • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:11
            Nieee, ja poki co to tylko klatke...ptaszka nie musze;)
          • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:24
            O.I to sa swiete slowa pod ktorymi sie podpisuje wszystkimi czlonkami...
            • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:25
              Miala byc ta odpowiedz pod wypowiedzia Mariusza.
    • slottka.ja Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 21:50
      co racja to racja:)
      ale same jesteśmy sobie winne, wykastrowałyśmy ich naszą samowystarczalnością, zaradnością i tacy oni teraz mało potrzebni i na co było nam to całe równouprawnienie?
      mogłabym sobie leżeć i pachnieć a pan pracowałby ciężko na rodziny utrzymanie.
      a co mam? zapierdzielam w pracy i domu, dzieci doglądam i wszystko organizuje i na co to wszystko, żeby usłyszeć dasz rade, jesteś dzielna?
      amandzia przyprowadź tu jakichś silnych chłopów;))))
      • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:00
        jasne ze to zrobie:)))
        w koncu ma sie ta charyzme;)))
        • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:27
          Babole-nie przesadzajta.Zarty zartami a same doskonale z autopsji wiecie ze samemu w tych czasach trudno sobie,zwlaszcza finansowo poradzic.
          Poza tym ja nie twierdze ze kobieta nie powinna lezec i pachniec,ale sa kobiety tak napakowane energia ze po tygodniu takiego lezenia i pachniecia moglaby dziewoja w koncu z nudów wyskoczyc przez okno.
          • slottka.ja Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:36
            no czasy mamy inne, ale żeby wytaczać argument finansowy? to co chcesz być z kobietą, aby rachunki było łatwiej płacić?
            przecież można leżeć, pachnieć i przy okazji energię też w tym łóżku tracić;))
            • leziox Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:42
              Alez naturalnie.A z glodu zawsze mozna umrzec razem.
              • slottka.ja Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 03.02.11, 22:48
                ach tak i jakie to romantyczne, skonać w ramionach ukochanego;))
    • illogic a Cyganie? 03.02.11, 22:25
      Prawdziwych Cyganów też już nie ma...
      www.youtube.com/watch?v=TcwnWTv1u-A
      • amanda-lear Re: a Cyganie? 03.02.11, 22:31
        tylko koni...zal;)
        • leziox Re: a Cyganie? 03.02.11, 22:35
          A dlaczego koni zal?Wazne ze jest co pozrec we wloskim salami.
        • black-sandra Re: a Cyganie? 03.02.11, 22:48
          amanda-lear napisała:

> tylko koni...zal;)

Amandii ja tam wolę konie pod maską czuć ...:)
          • slottka.ja Re: a Cyganie? 03.02.11, 22:51
            pod maską czuć też jest przyjemnie, ale dosiąść takiego prawdziwego rumaka to dopiero jest przyjemność:)))
            • black-sandra Re: a Cyganie? 03.02.11, 22:57
              Wiesz jak sie patrzy na tych facetów (niektórych ) to takie konie mechaniczne dostarczą Ci wiecej emocji , przyjemności i adrenalinki niż niejeden rumak...:)
      • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:02
        skoro w Poznaniu nawet do lokali ich nie wpuszczają to uznajemy, że już ich nie ma ;p
        • mariuszg2 Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:10
          lolcia-olcia napisała:

> skoro w Poznaniu nawet do lokali ich nie wpuszczają to uznajemy, że już ich nie
          > ma ;p

Bossssze! W Poznaniu nie wpuszczają!!!! Hańba! Do szabel !!! A Cyganki? Bi ja ciągle o jednej marzę :))))

ahhhhh

www.youtube.com/watch?v=Rrt_OudkUXk
          za dusszzzo ...alkoholllu dzzziśś...sorrrry ...branoc
          • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:22
            JAk taką na banicję skażą zawsze możesz ją przygarnąć, nic straconego ;p
            • mariuszg2 Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:45
              lolcia-olcia napisała:

> JAk taką na banicję skażą zawsze możesz ją przygarnąć, nic straconego ;p

Na banicję to ją skażą jak ją przygarnę...w tym kłopot i dramat ... na solarium chodzić nie mogę, wella color gipsy zejdzie po parunastu dniach...i sie kapną...i co ja mam teraz zrobić?..łolaboga laboga
              • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:47
                spoko zawsze możesz powiedzieć, że jesteś białym murzynem :p
                • mariuszg2 Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:53
                  lolcia-olcia napisała:

> spoko zawsze możesz powiedzieć, że jesteś białym murzynem :p

Nie uwierzą... może poza moim szefem...
                  • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 03.02.11, 23:55
                    Myślisz, że aż tak będą szperać w papierach ? Nie sądzę. Bierzesz swoją cyganeczkę i żyjecie długo i szczęśliwie :)
                    • mariuszg2 Re: a Cyganie? 04.02.11, 00:03
                      lolcia-olcia napisała:

> Myślisz, że aż tak będą szperać w papierach ? Nie sądzę. Bierzesz swoją cyganec
                      > zkę i żyjecie długo i szczęśliwie :)

Myślisz, ze tak prosto brać Cygankę? Do tego trzeba mieć konia! A z mojego dziś już piana leci..Zdrożon wielce! Na popas mi trza do gospody...może poczciwy Żydzina i strawy i gorzałki za dukata nie poskąpi...

Adio amigos el mariachi! Błenos Ajres!
                      • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 04.02.11, 00:05
                        Kupujesz różowego "kunia" co to strawy nie potrzebuje i porywasz laskę, reszta jest już jak w amerykańskiej made in china operze mydlanej ;p
          • wzrokowski Re: a Cyganie? 04.02.11, 00:01
            Spokojnie, nie w Poznaniu a w jednej knajpie w Poznaniu. I Poznań już się od tego odciął.
            • lolcia-olcia Re: a Cyganie? 04.02.11, 00:04
              Paniki jeszcze nawet nie zdążyłam zasiać, jak na razie zasygnalizowałam problem.
            • illogic Re: a Cyganie? 04.02.11, 21:52
              wzrokowski napisał:
              >I Poznań już się od te
              > go odciął.

Poznań czyli kto? Grobelny i jego świta? Kulczyki? Wiara Lecha? Kto reprezentuje w tej sprawie Poznań?
    • searam Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 12.02.11, 15:31
      Co takiego?? Wygineli?? Coz za impertynencja w tym stwierdzeniu! Nie laska chodzic z szeroko otwartymi oczami ?!
    • htoft Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 12.02.11, 19:41
      www.youtube.com/watch?v=E6TPEtYsbD0
    • kontaktzpoznan Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 15.02.11, 22:49
      Założyłem dzisiaj konto na tym forum, a tu od razu wpadł mi taki wpis. Nie uciekaj, zostań jeszcze chwilę. Chociaż jedną...
      • amanda-lear Re: W poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny;))) 15.02.11, 22:54
        no kurcze...i jak tu was nie kochac...szczegolnie poznaniakow:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka