Dodaj do ulubionych

Stanowcze NIE dla feminizacji FM!

10.02.11, 12:04
Jako przedstawiciel wymierającego na FM gatunku chcę powiedzieć stanowcze NIE sfeminizowaniu FM!

Dość szkalowania nas, prawdziwych mężczyzn, że:
- jesteśmy głupi i kłamliwi;
- jesteśmy niewysportowani, niedbający o siebie, tylko siedzący przed telewizorem z piwem w ręku;
- nie mamy hobby i zainteresowań;
- boimy się "silnych" kobiet;
- nie szanujemy i nie podziwiamy kobiet;
- nie interesuje nas co kobieta ma w głowie;
- lubimy tylko głupie blondynki;

Dość głupich pytań:
- czy podobają nam się blondynki czy brunetki, grube czy chude, w okularach, w stringach czy w majciochach;
- o prezenty na "walę tynki" i inne okazje;
- czy musimy być twardzielami;
- czy akceptujemy feministki;
- czy już jestem gruba czy jeszcze nie;

Wszystkim kobietom, które na FM chcą się wyżalić jakie to są nieszczęśliwe, bo wszyscy faceci to świnie serdecznie dziękujemy. Zapraszamy kobiety, które mają coś do powiedzenia w konstruktywnych dyskusjach o związkach, relacjach, seksie i innych ciekawych tematach.

Prawdziwi mężczyźni wszystkich krajów łączmy się! Niech żyje męskość!

Baron
Obserwuj wątek
    • jeriomina Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 12:34
      baron_von_absurd napisał:

>
      > Dość szkalowania nas, prawdziwych mężczyzn, że:
      > - jesteśmy głupi i kłamliwi;
      > - jesteśmy niewysportowani, niedbający o siebie, tylko siedzący przed telewizor
      > em z piwem w ręku;
      > - nie mamy hobby i zainteresowań;
      > - boimy się "silnych" kobiet;
      > - nie szanujemy i nie podziwiamy kobiet;
      > - nie interesuje nas co kobieta ma w głowie;
      > - lubimy tylko głupie blondynki;

Baronku...ale to prawda...na każde z tych powyższych twierdzeń odpowiedzieć można "tak" a to niestety na podstawie...Waszych wpisów...niestety...więc dość wygłupów i jeśli chcecie być oceniani tak jak chcecie, to piszcie szczerze...co myśleć mamy o np. kimś kto na forum nie pisze inaczej niż "świnie" o kobietach, hę?
      >

> Prawdziwi mężczyźni wszystkich krajów łączmy się! Niech żyje męskość!

Jak to będzie po czesku? "Hola dupki hop do kupki"
      ;-)
      >
      > Baron

Pozdrawiam i życzę powodzenia w maskulinizacji tego forum...;-)
      • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:59
        jeriomina napisała:

>
        > Baronku...

Baronku??? khy khy.. :-)

>ale to prawda...na każde z tych powyższych twierdzeń odpowiedzieć moż
        > na "tak" a to niestety na podstawie...Waszych wpisów...niestety...więc dość wyg
        > łupów i jeśli chcecie być oceniani tak jak chcecie, to piszcie szczerze...co my
        > śleć mamy o np. kimś kto na forum nie pisze inaczej niż "świnie" o kobietach, h
        > ę?
        >

Zawsze się znajdzie jakiś troll lub burak - i co z tego? Czy od razu trzeba uogólniać? To tak jakby po głupich pytaniach typu "czy będzie mu się podobać... " twierdzić, że wszystkie kobiety tak mają :-)

Baron
        • poprioniony Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 22:23
          Jako, ze czuje sie wywolany do tablicy odpowiadam: forumowa empiria
          pokazuje, ze srednie IQ forumowiczki to okolice utaplanej w gnojowce
          trzody - przyjrzyj sie co sam napisales powyzej o watkach jakie tu zakladaja
          jak nadal nie wiesz o czym mowie - dlatego nazywam je wprost: swinie.
    • amanda-lear Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:05
      Baronie macie słuszność;) wymieracie niestety...I dlatego mało Was do obrony słusznych poniekąd postulatów. Pozdrawiam.
      Ps. ostatnio prześledziłam wątki sprzed roku i szczerze powiem, że poziom dyskusji pikuje w dół....żal...
      • e-no-kolego Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:13
        Wydaje mi się, że możesz nazbierać materiał na pracę doktorską na temat:" Pikowanie w dół lakości męskich postów na forach internetowych, w oparciu o wyselekcjonowaną wiarygodną grupę FM"
        :D
        • amanda-lear Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:26
          zeby tylko meskich...;) no ale coz...obronie od razu dwa doktoraty;)))
          • e-no-kolego Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:34
            I tak trzymaj! :))
      • frozenman Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:35
        amanda-lear napisała:

>... i szczerze powiem, że poziom dyskusji pikuje w dół....żal...

A można też pikować w górę?
        • amanda-lear Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 15:54
          frozenman napisał:

> amanda-lear napisała:
          >
          > >... i szczerze powiem, że poziom dyskusji pikuje w dół....żal...
          >
          >
          >
          > A można też pikować w górę?

według mnie może...ale ja w przeciwieństwie do Kopernika jestem kobietą;)
      • kalllka Re: Stanowczo zle przypisywac Nie 10.02.11, 14:23

baron wzial byl na szpilce siadl- wbil ja byl sobie
        gleboko w
        to i sciska.

ps
        am, skoro juz przygladasz wpisom z lonskiego roku porownaj z innymi fory. mysle,ze trudno bedzie znalezc wspolna dla wyborczej i gazety mysl jak i dla for idee.
        bo choc my ( uzerzy) mamy predyspozycje do wspolnego wymyslania, to niestety "instytucjonalny red." usilnie nas rozdziela przypisujac bezladnie- badz do gornolotnych badz miernych spolecznie tematow; to przy braku umiejetnosci przewidzenia swiatowych tendencji-skutkuje logicznym balaganem i "hierachizacja "brudu".
        moze dlatego zycie tu wciaz polega na dwuznacznym wrazeniu "pikowania w dol" - pozwalajac nam co&prawda pisac ale translejttujac tylko drogo.
        • amanda-lear Re: Stanowczo zle przypisywac Nie 10.02.11, 16:32
          kalllka napisała:
          ps
          > am, skoro juz przygladasz wpisom z lonskiego roku porownaj z innymi fory. mysle
          > ,ze trudno bedzie znalezc wspolna dla wyborczej i gazety mysl jak i dla for ide
          > e.
          > bo choc my ( uzerzy) mamy predyspozycje do wspolnego wymyslania, to niestety "
          > instytucjonalny red." usilnie nas rozdziela przypisujac bezladnie- badz do gor
          > nolotnych badz miernych spolecznie tematow; to przy braku umiejetnosci przewidz
          > enia swiatowych tendencji-skutkuje logicznym balaganem i "hierachizacja "brud
          > u".
          > moze dlatego zycie tu wciaz polega na dwuznacznym wrazeniu "pikowania w dol" -
          > pozwalajac nam co&prawda pisac ale translejttujac tylko drogo.

Tyż prawda...wszystko schodzi na psy...niestety:( I powiem szczerze, że póki co nie znalazłam enklawy, gdzie by można było się zaszyć i popodziwiać...A nie powiem...szukam;)

• kalllka Re: Stanowczo le przypisywac ie 10.02.11, 16:46
            ok,
            zobacz sama:
            Tyż prawda...wszystko schodzi na psy...
            (zyd -ruskiem, wypij i podaj ps)

• chersona Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:28
      FM umiera, bo gospodarze mało się udzielają. siąpicie wypowiedziami powolutku i tak naprawdę żadnej dyskusji nie ma. zapodawajcie sami jakieś wątki, bo widzę, że tu głównie kobiety się udzielają.
      • e-no-kolego Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:35
        NNO tak po prostu faceci w pracy pracują, a nie na forach wypisują...;))
        • jeriomina Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:38
          Ale bezrobocie znów wzrosło, jest nadzieja dla forum;-)
        • chersona Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:41
          nie przeczę. mój facet nie uznaje forum. ale niech się potem baron nie dziwi, że tematy takie, a nie inne.
          • e-no-kolego Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 13:58
            czyli:Stanowcze NIE dla NIEfeminizacji FM! :DDD
          • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 14:01
            chersona napisała:

> nie przeczę. mój facet nie uznaje forum. ale niech się potem baron nie dziwi, ż
            > e tematy takie, a nie inne.

A sama bez swojego faceta nie masz nic ciekawego do powiedzenia??? W takim razie... dziękujemy :-)

Baron
            • e-no-kolego Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 14:08
              Ale Baronie. No gdyby nie one to by nas nie było - przecież po prostu nie byłoby dyskusji. Tylko ewentualnie jakiś post tytułowy i same: Noo, w zasadzie tak, no właśnie! ...itp. a tak Laska coś palnie i wrze! Także na Twój post odpowiedziały pierwsze dziewczyny. Więc Show must go on...
              ;))
              • nihil-istka Mezczyzna ma absolutna wladze nad feministkami 10.02.11, 14:25
                Mezczyzna feministek nie dmucha, dopoki mu nie zaczna stopy lizac. Tyle jest innych fajnych entuzjastycznych mlodych pipek.
            • jeriomina Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 15:53
              Ale baronku (tak, tak;-), ty się zdecyduj - to chcesz w końcu udziału kobiet w dyskusjach, czy nie?
              Bo jeśli chcesz, musisz się pogodzić z tym, że hormony będą nam narzucały taki a nie inny sposób myślenia...;-)
              • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 16:25
                jeriomina napisała:

> Ale baronku (tak, tak;-), ty się zdecyduj - to chcesz w końcu udziału kobiet w
                > dyskusjach, czy nie?

Ależ Minko, nigdzie nie napisałem, że nie chcę udziału kobiet w dyskusjach. Ale chcę konstruktywnych wypowiedzi, a nie głupich pytań i uogólnień. I hormony nie mają tu nic do rzeczy, chyba, że mają wpływ też na inteligencję niektórych kobiet. Choć byłaby to nowość dla mnie bo u tych inteligentnych kobiet, które znam nie mają żadnego wpływu :-)

Baron
              • marrysienka Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 16.02.11, 16:17
                > Bo jeśli chcesz, musisz się pogodzić z tym, że hormony będą nam narzucały taki
                > a nie inny sposób myślenia...;-)

Jesteś workiem na macicę, czy masz jeszcze do kompletu umysł? Bo jeśli masz bonus, to chyba znasz choć trochę swój cykl i jesteś w stanie zapanować nad swoimi hormonami, co? Czy tak lecisz na żywioł, nie myśląc co robisz. Chcesz jeść, to jesz (nawet ze śmietnika bo jest po drodzę, czy wyrywając jakiemuś dziecku kanapkę), chcesz siku, to sikasz gdzie i jak stoisz, jest ci za ciepło, to rozbierasz się, nawet do rosołu?
    • mariuszg2 Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 14:27
      Baron! Z natury rzeczy oczywiście się solidaryzuję i popieram.

Von Absurd polega na tym, że my biedni faceci jesteśmy ostro manipulowani i w tym świetle musze się sprzeciwić Twoim postulatom dla naszego dobra...
      Proponuję zejśc do konspiracji i przyjąć pseudonimy np MAx, albo Albercik ;)

Wtedy zabawa będzie jeszcze lepsza...

Dajmy na to... mój wątek "Facet w SPA" z tegoż FM był na stronie głownej portalu gazety dziś...ten sam wątek trafił na ośłą łąwkę z FK... Czy nie wydaje Ci się to dziwne?....czy nie uważasz, że ktoś za tym stoi? jakiś układ? Przecież Ribbentropp i Mołotow to typowo żeńskie nazwiska nieprawdaż?... To kolejny już rozbiór naszej męskiej ojczyzny...one są wszędzie...... wchodza w nasze umysły, jaźnie, sny, menu, ciała......

PS
      pssst jak chcesz mogę Ci zamówić dwie pigułki do wyboru - czerwoną i niebieską - obydwie dają po zaworach ;)

ps2.
      Kopernik nie była kobietą w przeciwieństwie do jej matki..
      • kalllka Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 14:48
        no to sie przyznaj sie ,przyznaj jak masz na imie!?

ps
        i kto za mnie pisze
        • mariuszg2 Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 20:40
          kalllka napisała:

> no to sie przyznaj sie ,przyznaj jak masz na imie!?
          >
          > ps
          > i kto za mnie pisze

Nie mogę...wiesz, że oboje stoimy po przeciwnych stronach barykady...
          • kalllka Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 01:35
            ehh mlody czlowieku,
            kto w dzisiejszych czasach "barykaduje" ehh. szczerzyc sie trzeba Stefan, szczerzyc.

• mariuszg2 Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 08:08
              kalllka napisała:

> ehh mlody czlowieku,
              > kto w dzisiejszych czasach "barykaduje" ehh. szczerzyc sie trzeba Stefan, szcze
              > rzyc.
              >
              > Znasz moje imię i wiek..dla kogo pracujesz?
              • kalllka Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 09:20
                earth.com.

ps
                nie znam ani imia ani wieku.
                • mariuszg2 Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 10:12
                  kalllka napisała:

> earth.com.

a ja jak już wspomniałem zszedłem do podziemia

> ps
                  > nie znam ani imia ani wieku.

kłamiesz...sama mówiłas , że młody Stefan...
                  -
                  • kalllka Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 10:21
                    stefanie bez ziemi,
                    zatem zerujesz pode mna.
                    • mariuszg2 Re: Stanowcze NIE -FeM Parnas. 11.02.11, 10:26
                      kalllka napisała:

> stefanie bez ziemi,
                      > zatem zerujesz pode mna.

a leżysz na brzuchu czy na plecach?
      • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 16:29
        mariuszg2 napisał:

> Proponuję zejśc do konspiracji i przyjąć pseudonimy np MAx, albo Albercik ;

Max? Albercik? Nie, stańmy z podniesionym czołem i powiedzmy stanowcze NIE! Bez walki się nie poddamy.

> PS
        > pssst jak chcesz mogę Ci zamówić dwie pigułki do wyboru - czerwoną i niebieską
        > - obydwie dają po zaworach ;)

Jak dobrze dają po zaworach to zamawiaj :-)

> Wtedy zabawa będzie jeszcze lepsza...

Baron
        • black-sandra Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 17:34
          Drogi Barnku - watki watkami , tematy tematami ale nie zgodze sie z faktem , ze PRAWDZIWYCH KOBIET na tym forum nie ma , a jesli jeszcze tego nie zauwazyles to moze pomysl o zmienie FM na FK - tam jest wiekszy wybor.....:)))
          • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 19:32
            black-sandra napisała:

> Drogi Barnku -

Baranku???

>watki watkami , tematy tematami ale nie zgodze sie z faktem , ze
            > PRAWDZIWYCH KOBIET na tym forum nie ma , a jesli jeszcze tego nie zauwazyles
            > to moze pomysl o zmienie FM na FK - tam jest wiekszy wybor.....:)))

Droga Sandrusiu Czarnusiu. Nigdzie nie napisałem, że nie ma na FM prawdziwych kobiet. Oczywiście, że są i dobrze, że są - co by to było bez was... Ale mój sprzeciw jest w kierunku po pierwsze krzywdzących uogólnień jacy to my beznadziejni i źli jesteśmy, po drugie wobec beznadziejnie głupich pytań (zresztą nie zawsze zadawanych przez kobiety :-).

Czując się w każdym calu mężczyzną na FK się nie wybieram :-)

Pozdrawiam,

Baro(a)nek (beeee)
            • black-sandra Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 21:48

> black-sandra napisała:
              >
              > > Drogi Barnku -
              >
              > Baranku???
              >
              >hahaha sorki za te literówkę miało byc oczywiście - Baronku......:)))
              >
              po drugie wobec beznadziejnie głupich pytań (zresztą nie zaws
              > ze zadawanych przez kobiety :-).

Gdyby nie te głupie beznadziejne pytania pytania to nic by sie tutaj nie działo , nie byłoby żadnej debaty , sporów , wymiany poglądów , a forum w końcu umarło by smiercia naturalna bo Wy faceci jakoś skorzy nie jesteście żeby coś sklecić .
              >
              > Czując się w każdym calu mężczyzną na FK się nie wybieram :-)
              >
              I bardzo dobrze że sie nie wybierasz bo wiesz prawdziwi mężczyżni dzisiaj są na wage złota

> Pozdrawiam,
              >
              >Czarnulka , a może Czarniucha ? jak tam juz kto woli ,,,,:))))
    • chersona Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 20:43
      do kogo Ty masz pretensję? kto powiedział, że temu forum ton mają nadawać kobiety? broni Wam ktoś wymyślać swoje tematy? nie broni. a mimo to bez tych głupawych babskich wątków, to forum by zdechło całkowicie.
      na FM udzielam się rzadko, bo jest nudne i nieruchawe.
      • mariuszg2 Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 20:57
        chersona napisała:

> do kogo Ty masz pretensję? kto powiedział, że temu forum ton mają nadawać kobi
        > ety? broni Wam ktoś wymyślać swoje tematy? nie broni. a mimo to bez tych głupaw
        > ych babskich wątków, to forum by zdechło całkowicie.
        > na FM udzielam się rzadko, bo jest nudne i nieruchawe.

mogę Cię siostro rozru()szać jeśli masz ku temu życzenie ;)
        • chersona Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 21:04
          nie przypominam sobie, żebym miała Ciebie za brata.
    • faceemail2 Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 20:50
      PIeniadze !!!

Ogłaszam ze istnieje nowy program do zarabiania lub dorabiania do stałych zarobków

Wystarczy posiadać:
      -Konto Email
      -Konto w banku lub Paypal

I to wszystko ! po zarejestrowaniu się przez ten adres:
      www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=kubsondl
      wystarczy wchodzic na strony i spedzic na nich okolo 5 sekund a więc ?
      czy nie warto ?

Ja juz jestem w tym okolo 3 miesiecy i moje zarobki siegaja po 300-400 złotych miesiecznie
      ale to jeszcze nie jest wszystko
      mozna zwiekszyc swoje dochody logujac się na kilku tego typu serwisach

ZAPRASZAM ! kubsonDL
    • mariuszg2 Chwylunia... 10.02.11, 20:55

ale jakby się tak na trzeźwo zastanowić (hyp)...tttoo... feminizacja w gruncie rzeczy, z historycznego punktu widzenia czyli jak by to powiedział tow. Urban Jerzy (starsze pokolenie wie o kogo chodzi) "dobrze pojęta"...jest (i znowu J Urban) w "żywotnym interesie mas pracująch miast i wsi" w części męskiej... Skrajnie wojująca część Femmministycznych bojówek reprezentowanych przez imperialistyczne wrogie siły oraz zaplute karły reakcji tak aktywnie działające na FK...wypaczyła sens idei .. nadejdzie jednak czas kiedy trzeba będzie przyznać się do "błędów i wypaczeń" o ile świadoma część aktywistek FK wogóle dojrzeje w sensie owulacyjnym do takowego wniosku a nawet jeśli nie dojrzeje to i tak kartkowa reglamentacja tesosteronu doprowadzi do dewaluzacji bonów, migracji z miast do wsi i z pewnościa zroci kogoś w rodzju żeńskiego Lecha Wałęsy... na miłość Pana... kobieta z wąsami!!! wszędzie byle nie na twarzy!!! Wyrwij murom zęby krat zerwij kajdany połam bat a mury runą runą.... FM widzę ogromne! FM tyś mesyjaszem forumowym...Ty nad poziomy wylatuj........

Panowie ja już widzę białe samochodu...dalej pijcie sami...hyp...

PS Ciekawe jaka jest jest minimala dawka testosteronu w gr lub mg, lub ml, lub innych jednostkach w celu zapewnienia normalnej egzystencji kobity...
    • facettt walczymy o to od wielu lat. 10.02.11, 21:05
      ale spokojnie.

Pascual kiedys wymrze.
    • black-sandra Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 10.02.11, 21:40
      >
      > Wszystkim kobietom, które na FM chcą się wyżalić jakie to są nieszczęśliwe, bo
      > wszyscy faceci to świnie serdecznie dziękujemy.

Chca sie wyzalic bo widocznie maja ku temu powod , bo chca Wam prawdziwym mezczyzna zwrocic uwage na Wasze postepowanie . Owszem zdarzaja sie faceci ktorzy sa temu niewinni ale jak juz wczesniej wspomnialam w innym poscie jest Was niestety mniejszosc . I gdyby facet umial sie zachowac wlasnie jak PRAWDZIWY FACET nie byloby tych uogolnien .

Zapraszamy kobiety, które mają
      > coś do powiedzenia w konstruktywnych dyskusjach o związkach, relacjach, seksie
      > i innych ciekawych tematach.
      >
      Kobiet ciekawych majacych wiele do powiedzenia jest tutaj bardzo duzo - tak wiec w swoim poscie nas tez nieco uogolniles....:)))

• facettt Stanowcze NIE dla durnoty FK :) 10.02.11, 21:55
        black-sandra napisała:
        > Owszem zdarzaja sie faceci ktorzy s
        > a temu niewinni ale jak juz wczesniej wspomnialam w innym poscie jest Was niest
        > ety mniejszosc . I gdyby facet umial sie zachowac wlasnie jak PRAWDZIWY FACET n
        > ie byloby tych uogolnien .

ale tak NIMA, niestety
        won na forum wyzygalnia.
        • black-sandra Re: Stanowcze NIE dla durnoty FK :) 10.02.11, 22:05
          facettt napisał:

> black-sandra napisała:
          > > Owszem zdarzaja sie faceci ktorzy s
          > > a temu niewinni ale jak juz wczesniej wspomnialam w innym poscie jest Was
          > niest
          > > ety mniejszosc . I gdyby facet umial sie zachowac wlasnie jak PRAWDZIWY F
          > ACET n
          > > ie byloby tych uogolnien .
          >
          >
          > ale tak NIMA, niestety
          > won na forum wyzygalnia.

A jest takie forum ???,,,,,:)))
          • facettt Re: Stanowcze NIE dla durnoty FK :) 10.02.11, 22:48
            black-sandra napisała:

> A jest takie forum ???,,,,,:)))

jest.
            WYZALNIA sie zwie
      • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 09:27
        black-sandra napisała:

> baron_von_absurd napisał:
        > Zapraszamy kobiety, które mają
        > > coś do powiedzenia w konstruktywnych dyskusjach o związkach, relacjach, s
        > eksie
        > > i innych ciekawych tematach.
        > >
        > Kobiet ciekawych majacych wiele do powiedzenia jest tutaj bardzo duzo - tak wie
        > c w swoim poscie nas tez nieco uogolniles....:)))
        >

Jeżeli zaproszenie traktujesz jako uogólnienie (czegokolwiek) to... ja już dziękuję :-)

Baron
        • kalllka Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 09:35
          :)
          najpierw naucz czytac panie baronie meski mozg

ps
          sandy, prosba taka- nie udawaj chlopaka
          • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 10:15
            kalllka napisała:

> :)
            > najpierw naucz czytac panie baronie meski mozg
            >

I do czego zmierzasz??? Reklamujesz swój jako taki oczytany??? :-)

• kalllka Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 10:20
              wlasnie no.
              mysle, ze masz bledy w zalozeniu tylko nie wiedzialam jak ci o tym powiedziec bez interpunkcji
              • baron_von_absurd Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 11:32
                kalllka napisała:

> wlasnie no.
                > mysle, ze masz bledy w zalozeniu tylko nie wiedzialam jak ci o tym powiedziec b
                > ez interpunkcji

Hmm... to poproszę o wyjaśnienie tych błędów w "założeniu" - bo nie wiem czy w ogóle coś zakładałem ale chętnie się dowiem. Może mimo braku interpunkcji jakoś zrozumiem :-)
        • black-sandra Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 10:44

> black-sandra napisała:
          >
          > > baron_von_absurd napisał:
          > >
          >
          > Jeżeli zaproszenie traktujesz jako uogólnienie (czegokolwiek) to... ja już dzię
          > kuję :-

Ja równiez dzekuje ...:))) było miło u pana Barona gościc chociaż przez chwilke....:)))
    • menk.a Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 08:49
      Jestem na tak. Wygoń stąd baby. A przy okazji zabierz facetów z eFKa. ;)
      • wicehrabia.julian Re: Stanowcze NIE dla feminizacji FM! 11.02.11, 18:44
        menk.a napisała:

> Jestem na tak. Wygoń stąd baby. A przy okazji zabierz facetów z eFKa. ;)

chętnie zniknę z fk jeśli stąd zniknie pascal
    • podgladam_lesbijki Właśnie ! 11.02.11, 15:21
      Wystarczą tylko dwie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka