sebcinho 28.03.11, 14:09 Blondynki VS Brunetki?! a jesli ktorąs wybierzecie to uzasadnijcie co was bardziej ciagnie do nich;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lled Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 15:30 Kolor wlosow nie robi zadnej roznicy. Jak dziewczyna jest fajna to moze byc blondynka, brunetka a nawet ruda. Spotykalem sie z blondynkami i brunetkami. I uwazam ze blondynki zdecydowanie maja pusto w glowie. Nie spotkalem jeszcze zadnej blondynki ktora by miala jakas pasje lub zainteresowanie poza ciuchami, mejkapem i zakupami. Natomiast wszystkie brunetki z ktorymi bylem mialy jakas pasje lub zainteresowanie. Moja byla zona jest blondynka a moja dziewczyna z ktora teraz jestem jest brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 30.03.11, 00:12 lled napisał: > Spotykalem sie z blondynkami i brunetkami. I uwazam ze blondynki zdecydowanie m > aja pusto w glowie. ... > Moja byla zona jest blondynka hahahaha!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 17:52 oryginalne blondi sa najciekawsze. ale takie ktore sie nie cyrtola z rozjasnianiem tylko wiedza ze sa klawymi blond babeczkami. ciemnowlose bywaja ciekawe. ale... i tu wlasnie sie zaczyna. srednio ladna blondi jest ladniejsza niz srednio ladna ciemnowlosa. dlatego aby ciemnowlose sie przebily wrod blondynek musza miec ciekawa urode. to tyle jesli chodzi o wyglad. bo reszta to juz charaktery i tu kazdy ma swoj gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 19:31 i tu się zgodzę, ale napiszę to w innej formie: średnio ładna/przeciętna kobieta zazwyczaj dużo lepiej/atrakcyjniej się prezentuje w blondzie - ten kolor ją odmładza, "rozjaśnia " przez co staje się bardziej widoczna dla otoczenia. średnio ładną/ przecięta kobietę ciemne włosy przytłaczają zazwyczaj, staję się taka mało zauważalna. Nie to, żeby wyglądała źle, brzydko czy coś - po prostu ginie w tłumie . Jak mamy do czynienia z piękną kobietą, bądź tez kobietą o oryginalnej urodzie ciemne włosy cudownie to podkreślają. wiadomo, że są wyjątki i odstępstwa od reguły bo nie każdemu coś co powinno pasować, pasuje. Przykłady: salon fryzjerski, wchodzi wysoka kobieta z długimi, gęstymi blond włosami - nie ma bata żeby jej nie zauważyć i nie skupiać na niej wzroku w tłumie mimo iż z twarzy- przeciętna. z salonu wychodzi z ciemnymi włosami - wygląda dobrze, bardziej elegancko, klasycznie, pasuje kolor do twarzy i karnacji ale ginie w tłumie, wygląda jak wszyscy, nie ma bata, żeby skupiała na sobie tak uwagę jak wtedy gdy miała blond włosy. dziewczyna ładna ale nie piękna, blond włosy - idąc ulicą wzbudza uwagę wielu, serio wielu, widać ja w tłumie na kilometr..faza na zmianę - ciemne włosy i szok wygląda tak przeciętnie, że w tłumie ginie, sama to zauważyła i do blondu wróciła pieronem. sama się łapie na tym, że brzydsza blondynka bardziej przyciąga mój wzrok niż 2 razy ładniejsza od niej brunetka, zmienia się to tylko wtedy gdy ta ciemnowłosa jest naprawdę piękna.. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 01.04.11, 20:14 > tu wlasnie sie zaczyna. srednio ladna blondi jest ladniejsza niz srednio > ladna ciemnowlosa Pozwolę sobie się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik tylko rude 28.03.11, 20:12 tak pięknie i zdecydowanie potrafią pachnieć Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 20:44 Brunetki, nie chce mi sie uzasadniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt kuzwa, wolimy plodozmian 28.03.11, 21:41 ile razy mam o tym pisac ? po blondynce - brunetka po intelektualistce - sklepowa. Odpowiedz Link Zgłoś
foremny Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 21:57 Brunetki - obiecują mi więcej cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 28.03.11, 23:22 Jak widzę tę brunetkę to żałuje że ni jestem mężczyzną:) www.youtube.com/watch?v=7oD_NB7f2Ac Dokładnie 24 sekunda:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustny69 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 29.03.11, 10:48 Typ Natasza Urbańska? nic specjalnego... wolę moją żonę, a także Monicę Belucci i Catharine Zeta Jones. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 30.03.11, 10:31 naturalne blondynki na wagę złota. kiedyś wyczytałam, że za pół wieku, czy trochę dalej, umrze ostatni blondyn. gen na jasne włosy jest recesywny i się nie utrzyma, dlatego przechowujmy skrzętnie receptury na farby do włosów, bo Wam panowie te piękne blondyny znikną bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 02.04.11, 02:14 oby jednak nie za mojego zycia bo takie wszystko teraz sztuczne jakies ... i tu i tam i tam tez. powinno sie kilka zachowac dla potomnosci :D albo jeszcze lepiej, sklonowac i kazdy by mogl miec wlasna dorodna blondyne :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.54321 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 30.03.11, 10:40 Nie ważne jaki kolor oby sie "komponował". Moim zdaniem kolor wlosow musi pasowac do kobiety i tyle ;] pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 31.03.11, 16:20 sebcinho napisał: > a jesli ktorąs wybierzecie to uzasadnijcie co was bardziej ciagnie do nich;-) Brunetki, blondynki ja wszystkie Was dziewczynki....... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 31.03.11, 16:22 Brunetki: 1. robią lepsze wslizgi 2. przegrały...więc im bardziej zalezy 3. nic nie piły więc są trudniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
sanczez_80 Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 07.04.11, 16:39 kolor wlosow ma 2go rzedne znaczenie. liczy sie naturalna uroda Odpowiedz Link Zgłoś
s-orbona Re: wolicie blondynki czy brunetki ?? 09.05.11, 11:51 Brunetki ftw! Znaczy się no, chcesz żyć i o czymś rozmawiać - brunetki. Sex? Blondynki xD Odpowiedz Link Zgłoś
protogenes Re: zdecydowanie rudowłose 09.05.11, 11:55 a przynajmniej coś koło tego jak kasztan, brąz Blondynki częściej mają w głowie tylko ciuchy i wypacykowane aha! i prezenty im w głowach od facetów Odpowiedz Link Zgłoś