Dodaj do ulubionych

prosze pomozcie rada

29.03.11, 15:34
panowie i panie, poradzicie cos moze...

moja partnerka chyba nie potrzebuje seksu ze mna... :(
zawsze to ja za wszystko bylem odpowiedzialny i chyba sie przyzwyczaila...

nie tak dawno poruszylem ten temat otwarcie i bez owijania powiedzialem ze potrzebuje wiecej zainteresowania z JEJ strony,
generalnie przeszlo bez echa... :(

a druga sprawa ktora mnie boli to taka ze ona mysli ze ja kiedys zdradzilem z dziewczyna mojego brata (chore..), tlumaczylem jej ze to bzdura (chyba musialbym sie zabic gdybym to zrobil) ale ona chyba mi wciaz nie wierzy. Jest cos co mozna zrobic? wiem ze czas pomaga itd, ale czas nie zmieni jej zdania na temat tej sprawy i boje sie ze to zostanie jako 'fakt' do konca zycia.

blagam pomozcie
Obserwuj wątek
    • bmwracer Re: prosze pomozcie rada 29.03.11, 18:04
      a niby jak to my Ci mamy pomoc? Szukasz samarytanki na pocieszenie?
      Jak z wiekszosci sytuacji masz dwa wyjscia a niestety ktore wybrac sam musisz podjac decyzje - to oznaka doroslosci..
    • zalekniona_karolinka Re: prosze pomozcie rada 29.03.11, 21:03
      na bank ma inego
      więc zwijaj zagle kolego
    • facettt nie bedzie lepiej 29.03.11, 21:06
      zazwyczaj bedzie gorzej
      zwijasz zagle
      poki nie masz dzieci
      i zobowiazan kredytowo-finansowych.
      • rach.ell Re: nie bedzie lepiej 29.03.11, 21:58
        To juz koniec, nic sie nie da zrobic. Ona nie wierzy bo nie chce seksu z Toba. Niewykluczone, ze tak naprawde to ona juz Ciebie zdradza....
    • showmessage Re: prosze pomozcie rada 29.03.11, 22:40
      1. Tłumaczą się winni. Prawdziwy facet nie tłumaczy się nigdy, ale potrafi wypić piwo które nawarzył. Skoro do niczego naprawdę nie doszło to po co się tłumaczyłeś? Przecież nie było z czego. Jak doszło to po co się tłumaczyłeś? Widać tak wyszło i tłumaczenie nic nie zmieni.

2. Żadna kobieta nie lubi marudzenia, rozmowy czy jak to piszesz poruszanie tematu nie mają sensu. Zwyczajnie nic nie wskórasz bo logicznymi argumentami nikt nikogo do seksu nie przekonał. Tobie zależy żeby ona sama z siebie wyszła z inicjatywą a nie dlatego żeby Ci zrobić przyjemność. Matrix tak nie smakuje, a od rozmów ochoty nie nabędzie.

Jeśli masz dość to odejdź. To jest to prostsze wyjście. To trudniejsze to uwodzić ją na nowo. To jednak wymaga zapomnienia bezwarunkowego o wszystkim co było złe i rozpoczęcia wszystkiego od nowa. Nie inicjuj sam niczego. Poczekaj aż ona zechce... Prędzej czy później wszystko się wyjaśni. Nie spowiadaj się nigdy z tego co czujesz. Jesteś wtedy słaby, ale traktuj ją jak kogoś najważniejszego na świecie. Twoja kobieta zasługuje na wszystko co najlepsze bo jest twoja. Ma też prawo do wyborów, pozwól jej wybrać najlepszego czyli Ciebie. ;)
    • koren74 Re: prosze pomozcie rada 29.03.11, 23:43
      Nie pozostaje Tobie nic innego jak faktycznie zdradzić Ja z dziewczyną brata. Przynajmniej będziesz wiedział o co Jej chodzi:)
      • the-only_brzydula Re: prosze pomozcie rada 25.04.11, 23:12
        "Nie pozostaje Tobie nic innego jak faktycznie zdradzić Ja z dziewczyną brata. Przynajmniej będziesz wiedział o co Jej chodzi"

no i będziesz miał trochę ;-) przyjemności zanim zginiesz z rąk brata lub dziewczyny
        • agg Re: prosze pomozcie rada 25.04.11, 23:53
          no humor to sie ciebie trzyma dzisiaj:)), pewnie od tego cemetery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka