22.05.11, 00:20
Panowie! Mam pytanie, czy lubicie kobiety w sukienkach? Podejrzewam, ze tak, bo to widać. Ale dlaczego? Co jest takiego w sukienkach, ze przyciągają męską uwagę? Przecież kobietę w spodniach jeszcze dokładniej widać. To znaczy widać jej figurę. To dlaczego spodnie nie przyciągają męskiej uwagi, a sukienka tak? Dlaczego lubicie kobiety w sukienkach?
Obserwuj wątek
    • e-no-kolego Re: Sukienki 22.05.11, 00:25
      bo są takie zwiewne... tzn łatw je podciągnąć....
      • manuskrypt1 Re: Sukienki 22.05.11, 00:35
        Tylko dlatego? Kojarzą się z seksem?
        • mijo81 Re: Sukienki 22.05.11, 01:01
          Kojarzą się z łatwiej dostępnym seksem
        • e-no-kolego Re: Sukienki 22.05.11, 01:02
          generalnie raczej tak.
    • cafem Re: Sukienki 22.05.11, 00:55
      > Ale dlaczego? Co jest takiego w sukienkach, ze przyciągają męską uwa
      > gę? Przecież kobietę w spodniach jeszcze dokładniej widać.

Jestem babą, ale już spieszę z wyjaśnieniem, na własnym przykładzie.

Otóż właśnie szukam sukienki, która będzie dobrze z butami trekkingowymi się komponowała. Bo widzisz, z moim facetem non stop zaliczamy jakieś całodniowe spacery nad morzem, po lasach i bagniskach i widzisz, sprawa jest nieco utrudniona... facet zawsze będzie dyskretny, a kobiecie nieco trudniej i jak się inny spacerowicz przypadkiem napatoczy, to klops. A z sukienką ładnie, dyskretnie i przyjemnie.
      Już wiesz? :)
      • zegarynka5 Re: Sukienki 22.05.11, 01:34
        A ja myślałam, że ładnie się układają wokół ciała i to się razem komponuje. Ukazuje pośladki kobiety i ekspomuje jej sposób poruszania się. Że działa wyobraźnia "jak jest pod nią".
        • rach.ell Re: Sukienki 22.05.11, 19:36
          zegarynka5 napisała:

> A ja myślałam, że ładnie się układają wokół ciała i to się razem komponuje. Uka
          > zuje pośladki kobiety i ekspomuje jej sposób poruszania się. Że działa wyobraźn
          > ia "jak jest pod nią".

Jesli zastanawia cie dlaczego mezczyzni lubia to czy owo, wybieraj zawsze najprostsze wytlumaczenie, nie podejzewaj u mezczyzny zlozonych procesow myslowych czy prob wzruszenia wyobrazni...
      • poprioniony Re: Sukienki 22.05.11, 22:13
        > > Ale dlaczego? Co jest takiego w sukienkach, ze przyciągają męską uwa
        > > gę? Przecież kobietę w spodniach jeszcze dokładniej widać.
        > Jestem babą, ale już spieszę z wyjaśnieniem, na własnym przykładzie.

Czyli wytlumaczylas autorce durnego pytania, ktora pytala facetow, ze my,
        faceci, wolimy jak noscicie sukienki bo wam, swiniom, wygodniej w nich
        wyproznic sie w terenie? Dziekujemy za udzial w dzisiejszej paradzie
        forumowych debili, wszyscy odnotowali Twoja znaczaca obecnosc.
        • cafem Re: Sukienki 23.05.11, 08:57
          > bo wam, swiniom, wygodniej w nich
          > wyproznic sie w terenie?

A kto mówił o wypróżnianiu?
          Ja myślałam, że było o seksie... ;)
          • rach.ell Re: Sukienki 23.05.11, 10:08
            cafem napisała:

> > bo wam, swiniom, wygodniej w nich
            > > wyproznic sie w terenie?
            >
            > A kto mówił o wypróżnianiu?
            > Ja myślałam, że było o seksie... ;)

Poprioniony zawsze te dwie rzeczy myli...
          • lacido Re: Sukienki 23.05.11, 12:07
            całodniowe spacery nad morzem, po lasach i bagniskach i widzisz, sprawa jest nieco utrudniona... facet zawsze będzie dyskretny,

ohydnie to brzmi jak na seks ;/
        • wartosc.energetyczna Re: Sukienki 23.05.11, 11:42
          poprioniony napisała:

> > > Ale dlaczego? Co jest takiego w sukienkach, ze przyciągają męską uw
          > a
          > > > gę? Przecież kobietę w spodniach jeszcze dokładniej widać.
          > > Jestem babą, ale już spieszę z wyjaśnieniem, na własnym przykładzie.
          >
          > Czyli wytlumaczylas autorce durnego pytania, ktora pytala facetow, ze my,
          > faceci, wolimy jak noscicie sukienki bo wam, swiniom, wygodniej w nich
          > wyproznic sie w terenie? Dziekujemy za udzial w dzisiejszej paradzie
          > forumowych debili, wszyscy odnotowali Twoja znaczaca obecnosc.
          >

facepalm..
    • nom73 Re: Sukienki 22.05.11, 10:56
      zegarynka5 napisała:

> Panowie! Mam pytanie, czy lubicie kobiety w sukienkach? Podejrzewam, ze tak, bo
      > to widać. Ale dlaczego?

Lubimy w sukienkach i bez sukienek też. :-)
    • coelka Re: Sukienki 22.05.11, 18:00
      a mnie sie wydaje , ze sa takie kobiece po prostu wyglada sie wnich tak rochę zwiewnie trochę niewinnie, trochę rzeczywiscie seksualnie ale ie tylko , tez troche tajemniczo. tu odkrywaja tam zakrywaja po prostu sa kobiece i dlatego . ja lubie sukienki jak jest ciepło i spódniczki mini:):):).
    • e-droczek Re: Sukienki 22.05.11, 19:41
      Sukienka kojarzy się z kobiecością (nie mylić z seksualnością) - po prostu. Taki stereotyp, nieszkodliwy :)
      • strikemaster Re: Sukienki 23.05.11, 08:51
        > Sukienka kojarzy się z kobiecością (nie mylić z seksualnością) - po prostu. Tak
        > i stereotyp, nieszkodliwy :)

W przypadku sukienki rzeczywiście jest nieszkodliwy. Za to w przypadku spódnicy ten sam stereotyp szkodzi, i to poważnie.
        • e-droczek Re: Sukienki 24.05.11, 17:04
          Dlaczego? W jaki sposób szkodzi?
          • strikemaster Re: Sukienki 24.05.11, 19:35
            > Dlaczego? W jaki sposób szkodzi?

W taki, że z jego powodu chodzenie w kilcie staje się sportem ekstremalnym. A nie powinno być, bo kilt to niegdyś popularny w Europie strój męski, dużo od spodni wygodniejszy i zdrowszy.
            • e-droczek Re: Sukienki 24.05.11, 20:47
              Aha. Tak, teraz też mi się przypomniało, że na dobrą sprawę spódnica to męska część garderoby (co by się nic nie cisnęło;p) a spodnie to kobiecy :P
              • strikemaster Re: Sukienki 24.05.11, 20:58
                > Aha. Tak, teraz też mi się przypomniało, że na dobrą sprawę spódnica to męska c
                > zęść garderoby (co by się nic nie cisnęło;p) a spodnie to kobiecy :P

Tak to drzewiej bywało. W XIXw. ktoś postanowił świat postawić na głowie i mamy tego efekty.
    • net-slash Re: Sukienki 22.05.11, 22:28
      Przede wszystkim kobieta musi mieć w sobie "coś". Ząb, pazur, sexapil... jak zwał tak zwał...
      Wtedy nawet w waciaku będzie przyciągała łakome oczy mężczyzn i zawistne innych kobiet ;)
    • lolcia-olcia Re: Sukienki 23.05.11, 12:45
      setki razy wałkowany temat - kolejny raz to samo, skąd się biorą takie głupie baby... nudne to już,
      • zegarynka5 Re: Sukienki 24.05.11, 21:52
        No skoro jesteś mądra, to po co się odzywasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka