skrzydlata11 03.06.11, 11:18 zrób wszystko ,żebym nie musiała myśleć o niczym innym, kochaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio pozwalam z rozkosza 03.06.11, 11:31 skrzydlata11 napisała: > zrób wszystko ,żebym nie musiała myśleć o niczym innym, > kochaj mnie wlasnie zona wyjechala na kilka dni, wiec jestem w stanie zrobic absolutnie wszystko, tylko dawaj telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 11:36 i zostawiła Cię samego ;) biedactwo nie martw się jej mamusia wpadnie Cię przypilnować Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 11:48 madalenka25 napisała: > i zostawiła Cię samego ;) > biedactwo nie martw się jej mamusia wpadnie Cię przypilnować bywalo i tak, ale szczesliwie teraz mieszka 1000 mil dalej, wiec nie zdazy :) wpadaj i nie gadaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 12:14 maly.jasio napisał: > bywalo i tak, ale szczesliwie teraz mieszka 1000 mil dalej, wiec nie zdazy :) a co miotła sie zepsuła ? > wpadaj i nie gadaj :) nie wpadam a pogadać lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 12:19 madalenka25 napisała: nie wpadam a pogadać lubię ;) nieladnie. lecisz na darmoche ? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 15:03 Jasiu, jesli ma wpasc, to lepiej niech w domu zostanie. Pozniej bedziesz zalowal. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 21:25 no wiesz.. jakbym wpadła to dośc długo byś płacił rachuneczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 12:37 maly.jasio napisał: > wlasnie zona wyjechala na kilka dni, > wiec jestem w stanie zrobic absolutnie wszystko, tylko dawaj telefon. _______________________________________ jasiu - Tobie zawsze mało, mało, mało...;) Ty bestio nienasycona;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:06 rybka.11 napisała: > jasiu - Tobie zawsze mało, mało, mało...;) Ty bestio nienasycona;)))) malo mi czasu, ribko ale napisze. przysiegam. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:08 maly.jasio napisał: > > > malo mi czasu, ribko > ale napisze. przysiegam. >_____________________________ ja czekam..."wiernie";) bardziej wiernie niż żona;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:10 rybka.11 napisała: > ja czekam..."wiernie";) bardziej wiernie niż żona;))) zaczynam sie bac. z taka kochanka "na cale zycie" to moga byc klopoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:16 maly.jasio napisał: > > zaczynam sie bac. > z taka kochanka "na cale zycie" to moga byc klopoty :) ______________________________________ "kochanka na całe zycie"??;))) Wtedy to juz nie jest kochanka, tylko prawie jak zona;))) nie, taki układ odpada;) kochanka, to kochanka i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:20 tu sie nie zgodze :) mozna miec przerwy w zyciorysie ale w koncu - gdy piekna chwila - to niech trwa wiecznie (chociaz z przerwami):) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:24 maly.jasio napisał: > ale w koncu - gdy piekna chwila - to niech trwa wiecznie (chociaz z przerwami): > ) _________________________________________ z przerwami koniecznie - co by sie nie znudziło, ale i nie za długimi przerwami - co by nie umrzec z tęsknoty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:28 rybka.11 napisała: > z przerwami koniecznie - co by sie nie znudziło, ale i nie za długimi przerwami > - co by nie umrzec z tęsknoty...:) > slotttka jestes :) az dziwota, ze takie "cos" nie rozpuscilo sie w herbacie z cytryna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:35 maly.jasio napisał: > slotttka jestes :) > az dziwota, ze takie "cos" nie rozpuscilo sie w herbacie z cytryna :) ___________________________________________________ Bo może ja słodka, ale jak karmelek "twardy", którego wcale nie tak łatwo rozpuścić;) a co dopiero rozgryźć;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:42 rybka.11 napisała: > Bo może ja słodka, ale jak karmelek "twardy", którego wcale nie tak łatwo rozpu > ścić;) a co dopiero rozgryźć;) eehhh. :) goraca kapiel - dla rozmiekczenia a potem, etapami, jak z marchewka co ugryze - to moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 13:47 maly.jasio napisał: > eehhh. :) > goraca kapiel - dla rozmiekczenia > a potem, etapami, jak z marchewka > co ugryze - to moje :) __________________________ Byle nie za gorąca, bo ciepło za bardzo "rozpuszcza";) (emocje). I nie za mocne gryzienie, bo sie zapomnieć mozna i...zjeść obiekt pożądania;))) tylko... delikatnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 14:01 rybka.11 napisała: _ > Byle nie za gorąca, bo ciepło za bardzo "rozpuszcza";) (emocje). I nie za mocne > gryzienie, bo sie zapomnieć mozna i...zjeść obiekt pożądania;))) > tylko... delikatnie...:) > jam czlek renesansu, czyli kompromisu. jednak teraz bezkompromisowo musze znickac :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 14:03 maly.jasio napisał: > > jednak teraz bezkompromisowo musze znickac :) _____________________ co by...zatęsknić mozna było..;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlata11 Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 21:37 kochaj swoją żonę ,a ja cię polubię Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 23:16 skrzydlata11 napisała: > kochaj swoją żonę ,a ja cię polubię gdy cos z tego konkretnego wyniknie, to chetnie. Ciebie mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
coelka Re: pozwalam z rozkosza 03.06.11, 23:27 Ty jasio powinienes zrobic wszystko by twoja zona tak o tobie mowiał bo jak przestanie tak o tobie mowic i myslec to moZe zaczac sie rozgładac za czyms innym a inne porzadne , które beda wiedziec ze proponujesz seks jak nie ma zony nie będa zainteresowane i bedziesz skazany na same pustaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tehuana Re: pozwól sie kochać 03.06.11, 14:18 Malo logiczny ten tekst. Milosc to nie bujanie w oblokach , ale twarde stapanie po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: pozwól sie kochać 03.06.11, 14:33 tehuana napisała: > Malo logiczny ten tekst. Milosc to nie bujanie w oblokach , ale twarde stapanie > po ziemi. ______________________________________ Definicji miłości jest tyle ilu ludzi stąpa po ziemi;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlata11 Re: pozwól sie kochać 03.06.11, 14:34 twardo po ziemi stąpają słonie i inne zwierzątka ,ponoć człowiek ma duszę ,może po to zeby kochać Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: pozwól sie kochać 03.06.11, 21:37 ble ble ble forum poezja to nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś