brezly 22.09.04, 07:39 Dawno nic o kotach towich nie bylo, przecie w sen zimowy nie zapadly. Skrobnij co bu nastroje maniakalno depresyjne z tym znad Isandii ida. Czemu jak wlasciwie tak sie upieram te Islandie zobaczyc, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 14:27 Mam sasiadke Islandke . Ma czym oddychac i blond wlosy. Corka jej Pippi Langstrump( bez "f" bo to po szfecku) wypisz wymaluj. Z charakteru, bo z wygladu to raczej grzeczna Madelaine. Siurprisa: dziecie 8-letnie ustawia stare konie z podworka na bacznosc i kaze im salutowac. Syn tez jest, 13latek. Kaprawy jakby i mniej udany. Taki tez ze nie wiadomo gdzie sie patrzy i czy o droge pyta. Cynizm i sarkastycznosc. Ta dzisiejsza mlodosc. Mozesz zatem jechac do Islandii, bo ich tam nie ma i wszyscy odetchneli z ulga ( na wyspie) jak ich wyjechano na placowke do Waszyngtonu. Ja nie oddycham z ulga, bo mnie drecza, ale popatrz, robie to dla Ciebie, B_Y, zebys na islandzkiej ziemi pobyt mial uslany rozami i zasiany makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufru! 22.09.04, 14:41 Aha, ty jak ten kotek Mrozak, paskuctffa sciagasz, Waat? Dzieki i tak, jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 14:57 brezly napisał: > Aha, ty jak ten kotek Mrozak, paskuctffa sciagasz, Waat? > Dzieki i tak, jednak. -----> portret Doriana Graya. Kotka kocham. Biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 14:41 Doceniam poswiecenie dla Sprawy. Przywioze Ci z Ojczyzny kropidlo. Z Francji buteleczke wody z Lourdes, w plastikowej stosownej flaszeczce, z odkrecana glowka. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 14:59 millefiori napisała: > Doceniam poswiecenie dla Sprawy. Przywioze Ci z Ojczyzny kropidlo. Z Francji > buteleczke wody z Lourdes, w plastikowej stosownej flaszeczce, z odkrecana > glowka. -----> znaczy ze postac bez jest wtedy glowy, jak sobie odkrece???? No poprosze! > Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 15:03 Jakos rzekla. Postac przejrzysta, glowa niebieska. MamaMillefiorowa kiedys zajechala tam i zwiozla. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 15:06 millefiori napisała: > Jakos rzekla. Postac przejrzysta, glowa niebieska. MamaMillefiorowa kiedys > zajechala tam i zwiozla. -----> Swieto Kradztwo. Co na to Radyjo? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 15:15 vaud napisała: > millefiori napisała: > > > Jakos rzekla. Postac przejrzysta, glowa niebieska. MamaMillefiorowa kiedy > s > > zajechala tam i zwiozla. > > -----> Swieto Kradztwo. Co na to Radyjo? A skad mam wiedziec? Jestem poza zasiegiem:))) i do mnie nie dociera, pewnie wszystko wsiaka w sasiednie wzgorze, gdzie rezydencja ambasady RP... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufru! 22.09.04, 15:16 Radyjo chce Syrene zmienic na NMP i dac jej Virtuti Militari a nie stworom mitycznym, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 15:18 brezly napisał: > Radyjo chce Syrene zmienic na NMP i dac jej Virtuti Militari a nie stworom > mitycznym, serio. --->no i wracamy do sw Jerzego, ktorego wtedy wykopsac, razem z jego mitycznym smokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufru! 22.09.04, 15:19 To nie byl smok. Patrz watek 'cysorz'. Blad w kopiowaniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 15:22 brezly napisał: > To nie byl smok. Patrz watek 'cysorz'. Blad w kopiowaniu :-) ---> ze jaszczurka? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 16:06 brezly napisał: > Ze szpinak. ---> a jakby z majonezem, to lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufru! 22.09.04, 16:12 vaud napisała: > brezly napisał: > > > Ze szpinak. > > ---> a jakby z majonezem, to lepiej? Co z majonezem? Szpinakowi nic nie pomoze. I nic nie zaszkodzi. Defoliantow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 16:23 brezly napisał: > vaud napisała: > > > brezly napisał: > > > > > Ze szpinak. > > > > ---> a jakby z majonezem, to lepiej? > > Co z majonezem? Szpinakowi nic nie pomoze. I nic nie zaszkodzi. Defoliantow!!! ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 21:51 vaud napisała: > brezly napisał: > > > vaud napisała: > > > > > brezly napisał: > > > > > > > Ze szpinak. > > > > > > ---> a jakby z majonezem, to lepiej? > > > > Co z majonezem? Szpinakowi nic nie pomoze. I nic nie zaszkodzi. Defoliant > ow!!! > > ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszosci. Wlaze na wage z Twojej, Vaud blizniaczko, strony. Uwielbiam szpinak. Jadam kilogramami. > > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufru! 23.09.04, 07:43 millefiori napisała: > vaud napisała: > > ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszosci. > > Wlaze na wage z Twojej, Vaud blizniaczko, strony. Uwielbiam szpinak. Jadam > kilogramami. I tak was lubie, nawet po tych wyznaniach. Sluchajcie nie pada dzis. Zaraz zanuce 'Amazing Grace'. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Amazing grace 23.09.04, 07:55 brezly napisał: > millefiori napisała: > > > vaud napisała: > > > > ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszos > ci. > > > > Wlaze na wage z Twojej, Vaud blizniaczko, strony. Uwielbiam szpinak. Jada > m > > kilogramami. > > I tak was lubie, nawet po tych wyznaniach. > Sluchajcie nie pada dzis. Zaraz zanuce 'Amazing Grace'. Brezly, milo mi, ze szczere wyznania uczuc do pewnej rosliny nie przeszkadzaja Ci w lubieniu nas, obu Blizniaczek. Odwzajemnie Ci sie radoscia, ze u Ciebie dzis nie pada, co zdaje sie jest kolejnym dowodem na to, ze w przyrodzie nic nie ginie, a chmury od Ciebie wlasnie strawersowaly lancuch Karpat i obecnie wyzymaja sie nad Buda. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 23.09.04, 18:44 brezly napisał: > millefiori napisała: > > > vaud napisała: > > > > ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszos > ci. > > > > Wlaze na wage z Twojej, Vaud blizniaczko, strony. Uwielbiam szpinak. Jada > m > > kilogramami. > > I tak was lubie, nawet po tych wyznaniach. > Sluchajcie nie pada dzis. Zaraz zanuce 'Amazing Grace'. -----> odwzajemniamy, chociaz nie mozemy sie zrewanzowac tarta ( ciastem) szpinakowa. > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 23.09.04, 18:43 millefiori napisała: > > > ------> ja tam szpinak lubie. Sie nie przejmam, zem w mniejszosci. > > Wlaze na wage z Twojej, Vaud blizniaczko, strony. Uwielbiam szpinak. Jadam > kilogramami. --------> a z galka z Muszkatu? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 15:20 To nie ulega najmniejszej watpliwosci. Miejsce jedyne. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 15:25 na wszelki wypadek powies dzyndzolki, postaw akwariumn przesun biurko przodem do drzwi, a lozko tylem, niebieskie do sypialni i lazienki, wszedzie krysztaly, lusterko nad oknem od ulicy, kwiatki o oblych lisciach i meble bez kantow. Potem juz z gorki. I zyli dlugo i szczesliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 16:03 wszystko zrobione, nawet to, ze z gorki... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Akwarium 22.09.04, 16:23 millefiori napisała: > Nie mam, z powodu kot. -> moga byc rybki malowane. chinczyckie zabobony fleksybilne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frufru! 22.09.04, 16:11 A zapraszam. Pokoj z widokiem na sosne moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 16:24 millefiori napisała: > A zapraszam. Pokoj z widokiem na sosne moze byc? ------> lubie. Jak jeszcze pachnie,(zywico) to raj! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Frufru! 22.09.04, 16:29 se nie dam 2 razy powtarzac; jak tylko sie uda, to sie udam. Odpowiedz Link Zgłoś