Dodaj do ulubionych

Udało się....

27.06.11, 09:46
Co się Wam udało? W życiu, lub może krócej, powiedzmy w ciągu ostatniego roku. Szeroki temat, mający na celu podbudowanie oraz podsumowanie. Każdy coś tam w swoim życiu zakłada, a potem różnie bywa z realizacją założeń. Czyli czy jest coś z czego jesteście na dzień dzisiejszy dumni i możecie powiedzieć sprawa załatwiona, zamknięta...pozytywnie?
Obserwuj wątek
    • allerune Re: Udało się.... 27.06.11, 10:49
      wycisnąłem 100 na ławeczce :)
    • maly.jasio Udało się.... na 3/4 :) 27.06.11, 11:07
      Dawno temu zapragnalem poznac i porozmawiac z czterema wybitnymi osobistosciami - znanymi w Polsce i poza Polska.

Z trzema mi sie udalo. Wszyscy byli przemili i te rozmowy czesto rozpamietuje.

Tylko, hollender, jeden Gorbi jest nadal poza moim zasiegiem :)

• manna_poranna Re: Udało się.... 27.06.11, 18:13
      udało mi się nie zwariować.

To już coś.
      • amanda-lear Re: Udało się.... 27.06.11, 22:02
        Manna mi też;) Chociaż nie ukrywam łatwo nie jest:)
    • qqbek Re: Udało się.... 27.06.11, 18:21
      Udało mi się.
      Udało mi się utrzymać firmę na rynku, choć konkurencja ostra.
      Udało mi się utrzymać dom i siedlisko w dobrej formie.

I, co najważniejsze...
      Udało mi się spłodzić "następcę/następczynię tronu" (jeszcze nie wiemy, co wyjdzie:).
      Rok udany, choć 19 czerwca zeszłego roku miałem prawie fatalny (poważny wypadek drogowy).
    • showmessage Re: Udało się.... 27.06.11, 21:42
      Któregoś dnia rano się obudziłem i stwierdziłem, że osiągnąłem już wszystko co było w planach. Co dalej? Zapanować nad światem? Przez chwilę byłem urzeczony tym pomysłem, ale po głębszym zastanowieniu przewróciłem się na bok i zasnąłem dalej. Straciłbym za dużo czasu na porządkowanie tego bałaganu. ;)
      • leziox Re: Udało się.... 27.06.11, 21:58
        Skopalem tylek temu ktoremu chcialem to zrobic juz od lat.
        • amanda-lear Re: Udało się.... 27.06.11, 22:03
          Lezio gratulacje...ktokolwiek to był;)
      • amanda-lear Re: Udało się.... 27.06.11, 22:11
        No tak, niektórzy to mają szczęście:) Osiągnęli już wszystko Show, jak to się robi? Przyjdę na korki do Ciebie:)
        • showmessage Re: Udało się.... 27.06.11, 22:48
          Zawsze uważałem, że czytelna komunikacja to podstawa. Trzeba poczekać, aż ktoś utoruje drogę. Następnie wejść do jego gabinetu i powiedzieć: "Z pokoju są dwa wyjścia, przez okno i przez drzwi. Okno jest na 10 piętrze, a w drzwiach stoję ja. Teraz porozmawiajmy..." Zadziwiające ile można osiągnąć mówiąc ludziom takie wydawałoby się oczywiste rzeczy.... ;)
          • amanda-lear Re: Udało się.... 27.06.11, 23:53
            to się nazywa ...siła argumentu;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka