ivana 16.07.11, 16:36 Jestem Wrozką pomocną potrzebujacym....Moze czytasz moj post bo mnie potrzebujesz? Nie ma przypadkow...sa znaki...potrafisz je rozpoznawac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio to sie dobrze sklada 16.07.11, 16:51 ivana napisała: > Jestem pomocną potrzebujacym....Moze czytasz moj post bo mnie potrzebuje sz? - Oj. Strasznie potrzebuje. I to teraz i zaraz. bo potrzebujacy jestem. a potem mozesz mi troche opowiedziec o TWOJEJ przyszlosci. lubie gejsze-intelektualistki Znajomosc mojej przyszlosci mnie nie interesuje. Lubie sie mierzyc z nieznanym. Nie ma przypadkow... - wiem. sa znaki...potrafisz je rozpoznawac? znaki na papierach wartosciowych - tak. i ta umiejetnosc mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 22:53 Jestem 5 wcieleniem św. Gudrun Wścibskiej - rozmasujesz mi plecki? Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 22:57 Nie garb sie tak to plecki nie będą Cie bolec. Polecam dobrego kręgarza Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:01 Akurat to prawda. Na Twoim zdjeciu w profilu czekasz aby Ci skrzydla wyrosly?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:06 Etap skrzydeł już za mną, nie wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:29 Nie wiem, nie stawiam kart bez pozwolenia osoby ktorej wrozba mialaby dotyczyc.. Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:06 ja nic nie potrzebuje..ale dreczy mnie jedno pytanie.Nie wiem czy wypada je tu zadac..ee a niech tam aniolku powiedz jesli to nie tajemnica profesji - idzie z tego wyzyc,utrzymac rodzine.Zawsze mnie kusilo kupic talie kart i dawac popisy wlasnej wirtuozerii,bo w te klocki bylem zawsze dobry nasz nauczyciel z podstawowki mawial mi ze jesli do czegos mam smykalke to tylko do kart...he..he wiele razy lapal nas jak gralismy na przerwach w bache albo oczko. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:28 Adoptowany Tarot to nie to samo co karty do gier hazardowych... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:31 No prosze.Panna Ivana od 10 lat na forach. Fakt,tylko aniol sie mógl tutaj tak dlugo uchowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 16.07.11, 23:35 Leziox to podobnie jak Ty, niepradaz? ;-) Jak ten czas leci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jestem Wróżką-Aniołem 17.07.11, 00:07 Oj leci leci,nim sie czlek obejrzal,juz ma mroczná przeszlosc za soba i za spowiednika lub aniola robic mu trza... Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 17.07.11, 09:42 Leziox ja sie do niczego nie zmuszam, to co robie mnie uszczesliwia i daje morze satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jestem Wróżką-Aniołem 17.07.11, 11:31 Do niczego zmuszac sie nie musisz,ale jakas tam funkcje przez "bycie aniolem " pelnisz i skoro ci z tym az tak dobrze-no to dobrze. Czego chciec wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: Jestem Wróżką-Aniołem 18.07.11, 13:13 ivana, poczułem ten znak i jestem, pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Jestes tym jedynym Aniołem 18.07.11, 15:22 ivana napisała: > Leziox, buziak;-) To moze cos wiecej, niz tylko buziak. ? To potem te wrozby jakos przeslysze i przecierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestes tym jedynym Aniołem 18.07.11, 16:53 Proponujesz cos maly jasiu? Wyloz kawe na ławe po mesku jak potrafisz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jestes tym jedynym Aniołem 18.07.11, 23:34 Jasio jak to Jasio,zazdrosny az piszczy. A ja tam z buziaka zadowolony jezdem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestes tym jedynym Aniołem 19.07.11, 09:30 Leziox to masz jeszcze jednego buziaka na poczatek milego dnia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka_pl Re: Jestem Wróżką-Aniołem 21.07.11, 11:30 witaj nie wiem czy to zart czy nie ale jestem tak zdesperowana ze postanowiłam napisac...powiedz na jakiej zasadzie wróżysz??mozesz zobaczyc cos u mnie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Jestem Wróżką-Aniołem 18.07.11, 17:56 Skoro taka z ciebie magiczka to zrób mi loda po tcp/ip Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 08:33 ivana napisała: > Jestem Wrozką pomocną potrzebujacym....Moze czytasz moj post bo mnie potrzebuje > sz? Nie ma przypadkow...sa znaki...potrafisz je rozpoznawac? No już, już, nie kompromituj się tymi bzdurami - na babskich forach może wzbudzisz zainteresowanie tarotem, tutaj tylko jeżeli chodzi ci o takiego aniołka: imgur.com/BNkuZ Odpowiedz Link Zgłoś
lil-ka Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 10:45 wróżysz oczywiście za niewielka oplata? a powiedz mi, jak odbywa się stawianie tarota online, skad wiesz komu stawiasz karty? Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 11:32 Lilka pisz pytania na moj priv jesli jestes zainteresowana ivana@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc I tak się właśnie zarabia na naiwnych :) 19.07.11, 12:34 ivana napisała: > Lilka pisz pytania na moj priv jesli jestes zainteresowana > ivana@gazeta.pl Pisz, pisz. Cyga... znaczy ivanka prawdę powie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_trzecia Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 15:13 jakie usługi świadczy wróżka to wiem ale jaka jest oferta anioła ? Co robią anioły? Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 16:18 Jedna trzecia przeciez znasz odpowiedz na swoje pytanie...nie potrzebujesz do tego mnie... Sciskam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_trzecia Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 17:24 Gdybym znał odpowiedź, to bym nie pytał. Widziałem dużo, ale anioła to jeszcze nie widziałem, więc się zaciekawiłem nieco. Poza tym to "ściskam ciepło" - tak to mógłbym powiedzieć tylko komuś, z kim łączy mnie coś intymnego, ale cóż, każdy pisze co chce, to tylko stukanina w klawisze, tyle, że nie wiem, czemu taka maniera ma służyć. Na razie, że internetowy anioł to chyba zabija nadmiar wolnego czasu, bawiąc się w jakiegoś psychologa i prowokując :) a sam nic treściwego nie napisze, coby nieco udowodnić swoje ponadnaturalne predyspozycje. harmless fun. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 17:35 Jedna Trzecia byc moze nie mam takiego daru wyslawiania sie na forum jak Ty wiec chyle czola. Wierzymy w to co chcemy bo mamy wolna wole. Nie jestem tu po to zeby udowadniac ze jestem aniolem tylko stwierdzilam ze nim jestem i nie wymaga to ode mnie potwierdzenia w bezliku przykladow. Albo sie w cos wierzy albo nie, to jest sfera duchowa a nie materialna i namacalnie tego nie poczujesz, wiec moje tlumaczenia poddawalbys w watpliwosc i nasza dyskusja poszlaby w niewlasciwym kierunku, niepotrzebnym ani Tobie ani mnie I tak Cie sciskam cieplo, nawet jak sie krzywisz czytajac moje slowa, zbyt intymne dla kogos kto boi sie bliskosci bo bliskosc moze ranic w pewnych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_trzecia Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 21:18 Wróżko anielska... Bliskość przez internet i jeszcze w dodatku na forum - to ma mniej więcej taką wartość jak kamień "misiowy": - /.../ kamyk o który Pan prosił, z Jeleniej Góry przywiozłem - z Jeleniej??? - z Jasnej Góry oczywiście - pamiątka - Pan wie, kto po nim stąpał... Również ściskam ciepło i najsłodsze buziaki przesyłam, całusków sto dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 21:25 Jedna_trzecia...zaczoles zaczepnie jak przewidywalam ale milo sie zastopowales i sympatycznie skonczyles, wykonales prace nad soba, mimo, ze nie chciales.. Pozdrawiam Inteligentnego Mężczyznę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 22:20 Ja tu wlasciwie tylko w sprawie tego buziaka. Kiedy moge go odebrac? Odpowiedz Link Zgłoś
ivana Re: Jestem Wróżką-Aniołem 19.07.11, 22:59 Leziox , jutro o 12.45 (mam przerwe to wyskocze z Toba na kawe;-), tylko chyba musisz przyjechac do centrum Warmii i Mazur, czy nadal jestes zdecydowany?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka_pl Re: Jestem Wróżką-Aniołem 21.07.11, 11:35 witam nie wiem czy ten post to zart czy nie ale jestem tak bardzo zdesperowana ze postanowilam napisac....w jaki sposob wrozysz??czy widzisz cos u mnie...???podaje meila mikka_pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś