andrzejek4747 08.08.11, 19:30 ...jak w temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 07:05 Nie jestes jeszcze w temacie? Streszcze ci. Statystyczna forumowiczka to kobieta wyzwolona. Swietnie sobie radzaca, pelnymi garscmi zycie chwytajaca. Dynamiczna , wyksztalcona, inteligentna, elastyczna, ekologiczna, ekumeniczna. Niebanalna ale i taka z ktora mozna samochody krasc (jest zbyt postepowa zeby krasc konie jak jakis wiesniak!). Interesuje sie awangardowa kultura, wlokiennictwem, gobelinami, kinem offowym. Zna 3 jezyki obce (ba, niektore wybitne poliglotki potrafia powiedziec "przespisz sie ze mna?" nawet 5ciu czy 6ciu jezykach) Lubi kuchnie orientu, muzyke balkanska, seks francuski, taniec hinduski. Statystyczna forumowiczka, rzuca blyskotliwe mysli na forum ze swojego smartfona, zbiegajac ze sluzbowego lanczu na gorze Mariotta do podstawionego cadilacca, rzucajac powloczyste spojrzenie przystojnemu szoferowi (patrz, scenka rodzajowa z reklamowki dezodoranu dla nowoczesnej swini). Dlugo by pisac, a slow i tak nie stanie by nakreslic sama sylwetke, o aureolce nie wspominajac. Ah, najwazniejsze, oczywiscie faceci sie jej panicznie boja bo jest zbyt szalowa! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 07:08 Oooo - cudowne masz to wyobrażenie;)))) Z tego twojego wyobrażenia, to tylko "francuska milość";) pasuje. Nie powiem jednak, ze nie chciałabym szofera z cadillaciem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 07:10 No to mozesz mi obciagnac jak tak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 07:13 poprioniony napisała: > No to mozesz mi obciagnac jak tak lubisz. ________________________________ przedstawiciel 'typowego forumowicza" :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 10:00 UUU to ja nie jestem statystyczną forumowiczką :/ Nie jestem kobietą wyzwoloną, Nie radze sobie świetnie, Nie chwytam życia pełnymi garściami, Nie jestem dynamiczna, Mogłabym być lepiej wykształcona, Mogłabym być bardziej inteligentna, Nie jestem elastyczna ani trochę, Nie jestem ekologiczna chyba, Nie jestem ekumeniczna, Nie jestem niebanalna, Nie można ze mną kraść samochodów, koni, świń, krów, komarów mimo iż jestem wieśniaczką. "Interesuje sie awangardowa kultura, wlokiennictwem, gobelinami, kinemoffowym. " że czym? "Zna 3 jezyki obce " ile?!!! ""przespisz sie ze mna?" nawet 5ciu czy 6ciu jezykach" to jest tyle języków na świecie? Nie lubię kuchni orientu, Nie lubię muzyki bałkańskiej - w życiu takiej nie słyszałam. Seks francuski - eeee,yyyy co tam jest dalej..aaa taniec hinduski Nie lubię tańca hinduskiego - doprawdy śmieszny jest. Nie rzucam błyskotliwych myśli i nie mam smartfona. Zmęczyłam się już. Pogadamy innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
elito Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 11:23 oooo! to chyba troche sie ktos pomylil nic z tych rzeczy mnie nie interesuje niestety i taka nie jestem ale nie powiem jaka jestem bo za duzo by o mnie wiedzieli a kobieta musi byc tajemnicza troszeczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 17:44 do tych wszystkich nie dodalabym jesczez ze - nie znasz pojecia sarkazm;) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 12:00 zapomniałeś dodać, że ma 50kg/170cm i duże D Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 19:05 Ja co prawda od niedawna na forum, ale niemal wszystko zgadza się. Drobne, nieistotne szczegóły to: nie muzyka bałkańska, a Stockhausen i Xenakis, a z tańca to pogo. Zapomniałeś tylko dopisać, że statystyczna forumowiczka stanowczo zaprzeczy Twojemu opisowi. poprioniony napisała: > Nie jestes jeszcze w temacie? Streszcze ci. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 21:27 A to pogo to przy Stockhausenie czy przy Xenakisie tańczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 23:39 Do tańca to Cage 4'33 albo Iggy Pop :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 23:42 Polecam walca przy Merzbow. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 23:55 Walca prędko nauczyć się muszę, narazie to tylko czuję się rozwałkowana przez Dumitrescu. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: typowa forumowiczka to... 11.08.11, 00:14 To może tango do Cesara Bolanosa? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: typowa forumowiczka to... 11.08.11, 00:25 W tango pójdę niedługo, póki co nieśmiało nóżką kręcę, jak mi Scelsi zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: typowa forumowiczka to... 11.08.11, 00:47 A ja nie w tany tylko do łoża wraz z Pauline Oliveros. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: typowa forumowiczka to... 11.08.11, 00:55 To sen błogi być powinien, mi już Morton Feldman przygrywa, gdy głowę do poduszki przykładam. Dobranoc zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
organza26 Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 11:17 W warszaffce się chyba jakiś czas mieszkało, co? Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 15:55 Może to nie o forumowiczce, ale tekst mistrzostwo świata. Muszę to sobie gdzieś zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: typowa forumowiczka to... 13.08.11, 14:28 poprioniony napisała: > Nie jestes jeszcze w temacie? Streszcze ci. > Statystyczna forumowiczka to kobieta wyzwolona. Swietnie sobie radzaca, > pelnymi garscmi zycie chwytajaca. Dynamiczna , wyksztalcona, inteligentna, > elastyczna, ekologiczna, ekumeniczna. Niebanalna ale i taka z ktora mozna > samochody krasc (jest zbyt postepowa zeby krasc konie jak jakis wiesniak!). > Interesuje sie awangardowa kultura, wlokiennictwem, gobelinami, kinem > offowym. Zna 3 jezyki obce (ba, niektore wybitne poliglotki potrafia > powiedziec "przespisz sie ze mna?" nawet 5ciu czy 6ciu jezykach) > Lubi kuchnie orientu, muzyke balkanska, seks francuski, taniec hinduski. > Statystyczna forumowiczka, rzuca blyskotliwe mysli na forum ze swojego > smartfona, zbiegajac ze sluzbowego lanczu na gorze Mariotta do podstawionego > cadilacca, rzucajac powloczyste spojrzenie przystojnemu szoferowi > (patrz, scenka rodzajowa z reklamowki dezodoranu dla nowoczesnej swini). > Dlugo by pisac, a slow i tak nie stanie by nakreslic sama sylwetke, o aureolce > nie wspominajac. > Ah, najwazniejsze, oczywiscie faceci sie jej panicznie boja bo jest zbyt szalow > a! > Kimkolwiek jesteś Aj lawju. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 13:10 osoba z za dużą ilością wolnego czasu + niekontrolowany dostęp do netu. Ale to dotyczy zdaje się obu płci. Innych cech szczególnych nie dostrzegam. Natomiast u panów forumowych widzę wyraźny sznyt pozytywistyczny - niosą kaganek oświaty z niesamowitym uporem. Lubują się w edukowaniu. Koniki to: - dobre samopoczucie kobiet - wybić im to z głowy i wytłumaczyć, że są głupie i kompletnie do niczego, - kłopoty w związkach kobiet - raz na zawsze uświadomić, że to zawsze ich wina, - pożycie seksualne - idź bejbe na całość. I tak do ... znudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
amancjuszka Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 13:14 to stara panna szukajaca milosci swojego zycia na forum, ale faceci to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 13:17 amancjuszka napisała: > to stara panna szukajaca milosci swojego zycia na forum, ale faceci to samo. Zgadzam się, że faceci tu to same stare panny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nammkha Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 13:45 Rzeczywiście to osoba, która ma dużo czasu wolnego i dostęp do netu. Sama bym nie siedziała na tym forum jeśli nie spełniałabym kryteriów 1 i 2. A tak poza tym to każda jest inna i lubi co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tylko jedno: 09.08.11, 15:24 typowa forumowiczka to kobieta umiejaca dobrze obslugiwac komputer (chociaz zdarzaja sie wyjatki :) i to wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: tylko jedno: 09.08.11, 15:35 Typowa forumowiczka to kobieta z dużym poczuciem humoru imająca duzy dystans do typowych forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: tylko jedno: 09.08.11, 15:46 black-sandra napisała: > Typowa forumowiczka to kobieta z dużym poczuciem humoru imająca duzy dystans do > typowych forumowiczów :) ale chyba nie ta z FK :) tam wiekszosc tekstow zaczyna sie od : - on mnie porzucil i dlaczego ? - co on chcial przez to powiedziec, gdy powiedzial ? a konczy na: - co robic ? - pomozcie, bo chyba zrobie sobie krzywde !!! Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: tylko jedno: 09.08.11, 16:08 gocha033 napisała: > ale chyba nie ta z FK :) Nie no wez FK się nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 17:34 andrzejek4747 napisał: > ...jak w temacie.. Andrew, Pewnie Ci chodzi o typową forumkę z FMu.... jest to: stara brzydka baba z cellulitem gdzie poadnie i zmarchami oraz siwiznami po przejściach co to jej się zdaję wciąż rącza łanią być na jelenia polująca czegow tym gąszczu nie dojdziesz...po trzeźwemu.... Twe zdrowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 12:09 Znów się Mariuszku upiłeś....a potem nam lat, zmarszczek i siwych włosów dodajesz...o cellulicie nie wspomnę;) A średnia wieku forumowiczek jednak jest niższa niż zakładasz;) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 12:47 amanda-lear napisała: > Znów się Mariuszku upiłeś....a potem nam lat, zmarszczek i siwych włosów dodaje > sz...o cellulicie nie wspomnę;) A średnia wieku forumowiczek jednak jest niższa > niż zakładasz;) Buźka Mandzia, To dodawanie to dla równowago po po alku mam takie piękne wizje, że wszystkie jesteście tak cudowne i piękne że dla bezpieczeństwa i równowagi muszę sobie trochę zochydzić was... niesłusznie oczywiście...:) ale praktycznie :)... To kiedy mi pokazesz swe oblicze i cellulit w realu? sie doprosić niemogę....zgrywasz sie na jakąś niedostepną czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: typowa forumowiczka to... 10.08.11, 20:40 Mario, ja nie zgrywam niedostępnej, ja nią jestem...Z każdym dniem coraz bardziej. A życie mi ucieka i zmarszczek przybywa...o cellulicie nie wspomnę;) Ps. Jak mi się odmieni, nie omieszkam Cię zawiadomić... Na razie nie pij tyle, bo się martwię o Ciebie...buźka;) Odpowiedz Link Zgłoś
bylosobie_zycie Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 22:01 odpowiednik osobnika płci odmiennej typowego forumowicza:P Odpowiedz Link Zgłoś
bury_111 Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 22:47 Po co Tobie typy? Kiedy masz typy - tracisz kontakt. Z drugim człowiekiem. Tutaj są ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumperka801 Re: typowa forumowiczka to... 09.08.11, 23:02 typowa forumowiczka to ja :) wiadomo niesforne.pl jestem ciekawa ludzi, otwarta na ludzi, czas poświęcam ludziom... typowa forumowiczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Ja wiem 10.08.11, 16:22 Typowa forumowiczka ma na imię Marta, ma 29 lat, mieszka w Zgierzu, jeździ Yarisem albo Pandą, studiowała polonistykę, ale pracuje jako asystentka sekretarki w ZPHU "Gumex" - czyli w fabryce wentyli do rowerów. Szefa nigdy nie ma bo ma kochankę więc forumowiczka ma w ch#uj czasu, żeby siedzieć w necie i pisać głupoty. A pisze zazwyczaj o tym, że: - chłopak dorzucił mi strychniny do pierogów=czy to oznacza, że mnie już nie kocha tak jak przed ślubem? - widziałam mojego chłopaka jak się bzykał z inną dziewczyną=czy to oznacza, że ma inną dziewczynę? - gdzie poznać fajnego chłopaka=bo wszyscy zajęci? - chłopacy=lubicie niskie brunetki o żydowskich korzeniach czy też nordyckie blondynki co wpier#dalają chałkę w szabas? - mój kolega z pracy wylał na mnie kompot wiśniowy=czy to oznacza, że mnie kocha? - jestem super atrakcyjna, mam ekstra figurę i 500 darmowych minut w Playu, a chłopacy mnie nie podrywają=czy to oznacza, że boją się fajnych kobiet? - gdzie poznać fajnych chłopaków=bo nadal nie umiem znaleźć a mam już 49 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ja wiem 10.08.11, 16:40 potwor_ w odpowiedzi na Twoj post o,,,,,,, ,,,, itd,,, itp,,,,, przez _ski Poznac mozna ze zjezdzasz z Tournia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ja wiem 10.08.11, 16:47 kalllka napisała: > potwor_ > w odpowiedzi na Twoj post o,,,,,,, > ,,,, itd,,, > itp,,,,, > > przez _ski Poznac mozna ze zjezdzasz z Tournia. Kajuś ma miła...jak zwykle z gografią Rzeczypospolitej Ci na bakier....... Potworski napisał w dechę i do rzeczy w samej rzeczy...o co kaman ? ech swoją drogą nie lubie kobiet z torunia - porażka...samem stare pierniki z lukrowanm krzyżem na białem płaszczu Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ja wiem 10.08.11, 17:25 nie mow do mnie jusKa. nic nie na bakier tylko tylko przeczytaj go. nocheinmal lubie wszystich nawet z tych ktorzy wyrazaja siebie bez lustra bialem na czarnem Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ja wiem 10.08.11, 18:26 kalllka napisała: > nie mow do mnie jusKa. > > nic nie na bakier tylko tylko przeczytaj go. nocheinmal > > lubie wszystich nawet z tych ktorzy wyrazaja siebie bez lustra bialem na cza > rnem Przeca Cie to nie łobraza...chyba...se będę Cie nazywał jak mnie sie podoba....a poza tym tak Ci sia tylo zdaja... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Ja wiem 10.08.11, 18:17 kalllka=podyskutowałbym z tobą, ale zgłoś się do mnie w momencie, kiedy twoje posty nabiorą znamiona logicznych i przestaną przypominać instrukcję obsługi ipoda przetłumaczoną z chińskiego na polski(?) przez internetowy translator. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Typowa forumowiczka to... Polka 11.08.11, 10:32 Typowa forumowiczka to... Polka, bo to forum w języku polskim. Reszta to durne stereotypy, których próbują się doszukać osobniki, które cały świat chciałyby wyliczyć matematycznie. A każdy człowiek to indywidualność i nie da się zastosować żadnego szablonu do forumowiczek. Jedynie Lenin próbował widzieć cały naród jako stado identycznych baranów (i owiec). Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ja wiem 11.08.11, 15:03 moze i podyskutowalbys gdybys mial na tyle rozumu by nie stawiac warunkow zanim sie nie przekonasz, zes samemu- chinski xphon. se Przemysl te mysl lub oraz wszystko co ci wychodzi z glowy- zanim zapodasz ( w podtexie) i w rozklad jazdy ( pociagow) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Ja wiem 12.08.11, 16:37 kalllka ja wiem, ze się starasz, ale to co piszesz to ciągle jest trudny do odszyfrowania bełkot. kalllka napisała: > moze i podyskutowalbys gdybys mial na tyle rozumu by nie stawiac warunkow zani > m sie nie przekonasz, zes samemu- chinski xphon. > > se Przemysl te mysl lub oraz wszystko co ci wychodzi z glowy- zanim zapodasz > ( w podtexie) i w rozklad jazdy ( pociagow) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ja- wiem 12.08.11, 18:00 tworski, tobie sie juz tak poprzewracalo, ze pierwej nie umiesz. bez overu. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Ja wiem 12.08.11, 15:22 Ha,haaaaaaaaaaaaaaaa Genialne :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: typowa forumowiczka to... 11.08.11, 19:37 andrzejek4747 napisał: > ...jak w temacie.. pytana na forum...zawsze zjawiskowo piękna, bogata itd itp...:D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: typowa forumowiczka to... 13.08.11, 12:48 ...dzisiaj wyczytane...w gazecie INFOTIPS...typowa forumowiczka to coraz czesciej mezatka...znudzona codziennym zyciem...czesto szukajaca kochanka...samodzielna...przy kasie...niezalezna...nowoczesne poglady (ja bym je okreslil jako ku..re...wskie )...wyksztalcona...ze sredniego badz duzego miasta...do lat 40--u... Odpowiedz Link Zgłoś
astrofan Re: typowa forumowiczka to... 13.08.11, 22:17 po pewnym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że mamy do czynienia z paradoksem, otóż pytanie o typowe forumowiczki sugeruje iż są także nietypowe, jak je odróżnić? należy mieć jakieś kryterium co wydaje się proste, ale czy na pewno? więc aby stwierdzić jaka jest typowa forumowiczka należy mieć kryterium odróżniania, w tym celu należy wziąć pod uwagę wpisy typowych i zidentyfikować ich cechy wspólne co da nam profil/kryterium typowości... ale ... jak wybrać które są typowe skoro dopiero szukam kryterium odróżniania? typowe nie istnieją?, nietypowe zresztą także? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: typowa forumowiczka to... 13.08.11, 23:10 ...za punkt wyjsciowy bierzmy wiec wypowiedz poprionionego...druga od gory...i dopiero wtedy mozemy porownywac...se tak mysle...ale moge sie mylic.. Odpowiedz Link Zgłoś