10.08.11, 08:38
Wiem że to nie męskie, ale pytanie dotyczy roślin. Co raz częściej mężczyzna prowadzi samodzielne gospodarstwo domowe. Wiem, że męski dom kojarzy się raczej ze ścianami wytapetowanymi plakatami z roznegliżowanymi blondynami i z podłogami usłanymi puszkami po piwie, ale jakaś część mieszka zapewne po ludzku. Wy, mężczyźni, jakie rośliny ozdobne uprawiacie w domu?
Obserwuj wątek
    • bury_111 Re: Kwiaty 10.08.11, 11:31
      Pleśń. Ujmuje mnie jej delikatność.
    • muszu155 Re: Kwiaty 10.08.11, 15:51
      Zaraz posypią ci się odpowiedzi właśnie typu pleśń, krzaki, grzyby itp.
    • allerune Re: Kwiaty 10.08.11, 17:28
      zwykle żadne, chyba że właściciel mieszkania zostawił jakąś w "spadku", to wtedy się od czasu do czasu wleje jakąś resztkę wody :)

ps. nazw tych krzaków nie znam
    • e-no-kolego Re: Kwiaty 10.08.11, 17:32
      Nie lubię plakatów odkąd skończyły się nastoletnie wybryki i myślenie. Teraz mieszkano jest czyste i jak znajdzie się osoba, która ma takie potrzeby to pozwolę coś zachodować... :)
    • mechanik.z.pomu Re: Kwiaty 12.08.11, 21:05
      A miałem kiedyś taki kwiatek, jak mieszkałem tam, gdzie wolno mieć taki kwiatek, ale ci nie powiem, co to był za kwiatek, bo go w Polsce mieć nie wolno.
    • czlowiek_lesny Re: Kwiaty 12.08.11, 22:45
      mam... świeżą bazylię w kuchni :D
    • racjonalne-oszczedzanie czemu nie męskie? szczególnie akwariowe są męskie 12.08.11, 23:45
      1. Męskie, męskie... najlepsi ogrodnicy to faceci i to fakt

2. lubię uprawę roślin akwariowych + samo akwarium ma się rozumieć
      to typowo męskie hobby, samczo-terytorialne, bo tu chłop kreuje własny mikro-świat, gdzie jest panem i władcą

kiedyś sobie znów założę akwarium

3. Lubię sukulenty, kaktusy

4. Jakoś nie widziałem geja, co by coś uprawiał
      • elito Re: czemu nie męskie? szczególnie akwariowe są mę 13.08.11, 06:44
        Jestem kobieta ale moge ci doradzic w meskim wydaniu najlepiej sprawdza sie kaktusy rzadko trzeba je podlewac i widzialam je u kolegi ktory mieszkal sam kiedys teraz ma zone i polece ci jeszcze skrzydlokwiat jest zielony a na wiosne pieknie zakwita jakby takimi bialymi kaliami sam ci powie ze chce wody ,wtedy opadaja mu liscie jakby byl smutny jesli go podlejesz po chwili ozywa
        • leziox Re: czemu nie męskie? szczególnie akwariowe są mę 13.08.11, 07:16
          Posiadam koty,wiec niestety nic w domu nie rosnie poniewaz nie ma prawa.
        • racjonalne-oszczedzanie Re: czemu nie męskie? szczególnie akwariowe są mę 13.08.11, 10:10
          no właśnie przed urlopem wykończyłem skrzydłokwiata :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka