Dodaj do ulubionych

Chopcy, wypytujecie laski o byłych?

27.08.11, 21:36
Tak się tylko pytam, bo Józek idzie w zaparte, a zawsze wydawało mi się, że to tylko kobiety chcą wiedzieć, kogo wcześniej dotykał ich facet. Panowie raczej nie wypytują o takie rzeczy. A może jednak?
Józio, Twoją opinię już znamy ;)
Obserwuj wątek
    • ferro2 Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 21:44

• bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 21:46
        Mam podobnie ;)
      • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 22:59
        A jeśli byłby prawiczkiem i po prostu zależało by mu na kobiecie z w miarę skromną przeszłością?
        • bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 23:17
          Małpa :p
          • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 23:29
            Jesteś nietolerancyjna :P
            • bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 23:33
              Ja?! Skąd! Nie mam nic przeciwko małpom :)))
              • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 23:38
                Ale miła jesteś :P
                • bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 27.08.11, 23:44
                  :)
                  • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 28.08.11, 00:45
                    Z mojej strony to była ironia :P
                    • bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 28.08.11, 00:48
                      Wiem, Słoneczko :)
                      Spać iść miałeś :p
                      • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 28.08.11, 12:24
                        Ale ładnie się do mnie zwracasz :)
    • wielki_czarownik Jest pewna prosta zasada 28.08.11, 15:12
      Zarówno dama jak i dżentelmen nie mówią o swoich byłych, a jeżeli już to ogólnikowo, bez szczegółów i tylko dobrze. Mało co mnie tak odstrasza, jak babka opowiadająca, jaki to jej poprzedni był beznadziejny. Później się rozstaniemy i co? Będzie opowiadać kolejnemu fagasowi, jaki to ja byłem "be"?
      • gocha033 babski sposob uogolniajacego myslenia 28.08.11, 16:39
        wielki_czarownik napisał:

> Zarówno dama jak i dżentelmen nie mówią o swoich byłych, a jeżeli już to ogólni
        > kowo, bez szczegółów i tylko dobrze. Mało co mnie tak odstrasza, jak babka opow
        > iadająca, jaki to jej poprzedni był beznadziejny. Później się rozstaniemy i co?
        > Będzie opowiadać kolejnemu fagasowi, jaki to ja byłem "be"?

gdyby o wszystkich ex tak mowila- to byloby podejrzane.
        jezeli jednak ktorys z nich zachowal sie malo elegancko, puscil sie z inna itd...
        to nie ma prawa tego powiedziec ?
        • podejrzany-o-spisek Re: babski sposob uogolniajacego myslenia 29.08.11, 09:37
          Mężczyzna z natury jest zaborczy. Gdzieś tam w głowie ma świadomość, że jego partnerka miała innych. Ale po co, ma sobie co chwila uświadamiać, że przednim byli inni.

Jeżeli jednak dopytuje się, to znak że coś z nim nie tak.
          • gocha033 Re: babski sposob uogolniajacego myslenia 29.08.11, 09:54
            podejrzany-o-spisek napisał:

> Jeżeli jednak dopytuje się, to znak że coś z nim nie tak.

to wlasnie mialam na mysli :)
        • wielki_czarownik Ale po co? 29.08.11, 10:16
          Nie można po prostu powiedzieć "zachował się nie fair" albo "nie wyszło nam"?
    • lepian4 Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 29.08.11, 09:51
      Ja chetnie bym sie spytal, ale przy tym potoku slow jestem wdzieczny, gdy moja luba zarejestruje "dzien dobry" .
      • bzz_bzz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 29.08.11, 22:06
        :D
    • krzysio.meczywor Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 29.08.11, 10:06
      jak chca sie podzielic to niech sie dziela, ale zeby zaraz WYPYTYWAC
    • user0001 Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 29.08.11, 13:22
      Po co? Jeśli jest coś o czym chciałaby bym wiedział, to sama mi powie.
    • szybiarz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 13:58
      nie oszukujmy się, przeszłość partnera jest ważna i żadne pierd******, że ludzie się zmieniają tego nie zmieni, powołam się na przykład instytucji, która ma 2 tys. lat, według niej można unieważnić małżeństwo jeśli zatai się przed małżonkiem np. pobyt w więzieniu, chorobę psychiczną czy weneryczną, więc niech "damy" się nie obrażają jeśli facet pyta kobietę o przeszłość, jeśli wierzy, że puszczalska źle wychowa ich córkę czy syna to chyba ma prawo wiedzieć z kim spędzi resztę życia i czy wychowa normalnego człowieka, każda dziewczyna też by zwątpiła w związek z facetem jeśli by się dowiedziała po ślubie, że siedział za zabójstwo albo za molestowanie dzieci..... bez hipokryzji, moja znajoma po ślubie i hucznym weselu dowiedziała się, że jej mąż ma już 2 dzieci, czy to było w porządku?
      • wersja_robocza Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 14:21
        Ale zatajenie dzieci czy konfliktów z prawem to chyba ciut inna przeszłość niż liczba facetów albo kobiet? Czy taka sama?
        • szybiarz Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 15:27
          zależy kto ma jakie priorytety, jeśli ktoś pyta to powinien dostać prawdziwą odpowiedź i nie ważne czy kogoś ona zszokuje czy nie (konflikty z prawem większe czy mniejsze ma każdy ale nie każdy zostaje skazany), jeśli Twój facet miałby zamiast 5, 500 partnerek, jest różnica czy nie?
          • wersja_robocza Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 20:39
            W kolizję z prawem nie wchodzi każdy, nie mówiąc już o wyrokach.
            Co do liczby... na razie żadna mnie nie zszokowała. Dużo istotniejszą informacją by było, czemu się rozstał albo czemu skąd pęd do jednorazowych znajomości.
    • sibeliuss Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 14:26
      kobieta.interia.pl/news/granice-szczerosci,1687266,2715
    • zeberdee24 Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 20:32
      Mnie to zwisało o ile nie nie wiązały się z uprzednim życiem jakieś niespodzianki weneryczne. Ale ja się umawiałem tylko z kobietami na poziomie, i zawsze wszelkie kwestie odnośnie współżycia były wyjaśnione.
      • wszedlem Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 30.08.11, 23:35
        im mniej wiesz, tym lepiej spisz. bedac gowniarzem przerabialem takie rozmowy o ilosci i jakosci i w jednym czy dwu przypadkach uzyskalem nieco zbyt duzo informacji, a to w niczym nie pomaga.
    • nfrv Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 03.09.11, 06:40
      bzz_bzz napisała:

> Tak się tylko pytam, bo Józek idzie w zaparte, a zawsze wydawało mi się, że to
      > tylko kobiety chcą wiedzieć, kogo wcześniej dotykał ich facet. Panowie raczej n
      > ie wypytują o takie rzeczy. A może jednak?
      > Józio, Twoją opinię już znamy ;)

mnie to grzeje.
      jestem kobieta.
      a czemu wy chcecie wiedziec?

natomiast mezczyzni, z ktorymi sie zetknelam, zawsze mieli potrzebe zglebiania, a ten to jaki, a ten? a ja w tym zestawie, to jak?
      • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 03.09.11, 07:30
        Bo wiadomość, że kobieta miała np. 15 partnerów może być po prostu przerażająca. Albo fakt, że panna uprawiała np. przygodny anal
        • nfrv Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 03.09.11, 07:35
          skoro tak uwazasz.)

btw, czemu babki chca wiedziec, pytalam. bo ja, bedac tej plci, jw.
          • e-no-kolego Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 03.09.11, 09:51
            Najpierw chciałem powiedzieć, że nie wypytywałem. Jednak owszem rozmawiałem o jej byłym ale sam nie zaczynałem tematu. W ogóle to spytałem co wam nie poszło skoro był taki świetny? O szczegóły fizyczne nie spytałbym absolutnie - to uważam za zwykłe chamstwo.
            • josef_to_ja Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 04.09.11, 14:17
              A jak np. facet nie uznaje seksu analnego i chciałby kobietę, która tego nie robiła to też będzie chamstwem, jak zapyta swoją lubą czy ma to za sobą?
    • grassant Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 03.09.11, 11:16
      [b]tak, interesuje mnie, czy były satysfakcjonjąco bzykane i jak.
    • e-droczek Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 04.09.11, 13:48
      Bezpośrednio nie, ale w rozmowie najdzie na temat byłych to się wtedy pytam ;]
    • chorwacja2 Re: Chopcy, wypytujecie laski o byłych? 04.09.11, 15:17
      Nowa jakość wśród chłopaków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka