Dodaj do ulubionych

Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ angielsk

01.09.11, 20:37
Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana (ja - szczupła uśmiechnięta szatynka z klasą 40+) celem wspólnego spędzania wolnego czasu, jak w temacie (Warszawa Białołęka).
Obserwuj wątek
    • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 20:51
      a seks cię nie interesuje? dziwne...
      a tak poza tym to nie ma tu kulturalnych panów, same chamy, więc wypad ;P
      • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:25
        Nie rozumiem czemu ma służyć ta prowokacja. Oczywiście interesuje. Ale może nie w formie wprost. Pozdrawiam i życzę mniej agresji w stosunku do świata i siebie.
      • lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:25
        W Bialolece jest setki (lub tysiace) chetnych panow na rower/tenis/basen/seksik/scrabble/morderstwo/szachy/anigelki/rejpik.
        www.sw.gov.pl/pl/okregowy-inspektorat-sluzby-wieziennej-warszawa/areszt-sledczy-warszawa---bialoleka/
        • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:26
          Zdaje się, że rzeczywiście pomyliłam forum i teraz zbieram tego żniwo. Pozdrawiam wszystkich negatywnie zakręconych.
          • bmwracer Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:31
            Chyba tak poniewaz to nie jest forum towarzyskie ani matrymonialne ale dla "chlopow" do pogadania o "D Maryni.." seksie , sporcie itd..... No wprawdzie kobiety po woli przejmuja to forum bo pewnie duskusje ciekawsze niz na forum Kobieta ale ciagle oferty zostana potraktowane bardzo negatywnie...
            • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:34
              To cofka! O cholera, gafa na całego. Bez urazy, nie udzielam się wirtualnie za wiele, niech ktoś to wykasuje, ok? Pozdrowionka dla wszystkich chłopaków, bez was świat byłby nudny. Ale kretyni - do gazu.

• wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:38
                Idź na forum towarzyskie albo samotni łączmy się.Na tym drugim jest mocna grupa warszawska.;)
                • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:43
                  No wreszcie - jakiś litościwy się znalazł :) Czy ja wiem ? czy samotni? Właśnie wróciłam z roweru z jednym kretynem, już dziewczynę bystrą bym wolała. Generalnie - jakiś kontakt z interesującym człowiekiem.
                  • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:49
                    <tu nie widać, ale ja XX jestem a nie XY> :P

Nie sugeruj się nazwą. Fajne forum.;)
                  • bmwracer Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 23:03
                    ale za to mozesz tu znalzc chetnych do naprawy rowerka... pewnie sie znajdzie ktos aby wyskoczyc na piwko - tylko bron boze nie wspminaj o zwiazkach, ekskluzywnych spotkaniach z jakims tam wiekszym niz gdzinnym planem ....bo tego sie tu wszyscy boja
                    A co czy tez kto jest inresujaca osoba to moze musisz zdefiniowac - tu kazdy jest "interesujacy"
                    i bystrosci im nie brakuje - strzelaja jak na westernach - z kolana... i najpierw strzelaja potem zadaja pytania
                    • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 07:45
                      Przeczytaliście? No!
              • lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:40
                A dlaczego jestes taka anysemitka?
                • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:45
                  lled napisał:

> A dlaczego jestes taka anysemitka?
                  podejrzewam, że to taka typowa szczupła uśmiechnięta szatynka z klasą 40+ :P
                • dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:46
                  Nie ma nic gorszego jak tępy mamejowaty facet. Może ryczące czterdziechy z celulisiem też do odstrzału... może ... nie spieram się.
              • ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 22:48
                dziewczyny-na-rowery napisała:

> To cofka! O cholera, gafa na całego. Bez urazy, nie udzielam się wirtualnie za
                > wiele, niech ktoś to wykasuje, ok? Pozdrowionka dla wszystkich chłopaków, bez w
                > as świat byłby nudny. Ale kretyni - do gazu.
                >

Naprawdę masz czterdzieści plus?
                • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:14
                  >
                  > Naprawdę masz czterdzieści plus?
                  Ty to pewnie masz już ze 60+ (jeśli nie na zewnątrz to w środku) ze swoim subtelnie-nieprzyjemnym poczuciem humoru
                  • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:32
                    Ty też kiedyś będziesz miał 60+, więc trochę wyrozumiałości dla sarkofagów.
                    • ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:39
                      Zero szacunku Pani, ze-ro.
                      • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:37
                        Taki offtop. Przypomniała mi się reklama kampanii społecznej i tam było takie hasło 'nie poniżaj, nie będziesz poniżony'. Nie wiem czy kojarzysz. W każdym razie zawsze kiedy to widzę nastraja mnie jakoś tak nie tego... smutno.:-/
                    • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 09:39
                      wersja_robocza napisała:

> Ty też kiedyś będziesz miał 60+, więc trochę wyrozumiałości dla sarkofagów.
                      Ja mam być wyrozumiały, a wobec mnie to nie łaska? O nieeeeeeeeeeeee... :P
                      • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:21
                        Ale Ty nie jesteś wyrozumiały wobec pani Ó. Więc czego jęczysz o szacunek?:P
                        • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 11:11
                          Ty ją chyba bardzo lubisz. A to wredna małpa jest i tyle. :P
                          • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 11:21
                            Bo ja lubię tę wredną małpę.:P
                  • ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:39
                    Może w odpowiedzi zacytuję Ci koleżankę, której tak zażarcie bronisz:" Ale kretyni - do gazu."
                    • iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:19
                      No tak, to nie było zbyt szcześliwe sformułowanie w jej wykonaniu. Ale ty kopiąc ją w ten swój mroczno-wredny sposób też nie byłaś w porządku. Zresztą wszystkich tak kopiesz. Może zostań piłkarką nożną?
                      • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:30
                        Nie przesadzasz? Spytała tylko o wiek, a Ty niemal ją pod pręgierz za to chcesz stawiać. Sam wyskoczyłeś z seksem. To nie było nie na miejscu?
                        Poza tym co znaczy że wszystkich kopie? Żeby forumowicze mieli poczucie humoru chociaż w połowie takie jak ursyda, nie byłoby tu chamstwa i prostactwa, i zbędnych pyskówek.;)
          • lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:32
            Ale wlasnie o tym pisalem dwa posty nizej. Kobiety wrecz ciagnie do takich facetow co siedza lub sa na parolu :)
            Nie ma sie co obrazac. Trzeba zyc zanim sie wystygnie.
            • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:37
              Jakie kobiety ciągnie? Jakieś doświadczenia?
              • lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:40
                Te tipsiary, blachary, dresiary i lodziary. Poczytaj sobie.
                • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:43
                  Zbyt uprościłeś. Sam sobie doczytaj.
        • wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:36
          Dowcip przedni. Naprawdę. Zajady nie pozwalają się śmiać, więc się chociaż poturlam.:>
    • lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:42
      Teraz doczytalem sobie:
      >>Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana...
      I strasznie sie smieje. :) To jest praktycznie niemozliwe w Bialolece, no chyba ze klawisz z nocnej zmiany pojdzie na rower :)
    • facettt pub/dancing/spacer i dobry seks 01.09.11, 22:36

> Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana (ja - szczupła uśmiechnięta szat
      > ynka z klasą 40+) celem wspólnego spędzania wolnego czasu, jak w temacie (Warsz
      > awa Białołęka).

o reszcie zapomnij
      • facettt rover tez moze byc 01.09.11, 22:39
        facettt napisał:

> o reszcie zapomnij

a letko, kuzwa, w niedziele, bo rzygam za codzienne dojezdzanie nim do roboty,.
      • dziewczyny-na-rowery Re: pub/dancing/spacer i dobry seks 02.09.11, 07:54
        Drogi faceccie! Wymieniłeś same najlepsze motywy w życiu. Pozdrawiam wszystkie facecje facetowskie!
        • wersja_robocza Re: pub/dancing/spacer i dobry seks 02.09.11, 10:31

> facecje facetowskie!

Ty naprawdę jesteś kobietą? Kobietą 40+?:>
          • facettt no dobrze, szachy tez moga byc, ale :) 02.09.11, 12:02
            wersja_robocza napisała:
            ty naprawde jestes kobieta ?

no dobrze w szachy tez moga byc.
            grywam.
            ale nie czesciej, niz raz na miesiac, bo to czasochlonna zabawa.
            i cierpia na tym pub, seks i spacery :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka