dziewczyny-na-rowery 01.09.11, 20:37 Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana (ja - szczupła uśmiechnięta szatynka z klasą 40+) celem wspólnego spędzania wolnego czasu, jak w temacie (Warszawa Białołęka). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 20:51 a seks cię nie interesuje? dziwne... a tak poza tym to nie ma tu kulturalnych panów, same chamy, więc wypad ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:25 Nie rozumiem czemu ma służyć ta prowokacja. Oczywiście interesuje. Ale może nie w formie wprost. Pozdrawiam i życzę mniej agresji w stosunku do świata i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:25 W Bialolece jest setki (lub tysiace) chetnych panow na rower/tenis/basen/seksik/scrabble/morderstwo/szachy/anigelki/rejpik. www.sw.gov.pl/pl/okregowy-inspektorat-sluzby-wieziennej-warszawa/areszt-sledczy-warszawa---bialoleka/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:26 Zdaje się, że rzeczywiście pomyliłam forum i teraz zbieram tego żniwo. Pozdrawiam wszystkich negatywnie zakręconych. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:31 Chyba tak poniewaz to nie jest forum towarzyskie ani matrymonialne ale dla "chlopow" do pogadania o "D Maryni.." seksie , sporcie itd..... No wprawdzie kobiety po woli przejmuja to forum bo pewnie duskusje ciekawsze niz na forum Kobieta ale ciagle oferty zostana potraktowane bardzo negatywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:34 To cofka! O cholera, gafa na całego. Bez urazy, nie udzielam się wirtualnie za wiele, niech ktoś to wykasuje, ok? Pozdrowionka dla wszystkich chłopaków, bez was świat byłby nudny. Ale kretyni - do gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:38 Idź na forum towarzyskie albo samotni łączmy się.Na tym drugim jest mocna grupa warszawska.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:43 No wreszcie - jakiś litościwy się znalazł :) Czy ja wiem ? czy samotni? Właśnie wróciłam z roweru z jednym kretynem, już dziewczynę bystrą bym wolała. Generalnie - jakiś kontakt z interesującym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:49 <tu nie widać, ale ja XX jestem a nie XY> :P Nie sugeruj się nazwą. Fajne forum.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 23:03 ale za to mozesz tu znalzc chetnych do naprawy rowerka... pewnie sie znajdzie ktos aby wyskoczyc na piwko - tylko bron boze nie wspminaj o zwiazkach, ekskluzywnych spotkaniach z jakims tam wiekszym niz gdzinnym planem ....bo tego sie tu wszyscy boja A co czy tez kto jest inresujaca osoba to moze musisz zdefiniowac - tu kazdy jest "interesujacy" i bystrosci im nie brakuje - strzelaja jak na westernach - z kolana... i najpierw strzelaja potem zadaja pytania Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 07:45 Przeczytaliście? No! Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:40 A dlaczego jestes taka anysemitka? Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:45 lled napisał: > A dlaczego jestes taka anysemitka? podejrzewam, że to taka typowa szczupła uśmiechnięta szatynka z klasą 40+ :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:46 Nie ma nic gorszego jak tępy mamejowaty facet. Może ryczące czterdziechy z celulisiem też do odstrzału... może ... nie spieram się. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 22:48 dziewczyny-na-rowery napisała: > To cofka! O cholera, gafa na całego. Bez urazy, nie udzielam się wirtualnie za > wiele, niech ktoś to wykasuje, ok? Pozdrowionka dla wszystkich chłopaków, bez w > as świat byłby nudny. Ale kretyni - do gazu. > Naprawdę masz czterdzieści plus? Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:14 > > Naprawdę masz czterdzieści plus? Ty to pewnie masz już ze 60+ (jeśli nie na zewnątrz to w środku) ze swoim subtelnie-nieprzyjemnym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:32 Ty też kiedyś będziesz miał 60+, więc trochę wyrozumiałości dla sarkofagów. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:39 Zero szacunku Pani, ze-ro. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:37 Taki offtop. Przypomniała mi się reklama kampanii społecznej i tam było takie hasło 'nie poniżaj, nie będziesz poniżony'. Nie wiem czy kojarzysz. W każdym razie zawsze kiedy to widzę nastraja mnie jakoś tak nie tego... smutno.:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 09:39 wersja_robocza napisała: > Ty też kiedyś będziesz miał 60+, więc trochę wyrozumiałości dla sarkofagów. Ja mam być wyrozumiały, a wobec mnie to nie łaska? O nieeeeeeeeeeeee... :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:21 Ale Ty nie jesteś wyrozumiały wobec pani Ó. Więc czego jęczysz o szacunek?:P Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 11:11 Ty ją chyba bardzo lubisz. A to wredna małpa jest i tyle. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 11:21 Bo ja lubię tę wredną małpę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 08:39 Może w odpowiedzi zacytuję Ci koleżankę, której tak zażarcie bronisz:" Ale kretyni - do gazu." Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:19 No tak, to nie było zbyt szcześliwe sformułowanie w jej wykonaniu. Ale ty kopiąc ją w ten swój mroczno-wredny sposób też nie byłaś w porządku. Zresztą wszystkich tak kopiesz. Może zostań piłkarką nożną? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 02.09.11, 10:30 Nie przesadzasz? Spytała tylko o wiek, a Ty niemal ją pod pręgierz za to chcesz stawiać. Sam wyskoczyłeś z seksem. To nie było nie na miejscu? Poza tym co znaczy że wszystkich kopie? Żeby forumowicze mieli poczucie humoru chociaż w połowie takie jak ursyda, nie byłoby tu chamstwa i prostactwa, i zbędnych pyskówek.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:32 Ale wlasnie o tym pisalem dwa posty nizej. Kobiety wrecz ciagnie do takich facetow co siedza lub sa na parolu :) Nie ma sie co obrazac. Trzeba zyc zanim sie wystygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:37 Jakie kobiety ciągnie? Jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:40 Te tipsiary, blachary, dresiary i lodziary. Poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:43 Zbyt uprościłeś. Sam sobie doczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:36 Dowcip przedni. Naprawdę. Zajady nie pozwalają się śmiać, więc się chociaż poturlam.:> Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Na rower/ tenis/ basen/ scrabble/ szachy/ ang 01.09.11, 21:42 Teraz doczytalem sobie: >>Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana... I strasznie sie smieje. :) To jest praktycznie niemozliwe w Bialolece, no chyba ze klawisz z nocnej zmiany pojdzie na rower :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pub/dancing/spacer i dobry seks 01.09.11, 22:36 dziewczyny-na-rowery napisała: > Szukam sympatycznego wolnego kulturalnego pana (ja - szczupła uśmiechnięta szat > ynka z klasą 40+) celem wspólnego spędzania wolnego czasu, jak w temacie (Warsz > awa Białołęka). o reszcie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rover tez moze byc 01.09.11, 22:39 facettt napisał: > o reszcie zapomnij a letko, kuzwa, w niedziele, bo rzygam za codzienne dojezdzanie nim do roboty,. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyny-na-rowery Re: pub/dancing/spacer i dobry seks 02.09.11, 07:54 Drogi faceccie! Wymieniłeś same najlepsze motywy w życiu. Pozdrawiam wszystkie facecje facetowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: pub/dancing/spacer i dobry seks 02.09.11, 10:31 dziewczyny-na-rowery napisała: > facecje facetowskie! Ty naprawdę jesteś kobietą? Kobietą 40+?:> Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no dobrze, szachy tez moga byc, ale :) 02.09.11, 12:02 wersja_robocza napisała: ty naprawde jestes kobieta ? no dobrze w szachy tez moga byc. grywam. ale nie czesciej, niz raz na miesiac, bo to czasochlonna zabawa. i cierpia na tym pub, seks i spacery :) Odpowiedz Link Zgłoś