Dodaj do ulubionych

którą knajpę polecacie?

05.09.11, 16:17
no to kości zostały rzucone, na dzień dzisiejszy wygrała opcja odreagowania, którą knajpę polecacie na piątkowy/sobotni wypad, bo niestety nie bywam często więc nie mam rozeznania zbyt wielkiego. Wymóg - dajaca sie zrobić rezerwacja stolika, muza przy której daje się tańczyć, no i z jak najmniejszą ilością nastolatków (nie to zebym miał coś przeciwko, też kiedyś byłem w ich wieku). Aha no i bez karków dresów i adidasów.
Obserwuj wątek
    • summer.man Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 16:17
      Aha zapomniałem - chodzi mi o Wawę.
    • ferro2 Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 16:35

• wersja_robocza Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 18:23
      Tutaj.
      • zielonooka38 Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 19:01
        Wersja jesteś BOSKA ;)
        • wersja_robocza Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 19:08
          Do usług.;)
      • summer.man Re: którą knajpę polecacie? 06.09.11, 11:18
        tak, napracowałaś, się dziękuje i naprawdę jestem pod wrażeniem tyle tylko, że.... pytałem którą knajpę polecają uczestnicy tego forum a nie jak się obsługuje wyszukiwarki netowe. Mogłabyś to jakoś powiązać? Może drugim demo dałoby się..?
    • zielonooka38 Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 19:07
      a tak na marginesie
      to mam wrażenie że strzelasz sobie samobója
      albo szukasz pretekstu by zaszaleć

gdyby mi facet zrobił coś takiego z premedytacją dostały bilet na marsa w jedną stronę
      • summer.man Re: którą knajpę polecacie? 06.09.11, 11:20
        a ja bym się zastanowił wtedy na Twoim miejscu, dlaczego to zrobił, co nie gra ze posunął się tak daleko...
        • zielonooka38 Re: którą knajpę polecacie? 06.09.11, 11:27
          wiesz związek jest jak lustro ile dajemy tyle dostajemy
          zastanów się czego nie dajesz żonie że i ona nie chce dawać
          uważam, że te jej sprzątanie to tylko wymówka

najśmieszniejsze w tym jest że ja to się zasadniczo zgadzam, że to szarość dnia jest dodana do związku anie związek do szarości

a w związku preferuję mówienie wprost to bardzo ułatwia życie bo samo zastanawianie się nic nie daje
      • summer.man Re: którą knajpę polecacie? 06.09.11, 11:22
        moze to i samobój, a moze i pretekst, nie wiem. Ale mam nadzieję, ze to mi pozwoli złapać dystans i spojrzeć na wszystko z innej perspektywy.
        • zielonooka38 Re: którą knajpę polecacie? 06.09.11, 11:29
          pozwoli Ci to złapać wyrzuty sumienia że jesteś nie uczciwy wobec niej
          albo spodoba Ci się tak że spieprzysz fajne małżeństwo, zniszczysz życie pewnie bogu ducha winnej kobiecie żyjącej w nieświadomości zagrożenia i fajnym dzieciom
          dorośnij
    • ursyda Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 19:52
      rozumiem, ze z żoną idziesz?
      • wersja_robocza Re: którą knajpę polecacie? 05.09.11, 20:03
        Idzie odreagować. Więc jak może iść z zona?No jak? I na tańce? Z żoną? I stawiałby warunki co do wieku doop klubowych? Z żoną? Z żona to pewnie wybrałby się już tylko na sanatoryjny dancing. I też by nie tańczył, bo prawdziwy samiec nie tańczy.
    • maly.jasio Kanton 05.09.11, 20:25
      (czyli dawny Smok) na Smoczej.

Przestronnie, elegancko i niezapomniany widok, gdy po tygodniu ciezkiej pracy chinska
      i wietnamska mafie (zyjace w pelnej symbiozie) swietuja sukces lewych interesow i planuja nastepne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka