Dodaj do ulubionych

Bielizna dla niej

IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 10.12.07, 16:32
Widze że Gazeta przestała podawac w jakiej rozmiarówce występują
prezentowane modele. czy dałoby się kupić cokolwiek na osobe o
podobnej figurze do tej dziewczyny?
stanikomania.blox.pl/2007/12/Biust-pietnasty-czyli-ex-75B.html
Bo mam podobną figure i niektóre modele nawet mi sie podobają. Ale
nie wiem czy wystepują w moim rozmairze:/
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Co za matoł prezentuje bieliznę na stole IP: 195.47.201.* 10.12.07, 16:44
      Bieliznę prezentuje się na MODELCE. Inaczej wygląda jak każda inna szmata.
      • partyboi Re: Co za matoł prezentuje bieliznę na stole 11.12.07, 00:16
        Leszek, masz 100 % racji. Dodałbym jeszcze - gdzie jest ta pani z fotki na
        stronie głównej?!
        • Gość: nick Re: Co za matoł prezentuje bieliznę na stole IP: *.icpnet.pl 11.12.07, 12:34
          no właśnie !!! co za podpucha
    • joankb Bielizna dla niej 11.12.07, 09:33
      W większości tych firm biustonosze do D, rozmiary od 75, no 70. Proszę - nie
      kupuj mi bielizny w złym rozmiarze...
    • mochnik Re: Bielizna dla niej 11.12.07, 09:42
      Faktycznie forma prezentacji bielizny jest nie do przyjęcia. Często kupuję w
      necie, ale coś takiego nigdy do mnie nie przemawia. Ale powiem, że np wynalazłam
      i zakochałam się w kolekcji Mistique po wizycie na ich stronce: www.mistique.eu
      Obiecałam sobie prezent na święta i ostatnio w niedzielę byłam w Atlanticu. Mam
      piękną bieliznę i dostałam jeszcze maleńki gratisik w ramach świątecznej promocji.
      Prawda, wolę bieliznę kupować sama niż ją dostawać w złym rozmiarze.
      • joankb Re: Bielizna dla niej 11.12.07, 09:55
        Atlantic ma niestety bardzo, bardzo niepełną rozmiarówkę. Większość dziewczyn
        nosi staniki za szerokie w obwodzie, za małe w misce. I w takich sklepach jak
        Atlantic nikt im tego nie powie. Dostaną 70D - nic więcej.Jak za małe to 80C
        :)). Zgroza.
      • Gość: Gosik79 Re: Bielizna dla niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 13:35
        a możesz dradzić co to za "gratisik"? :)
        • bugier Re: Bielizna dla niej 13.12.07, 00:42
          Pewnie dostała kosmetyk lub maskotkę, bo w Atlanticu właśnie w ramach promocji
          dorzucają takie gratisy. Ja dostałam fajniutkiego misiaka:) Będzie na prezencik
          dla bratanicy.
    • Gość: Neta Bielizna dla niej IP: *.aster.pl 11.12.07, 11:31
      Ta bielizna czarna z czerwonymi wstawkami z firmy BHS jest baardzo fajna,czy ktos moze ma namiary na sklepy w ktorych mozna ja nabyc ?
    • Gość: mimi Bielizna dla niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:03
      Czy redakcja może podać, kto to jest na tym małym zdjątku reklamującym artykuł?
      Bardzo ładna pani:)
    • Gość: on Ładna pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:10
      no właśnie jak się nazywa ta ładna pani na stronie głównej ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka