skrzydla.do.wewnatrz 07.09.11, 11:14 Czy tak duże biodra przy tak małym biuście do dysproporcje dyskryminujące, panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.wataha Re: dysproporcje 07.09.11, 11:38 Raczej dyskryminujące są Twoje kompleksy. Jeśli chcesz by inni Cię kochali musisz pokochać sama siebie (lub chociaż siebie akceptować). Nie ma czegoś takiego jak ideał mężczyzny. Każdy lubi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydla.do.wewnatrz Re: dysproporcje 07.09.11, 11:50 broń boże nie mam kompleksu, zastanawiam się tylko, czy słusznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: dysproporcje 07.09.11, 12:04 Masz, masz, bo gdybyś nie miała to nie myślałabyś o tym/nie byłabyś kobietą (skreśl co Ci pasuje). Wy kobiety musicie ciągle wyszukiwać w sobie jakichś braków, bo inaczej by Wasze życie było nudne. Mam kuzynkę, która była pod względem urody prawie ideałem, do czasu jak nie zaczęła sobie robić operacji plastycznych. Teraz wygląda jak plastikowa nadmuchiwana lala z seks-shopu. Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: dysproporcje 07.09.11, 13:21 Odczyściłem zdjęcie bo ciemnawe i zaszumione było.... Co do proporcji to zawsze zależy jak się wyeksponuje i od fotografa. Zdjęcie z komórki nie jest czymś szczególnie miarodajnym, ale proporcje mi się podobają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: dysproporcje 07.09.11, 16:24 Wrzuć na jakiegoś imgura skoro już wykonałeś pracę, po co mam sam robić to samo skoro nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: dysproporcje 07.09.11, 15:34 biodra to pikuś ale te włosy pod pachą to obciach na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
kelbalrai Re: dysproporcje 07.09.11, 17:19 Muszę Cię uspokoić. Nie są dyskryminujące. Wręcz przeciwnie, kobieta tym różni się od mężczyzny, że ma biodra. A swoją drogą faktycznie fajne rzeczy wychodzą jak się nad tym zdjęciem popracuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: dysproporcje 07.09.11, 23:50 > kobieta tym różni się od mężczyzny, że ma biodra. Chyba inne lekcje biologii zesmy odebrali, mezczyzni maja biodra i nawet nogi do nich podwieszone. Kobieta natomiast tym rozni sie od mezczyzny, ze nie ma mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: dysproporcje 08.09.11, 20:26 poprioniony napisała: >> > Chyba inne lekcje biologii zesmy odebrali, mezczyzni maja biodra i nawet nogi d > o > nich podwieszone. Kobieta natomiast tym rozni sie od mezczyzny, ze nie ma mozgu > . mozg tez ma, tylko facet sprawniej sie nim posluguje, kobieta zas lepiej radzi sobie biodrami... > Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: dysproporcje 07.09.11, 21:23 Włosy pod pachą, cycki, krzywe biodra... też masz się czym chwalić. Jak można dawać takie foty na neta? Odpowiedz Link Zgłoś
kelbalrai Re: dysproporcje 07.09.11, 21:30 malomiasteczkowa2, pokaż koleżance jak to powinno się właściwie robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: dysproporcje 07.09.11, 22:14 Ale proporcje biodra-talia-ramiona są OK, piersi małe też się wielu facetom podobaja. Jak Ci z takimi źle, to powiększ implantami. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: dysproporcje 07.09.11, 22:56 Nie chwal się, nie chwal.Fajna dupcia z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: dysproporcje 07.09.11, 23:57 Sugeruję jeszcze jedno zdjęcie, tym razem z fleszem, abym mógł się lepiej przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
planespotter Re: dysproporcje 08.09.11, 18:42 z tego zdjęcia widzę, że figurkę masz bardzo smaczną i idealną;) ja poproszę o kobietkę z takimi "kompleksami" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Ja się tylko 09.09.11, 23:16 zastanawiam...skoro masz skrzydła do wewnątrz to musisz cholernie płuca łaskotać. Odpowiedz Link Zgłoś