annstan 13.09.11, 16:11 Salon kosmetyczny w Poznaniu poszukuje zadbanego mężczyzny jako modela na szkolenie z depilacji męskiej bikini masą cukrową. Chętnych prosimy o kontakt annstan@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: depilacja meska- model 13.09.11, 22:13 tak, zaczyna się na jajkach, kończy na kostkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: depilacja meska- model 13.09.11, 22:29 model do skubania jest na jeden raz....potem jest juz oskubany :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: depilacja meska- model 13.09.11, 22:37 ee ale zeby tak od razu na smieci?? po miesiacy jest zdatny do ponownego wykorzystania:0 taki produkt wielokrotnego uzytku:), ekologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko ;-))) 14.09.11, 12:21 allerune napisał: > tak, zaczyna się na jajkach, kończy na kostkach :) nic dodać nic ująć :-)))))) to chyba wszystko co mozna powiedzieć w tym temacie Choć ja bym jednak nie ujmowała, bo facet z ogolonymi nogami do pociągajacych raczej nie nalezy. Jeśli chodzi o meską depilację to łysiny toleruję tylko na głowie :-)))) źle to ujęłam nawet bardziej niż toleruję UWIELBIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: ;-))) 15.09.11, 12:09 Rudenko, zaluje, ze nie wylysialem... Buhhhhhhh! Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: ;-))) 15.09.11, 12:25 e tam żałujesz każden jeden tak mówi a nic nie robi Uwierzę jak ogolisz się na zapałkę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: depilacja meska- model 14.09.11, 03:57 annstan napisała: > Salon kosmetyczny w Poznaniu poszukuje zadbanego mężczyzny jako modela na szkol > enie z depilacji męskiej bikini masą cukrową. > Chętnych prosimy o kontakt annstan@gazeta.pl Nie lepiej opalić jak gęś? Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ia76 Re: depilacja meska- model 14.09.11, 09:11 > Nie lepiej opalić jak gęś? dobre!!!!!!! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: depilacja meska- model 15.09.11, 09:50 > Nie lepiej opalić jak gęś? 2 w 1: depilacja + solarium. Pomysł nowatorski, więc dostać możesz dotację na otworzenie gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: depilacja meska- model 15.09.11, 12:11 Jaki nowatorski pomysl? Tak w kazdym anatolskim salonie fryzjerskim opala sie Turkow. Bylem ostatnio w Berlinie u takiego Araba i troche sie zdziwil, ze nic mi nie moze wypalic, a tak bardzo chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: depilacja meska- model 15.09.11, 12:27 lepian czyli włosy czaszki się trzymają a reszty NIE? a to cholery przekorne Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: depilacja meska- model 15.09.11, 12:40 >trochę się zdziwił, że nic mi nie może wypalić Że co? że niby jesteś już wypalony? W sensie kudłów czy tak bardziej ogólnie męsko? :)))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: depilacja meska- model 14.09.11, 09:55 jak zadbanego to chyba tylko do zrobienia waty na patyku Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: depilacja meska- model 15.09.11, 09:53 > szkolenie z depilacji męskiej bikini masą cukrową. Czy nałożyć cukier a potem mocno zlizać tak, aby poszło razem z włosami? Odpowiedz Link Zgłoś